Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nvjbnkvjnb kv

spojrzxcie ile ta dziewczynka ma ciuchow !

Polecane posty

Gość moze ma duzo ciuchow ale
styl fatalny! Mimo markowych ubranek stylizacje jak z bazaru

Gość ciuszki fajne,;.
mamuśki licytują jak oszalałe, a większość z tych rzeczy można na wyprzedażach kupic taniej... (te t-shirty z Zary są tragicznej jakości, jeszcze na wieszaku wyglądaja jakby były 10 razy prane...)

Gość lili2010
zaraz zostanie zgloszona do urzedu skarbowego ze nie odprowadza podatku-HAHAHAHA

Gość przeciez sprzedaje używane po
swojej córce to niby czemu miałaby płacic podatek...

Ja też sprzedaje różne rzeczy na allegro i jakoś nigdy skarbowy się mną nie zainteresował :D Poznaj najpierw zasady allegro, zanim sie wypowiesz.

Gość takajesttttaprawda
cudownie ubiera swoją pociechę... kto się zna ten wie.... a kto zazdrości to piszę inaczej!

Gość biiiiimmmka
Śliczne te ubranka :) ale faktycznie ilość porażająca...

Gość mamaniniiii
jakbym dysponowała wieksza kwotą pieniężną to na pewno bym też tyle ciuszków kupiła:) ba sa naprawde piekne i stylowe

Na moje oko raczej matka prowadzi lumpeks :D albo inna osoba a dziecko jest "modelką"

Gość mamaniniiii
Lisabet- nie piernicz glupot!!!

Gość lili2010
baba chodzi po lumpach i kupuje ciuchy a pozniej wystawia na allegro -a nie ma dzialalnosci gospodarczej -zgloszone do US

Gość lili2010
FIRMy takie jak NEXT - to sa na taniej odziezy.

Fajne te ciuchy, a że dużo.... widocznie ją stać, albo faktycznie prowadzi szmateksik:D Zresztą coś mi się zdaje, że moja córka zgromadzi podobną ilość w tym wieku:D

Gość yyyyyyyyyyyyy
Już sie zazdrośnice zleciały. Ciuszki ładne (przynajniej niektóre) i w cenach w miarę. A z tym US to mnie rozbawiłyscie. Już już szybciutko mamusie debilusie lećcie to urzędu składać zawiadomienie o popełnionym przestępstwie. ;-)

Gość ja myslę, że dziewczyna kupuje
na wyprzedażach, odrywa metki i sprzedaje jako używane...

Gość ahahahhaha
A ja wam powiem tak jak Ferdek Kiepski: A co was to gówno obchodzi?

Gość do lili 2010,chyba w zyciu
nie bylas w "firmie NEXT",ze piszesz takie glupoty.

Gość ahahahhaha
oO znalazla sie stylistka mody dzieciecej moje dziecko ma 80% ubranek z Nexta i H&M oraz george bo najwiecej ich w lumpeksach heheheh ale glupie baby

Gość 777777777777777
dokladnie. jeszcze early daytez w lumpach tego pelno

Gość 777777777777777
early days i mothercare.

Gość 777777777777777
baba powinna sie rozliczyc z US,bo to jest sprzedaz nie pare ubranek tylko kilkadziesiat i non stop cos wystawia wiec traktuje to jako zarobek.Znam goscia który lazi po ciuchach na wage i kupuje firmówki zeby w niedziele jechac na plac zydowski w krakowie i sprzedaje ciuchy 10 razy drozej niz kupil.

Gość moja też ma tyle ubrań
w połowie była raz. Teraz już jej nie kupuje tak dużo bo to się mija z celem. No i niektóre ciuchy są po prostu niewygodne dla biegającego dziecka.

Ja też znam jeden lumpex-wszystko wyłącznie na wagę! Dostawa w poniedziałki! Otwierają o 8 i 15min wcześniej juz stoi kolejka handlar z dużymi torbami,kiedy wbiegają do środka to zostaje smuga kurzu za nimi,rzucają sie na ciuchy z metkami-5min później nie znajdziesz juz niczego co mogłoby udawać nową rzecz. Przychodza w 5osobowych grupkach-mają już rozplanowany plan polowania. Wpada kilka takich ekip i jest walka o to kto szybszy! Koleżanka mi opowiadała o tym bo mieszka obok ,ale żeby sie przekonac musiałam to na własne oczy zobaczyć,więc się tam wybrałam i zobaczyłam na własne oczy.

Ja mam 20 miesięczna córeczke i ona już nosi rozm.98 A ja kupuje jej rzeczy wygodne miękkie i urocze jak dla takiej małej dziewczynki,nie ubiorę ją w panterkowe leginsy i skórzaną kurteczkę do pasa bo jestem normalną osobą.

Gość a coc hesz od panterkowych
leginsów? Ja takie ubieram 10 miesięcznej córce bo sa bardzo wygodne. Znalazlam je na ciuchach są z next, z milutkiej bawełny i mają wzorek w panterkę. Do tego body i tunika ( w domu mam chłodno) i mala moze raczkować do woli. Akurat leginsy są bardzo wygodnymi ubraniami.

Gość to ja anonimowo
ja mam syna 7mies i on tez ma wiecej ciuchow niz ja. nie liczylam dokladnie ale z 30par spodni to ma spokojnie, ale prz jedzeniu sie brudzi i ciagle slini wiec musze go przebierac kilka razy dziennie :P

Gość katka907y6
dokladnie setuiosa-- dobrze prawisz -tez znam taki lumpex gdzie jest wszystko na wagę i w sobote jest dostawa to godzine wczesniej ludzie stoją przewaznie handlaru patrzą tylko na metki ,kiedys poszlam z kolezanką to musialysmy sie zucać na te ciuchy bo nic by nie zostalo.

Gość jklm
czemu jak ja pojdę do lumpa to nigdy nic ładnego i w miarę nowego dla swojego dziecka nie znajdę ?

Gość ja byłam 2 razy w lumpie
i stwierdziłam, że wolę kupowac nowe rzeczy w sklepach na wyprzedażach i wolę żeby dziecko miało ich mniej a ja częściej piorę niż bitwy z handlarami...