Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość takaona777

Dlaczego oni chcą ze mną spać ?

Polecane posty

Gość takaona777

Mój problem polega na tym ,że ciągle spotykają mnie niemoralne propozycje zarówno od znajomych jak i ledwo co poznanych . Naprawdę nie wiem dlaczego tak jest co ja takiego robię . Nigdy nie miałam żadnych bliższych kolegów bo zaraz okazuje się ,że oni chcą czegoś więcej zdarza się też ,ze jestem podrywana przez chłopaków którzy już mają dziewczyny lub nawet chłopaków moich koleżanek. Naprawdę nie wiem co może być powodem takich zachowań ? Chciałabym sobie znaleźć kogoś kto naprawdę mnie pokocha jednak przyciągam do siebie tylko takich którzy myślą tylko o jednym .Co ze mną nie tak ?

Gość lamka 2
moze wysylasz takie sygnaly, albo jestes taka plastikowa lala.

Gość króliczek przytulanka
Najwyraźniej uważają Cie za łatwą dziewczynę. Wygląd, ubiór, zachowanie.

Gość takaona777
To raczej nie to . Jestem raczej nieśmiała nie ubieram się też prowokująco ani nie maluję się zbyt mocno .

Ty fiku siku z księżyca spadłaś? Gdzie autorka pisała o chamstwie? Pisała o facetach, którzy ją chcą poderwać. To chamstwo? Nie dziwię się, żeś samotna :o

fiku siku Potrafię czytać. Niemoralne propozycje...od kiedy seks jest niemoralny? To po pierwsze. Ale jeśli obie uważacie, że seks to "niemoralna propozycja" to nie mam pytań. Autorka określiła problem w taki sposób, żeby każdy kto wejdzie na wątek dowartościował ją w taki sposób: "pewnie jesteś tak atrakcyjna, że faceci nie moga Ci się oprzeć". Prawda jest taka, że jeśli dziewczyna wygląda na chętną, to faceci się do niej dobijają. I tyle. Nie musi być wyjątkowo atrakcyjna.

Gość dziś na pomarańczowo
nawet jakby dziewczyna była łatwa, to wybaczcie, ale normalny facet mający i kochający swoją kobietę, nie będzie się do takiej panny dobierał, nawet mu to przez myśl nie przejdzie. tylko cham i prostak myślący kutasem poleci na łatwą zdobycz.

Gość takaona777
Co to niby znaczy wyglądać na chętna ?

Seks sam w sobei nei jest neimoralny, ale proponowanie seksu koleżance czy obcej kobiecie już i to wyraz chamstwa 🖐️

Gość hffs21
"Prawda jest taka, że jeśli dziewczyna wygląda na chętną, to faceci się do niej dobijają. I tyle. Nie musi być wyjątkowo atrakcyjna." ja się nie dobijam do szmat. wolę kobiety.

Seks sam w sobei nei jest neimoralny, ale proponowanie seksu koleżance czy obcej kobiecie już i to wyraz chamstwa Boże, siku miku, Ty chyba przeleżałaś dwudzieste stulecie w trumnie z wampirami... Propozycja seksu" "chciałbym sie z Panią kochać namiętnie" to chamstwo? Może lepiej było Ci leżeć w tej trumnie :0

Gość loibo0ibi
jakbym uslyszala chcialbym sie z pania kochac namietnie wezwalabym policje albo kolegow na takiego jebanego typa bo cholera wie czy nie zgwalci mnie za chwile gdzies w krzakach

Gość hffs21
dlaczego złośliwie i po chamsku przerabiasz nicka fiku na siku miku? króliczek, może tak mniej chamstwa w Twoich gadkach?

Łapa Ci się zmęczy od machania, fiku siku. Kilka wieków temu do mamusi zwracało się pre "Pani Matko", bo per "ty" uznano by za chamstwo. W 21 wieku propozycje seksu są na porządku dziennym, czysię to komuś podoba, czy nie. Trzeba się albo z tym pogodzić, albo spędzić reszte zycia na kafe zakładając tematy w rodzaju "niech ktoś mnie przytuli".

