Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Venusik83

Biovax maski do włosów

Polecane posty

Gość Venusik83

Czy ktoś zna te maski do włosów i stosował? Możecie mi coś polecić? Widziałam, że weszła nowa seria Biovaxmed. Proszę o opinie.

Stosuję maski Biovax od kilku lat. Są one dostępne do różnych rodzajów włosów. