Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość takaona777

Dlaczego oni chcą ze mną spać ?

Polecane posty

Gość króliczek przytulanka
Ale ja nie wiem co ja niby takiego robię .. nigdy się nie zgadzam , a później często oni i tak rozpowiadają co to się nie działo chociaż to nie prawda . Jeśli nie potrafisz zmienić siebie, to zmień znajomych. Powinno pomóc.

Różnica jest prosta ja moimi topikami nie obrażam innych 🖐️ Każdy am prawo życ jak chce, ale dla mnei to jest słowna zniewaga i dla wielu (większości kobiet) również

Różnica jest prosta ja moimi topikami nie obrażam innych Czy to je czyni mniej głupimi i infantylnymi? Każdy am prawo życ jak chce, ale dla mnei to jest słowna zniewaga i dla wielu (większości kobiet) również Dla Ciebie jest to słowna zniewaga, ale lepiej nie wypowiadaj się za więkoszość. Nie masz do tego podstaw.

mam do tego postawy, zrób ankietę i dowiedz sie ile procent jest za ile przeciw, procent kobiet, ty jestes facetem i inaczej to odbierasz

mam do tego postawy, Jakie? zrób ankietę i dowiedz sie ile procent jest za ile przeciw, procent kobiet, ty jestes facetem i inaczej to odbierasz To ankieta ma byc tą podstawą? Oczywiście kwestie reprezentatywności badan statystycznych sa Ci doskonale znane, skoro uznajesz ankiety za istotny argument... Ech fiku siku...niby inteligentna dziewczyna, wyższe wykształcenie zdobywa, a w ankiety wierzy...:o

podstawy, kobiety które znma sa oburozne na takie chamstwo i anzywają takei zachowanie chamstwem

Co innego pójść z kimś na randkę i dostać taką 'propozycję', a co innego słyszeć takie teksty od znajomych ni z gruchy, ni z pietruchy

na tym topiku tylko ty (facet) nie widizsz nic złego w tym zachowaniu kobiety sa innego zdania

na tym topiku tylko ty (facet) nie widizsz nic złego w tym zachowaniu kobiety sa innego zdania Ach, na tym forum...to rzeczywiście grupa reprezentatywna :-) Nie masz racji fiku siku a się upierasz. Zupełnie jak moja żona :-).

oczywiście są kobiety, którym to pochlebia i skorzystają ale to jest nikły procent (taki wyjątek od normy)

mam rację Wyłącznie w tym, że w Twojej opinii jest to chamstwo. Wg ankiety przeprowadzonej przeze mnie wśród 6 koleżanek to nie jest chamstwo. Moja grupa jest bardziej reprezentatywna niż Twoja. Czyli nie masz racji.

oczywiście są kobiety, którym to pochlebia i skorzystają ale to jest nikły procent (taki wyjątek od normy) Ty siku miku powinnaś zostać barometrem przedwyborczych preferencji, tak dobrze znasz opinie ogółu.

króliczku, mam rację, tylko patologia cieszy się że ktoś traktuje dziewczynę jak kurwę, normalna kobieta oczekuje adoracji a nie propozycji wprost

króliczku, mam rację, tylko patologia cieszy się że ktoś traktuje dziewczynę jak k**wę, normalna kobieta oczekuje adoracji a nie propozycji wprost Siku!. Tobie trzeba chyba jak krowie na pastwisku, co niniejszym czynię... 1) Seks bez zobowiązań to nie patologia. 2) Nie wszyscy podzielają twój światopogląd. 3) Nie wypowiadaj się w imieniu kobiet, tylko w swoim imieniu. 4) Nie wiesz czego oczekują normalne kobiety. Zwłaszcza, że niezamężne kobiety w wieku 20-25 lat oczekuję zapewne czegoś zupełnie innego niż rozwiedzone kobiety w wieku 40-45 lat. Bo zapewne mają inne potrzeby. 5) I tak Cie lubię, gapo! :-)

1) owszem, nie powiesz mi ze to naturalne, to wynika z desperacji, kompleksów ... 2) wiem 3) wypowidałam sie w swoim imeiniu ale zacząłes mi wmawiać że jestem jedyna i wszyscy myślą inaczej, to zaczęłam sie powoływac na opinie kobiet które znam 4)przyznaję nei znam rozwiezionych kobiet w wieku 40-45 lat i możliwe że takie kobiety są do tego stopnia zdesperowane i skrzywdzone przez los 5) a ja cię nie :P

1) to wynika z naturalnego człowiekowi popędu, nie z desperacji 2) wiem, że wiesz 3) tu nieoczekiwanie przyznam Ci rację. 4) a Ty znów z tą desperacją...jest wiele innych motywów postępowania, niż desperacja. Choć pewnie dla niektórych ludzi Twoje wątki na kafe to również wyraz desperacji :o 5) wiem :-) dlatego spadam na swój zasadniczy wątek :-) pa! 🖐️