Gość takaona777
króliczek przytulanka możesz odpowiedzieć na moje pytanie ? bo jak na razie to widzę ,że mnie oceniasz jako łatwą , a to Tobie takie propozycje by nie przeszkadzały wręcz p.rzeciwnie

"W 21 wieku propozycje seksu są na porządku dziennym" może dla ciebie, ja wymagam od innych szanowania mnie :)

dlaczego złośliwie i po chamsku przerabiasz nicka fiku na siku miku? Nie uwierzysz, ale to z sympatii, którą odczuwam dla tej niedorajdy życiowej. króliczek, może tak mniej chamstwa w Twoich gadkach? Jakiego chamstwa?

króliczek przytulanka możesz odpowiedzieć na moje pytanie ? bo jak na razie to widzę ,że mnie oceniasz jako łatwą , a to Tobie takie propozycje by nie przeszkadzały wręcz p.rzeciwnie Ja nie oceniam Ciebie jako łatwą, ja stwierdziłem, że jesteś tak oceniania. Nie wiem dlaczego, nie znam Cię. "W 21 wieku propozycje seksu są na porządku dziennym" może dla ciebie, ja wymagam od innych szanowania mnie Doskonale to rozumiem. Każdy ma swoje wymagania i ma do tego prawo. Ja szanuję Twoją postawę. Ale szanuję też inne postawy i nie określam ich chamstwem, bo to naprawdę nie te czasy...

trzeba nazywac rzeczy po imieniu, jak ktoś podejdzie i nazwie cie kurwą to stwierdzisz takie czasy? :D

trzeba nazywac rzeczy po imieniu, jak ktoś podejdzie i nazwie cie k**wą to stwierdzisz takie czasy? A ktoś nazwał autorke wątku kurwą? Nic mi na ten temat nie wiadomo, choc zgadzam się że to byłoby chamstwo. Codziennie na całym świecie niektórzy ludzie poznają się i po kilku godzinach znajomości uprawiająs seks. Takie mają widać potrzeby. Ty nazywasz to kurewstwem, dla mnie to nie jest kurewstwo. Ty zakładasz na kafe dziwne wątki, oni ze sobą sypiają. Każdemu wedle potrzeb.

Gość oplwenfpiv
ale bys takiej na matke swoich dzeci niechcial? o nie;p

to Tobie takie propozycje by nie przeszkadzały wręcz p.rzeciwnie Są mi obojętne. Jeśli taka propozycję otrzymuję, to jako żonaty facet się zastanawiam jakim zachowaniem zasłużyłem sobie na taką propozycję a następnie zmieniam to zachowanie. Proste.

Codziennie na całym świecie niektórzy ludzie poznają się i ćpają w kiblach zarażając sie Hivem. Takie mają widać potrzeby. Codziennie na całym świecie niektórzy ludzie poznają się i zabijają dla kilku groszy. Takie mają widać potrzeby. Codziennie ... Jeżeli coś jest głupie to nie należy sie z tym zgadzac dlatego, że stało sie zjawiskiem powszechnym 🖐️

Gość takaona777
Ale ja nie wiem co ja niby takiego robię .. nigdy się nie zgadzam , a później często oni i tak rozpowiadają co to się nie działo chociaż to nie prawda .

Codziennie na całym świecie niektórzy ludzie poznają się i ćpają w kiblach zarażając sie Hivem. Takie mają widać potrzeby. Najwidoczniej. Co mi do tego? Ich życie, ich sprawa. Codziennie na całym świecie niektórzy ludzie poznają się i zabijają dla kilku groszy. Takie mają widać potrzeby. To juz demagogia. Jaki to ma związek z tematem? Jeżeli coś jest głupie to nie należy sie z tym zgadzac dlatego, że stało sie zjawiskiem powszechnym. To, że Ty uznajesz cos za głupie, nie oznacza że to jest głupie. Lub że jest głupie dla wszystkich. Sorry fiku siku, ale dla wielu osób zakładanie takich tematów, jakie Ty zakładasz, jest infantylne i głupie.