Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Monika8987654

Jaki powienien byc "zaradny facet??"

Polecane posty

Gość no to ja odpowiem na pytanie
"Wychodzi na to, że same będąc niezaradne, oczekujecie zaradności od faceta.Równocześnie umniejszacie wartość mężczyzn niezaradnych. Czy tym samym nie umniejszacie swojej wartości?" A czego mam oczekiwać od faceta? Zaradność wiąże się z męskością. Mój facet też oczekuje ode mnie rzeczy, których ja absolutnie nie oczekuję od niego i jakoś nie mam o to żadnych pretensji. Poza tym ja, sama będąc niezaradna, nie zwiążę się z równie niezaradnym facetem, bo to będzie jakaś katastrofa :D

Poza tym ja, sama będąc niezaradna, nie zwiążę się z równie niezaradnym facetem, bo to będzie jakaś katastrofa Rozumiem. mężczyzna niezaradny - źle kobieta niezaradna - dobrze Mentalność Kalego w klasycznej postaci :-). Żeby było jasne: ja nie mam nic przeciwko niezaradnym kobietom, które chcą zaradnego faceta, bo wiedzą że bez niego w życiu sobie nie poradzą. Ale jeśli kobieta niezaradna krytykuje niezaradnych facetów, to jest to zwykła hipokryzja :-).

Ja nie krytykuję niezaradnych, co mnie oni obchodzą? Mam zaradnego i chwała mu za to :)

"bo wiedzą że bez niego w życiu sobie nie poradzą." Ależ ja sobie poradzę :D tak samo jak sobie poradzę bez samochodu, zmywarki czy wakacji. Ale...po co? :D

Ja nie krytykuję niezaradnych, co mnie oni obchodzą? Mam zaradnego i chwała mu za to Oczywiście masz rację, Ty nie krytykowałaś niezaradnych. I jesteś jedną z nielicznych w tym wątku:-). Zatem mój zarzut (hipokryzji) oczywiście nie odnosi się do Ciebie :-)