Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Monika8987654

Jaki powienien byc "zaradny facet??"

Polecane posty

Gość Monika8987654

co rozumiecie przez słowo"zaradnosc męska"??

nawet w niesprzyjajacych warunkach , nie zalamuje rak , probuje z powrotem wyplynac na powierzchnie ,utrata pracy motywuje go do walki o srodki do zycia, potrafi z niczego zrobic cos :-P

Gość kinia456
To taki który utrzyma rodzinę. .wtedy mozna go nazwac zaradnym, po przez czyny. oczywiscie dochodza inen rzeczy takie jak poczucie bez pieczenstwa,itp

taki, który gdy coś sie w domu popsuje naprawi albo zadzwoni po specjalistę i załatwi problem taki który zawsze znajdzie pracę która pozwoli na utryzmanie rodziny

Gość utrzymać siebie a takze
zone i dzicko, jesli zajdzie potrzeba. Radic sobie z naprawami domowymi ( lub miec na oplacenie fachowcoiow) samochodem itd Ogolnie radzic sobie z tym, co go otacza - ze wszytkimi potrzebami swoimi i kogos, a kogo wział odpowiedzilnosc.

Gość króliczek przytulanka
Wersja dla kobiet: zaradny = z dużą iloscią kasy Wersja dla facetów zaradny = z dużą ilością kobiet

Gość manio ciekawski
zaradny czyli taki który gdy mu się kobieta zbiesi skutecznie szuka następnej i lepszej

dla mnie facet zaradny, to taki, dla którego bezpieczeństwo moje, jego i dzieci będzie najważniejsze. Nie chcę żeby nas na drodze życiowej spotkały jakiekolwiek wypadki [url=http://http://polibkama.com/]wypadki

dla mnie facet zaradny, to taki, dla którego bezpieczeństwo moje, jego i dzieci będzie najważniejsze. Nie chcę żeby nas na drodze życiowej spotkały jakiekolwiek wypadki [url=http://http://polibkama.com/ wypadki

dla mnie facet zaradny, to taki, dla którego bezpieczeństwo moje, jego i dzieci będzie najważniejsze. Nie chcę żeby nas na drodze życiowej spotkały jakiekolwiek wypadki [url=http://http://polibkama.com/]wypadki

Cholerne materialistki!

Gość kinia456
materialistki??niie badz naiwna:) chyba mało wiesz o życiu albo jestes chłopczykiem który mieszka z rodzicami w wieku 30 lat. i sie użala jakie to kobiety materialistki .

materialistki??niie badz naiwna Jeśli już to naiwny...:-) chyba mało wiesz o życiu albo jestes chłopczykiem który mieszka z rodzicami w wieku 30 lat. Wiem sporo o życiu, mieszkam z żoną i mam więcej niż 30 lat :-) i sie użala jakie to kobiety materialistki . Nie użalam się. To miała być obelga :-) Niestety taka jest prawda. W miesięcznikach dla kobiet wszystkie jesteście młode, ambitne, dobrze wykształcone, niezależne i w ogóle fantastyczne... A jak przyjdzie co do czego, to byle facet potrafił utrzymać rodzinę! NIezależność? Po co komu niezależność? Byle mąż utrzymał rodzinę. A samemu iść do roboty to nie łaska? Leniuchy!

Pracowity, potrafiacy przystosowac sie do nowej sytuacji, umiejacy zalatwic rozne rzeczy, kreatywny.

pluszaku, nie pisalam że ma sam utrzymywac rodiznę Acha. A to: taki który zawsze znajdzie pracę która pozwoli na utryzmanie rodziny ..nie oznacza, że jego wynagrodzenie pozwoli utrzymać rodzinę? Nie odwracajcie kotka ogonkiem, siku miku!

tak o to chodzi, bym nie bała sie co bedize dnia następnego, ja nie boję sie pracować stawiam sobei ambitne cele, yego samego oczekuję z drugiej strony, związek to w koncu partnerstwo, a leni nei szanuje

jesteście kurrwami wszystkie !!!!

tak o to chodzi, bym nie bała sie co bedize dnia następnego, Moja małżonka nie musi się bać dnia nastepnego. Jest w pełni niezależna finansowo ode mnie. Oczekuje ode mnie zupełnie innej zaradności :-) ja nie boję sie pracować stawiam sobei ambitne cele, yego samego oczekuję z drugiej strony, związek to w koncu partnerstwo, a leni nei szanuje Zgadzam się. Związek to partnerstwo. A najlepiej jest, jeśli partnerzy wnoszą do związku wszystko wspólnie. Pracę, majątek, zaangażowanie. Gdybym napisał, że moim celem jest życie z kobietą, która utrzyma rodziną, to byście mnie zabiły smiechem.

"Gdybym napisał, że moim celem jest życie z kobietą, która utrzyma rodziną, to byście mnie zabiły smiechem." a kto piszę że to jest cel? niezależne kobiety chcą niezaleznych facetów.

Gość 565656565
kto piszę że to jest cel? niezależne kobiety chcą niezaleznych facetów. o tóz to!!

Gość hania8789
ja również nie związe sie z nierobem ..nawet jesli bedzie nei ziemsko piekny. uroda minie,,a ja zostane z łysym baranem i będe zyła od wypłaty do wypłaty. do dupyz takim zyciem, mysle ze tylko marni chłopczyki tego nie rozumieją.

a ty jesteś frajerem który by chciał by kobieta służyła za zabawke seksualną Nie żartuj. Zupełnie odlatujesz merytorycznie...:-) niezależne kobiety chcą niezaleznych facetów. Niezależne kobiety napisały tu: facet zaradny to taki, który utrzyma rodzinę. Z jednym wyjatkiem, każda poruszyła kwestię finansów. Moja niezależna żona ma gdzieś ile ja zarabiam (nawet tego nie wie dokładnie), bo się potrafi sama utrzymać.

Mozesz zwiazac sie z "robotnym" facetem, a zdarzy sie, ze prace straci, jakis czas nie znajdzie, bo niestety nie tylko od umiejetnosci, staran i checi posiadanie nowej zalezy, a i od szczescia troche - i ta bedziesz zyla od wyplaty do wyplaty.

Acha, i oczywiście wpis z godz. 14.49 to podszyw :o Dopiero teraz go zauważyłem.

nie który będzie utrzymywał rodiznę, ale kóry będize potrafił w razie czego wziąć odpowiedzilaność 9 w razie wpadki np.)

nie który będzie utrzymywał rodiznę, ale kóry będize potrafił w razie czego wziąć odpowiedzilaność ( w razie wpadki np.) Acha. Czyli wycofujesz się z tego utrzymania rodziny? Ok :-)

to są moje słowa: "taki który zawsze znajdzie pracę która pozwoli na utryzmanie rodziny" czyli w razie konieczności będę mogła polegac na jego zaradności, dla mnei to nei ejst materilaizm

czyli w razie konieczności będę mogła polegac na jego zaradności, dla mnei to nei ejst materilaizm O rany, jak Ty jesteś męcząca. To jest materializm, bo liczysz na jego kasę. Teraz czy w przyszłości, whatever. Zaradność = kasa. Tak wyszło w ankiecie. Nieprawdaż, fiku psiku?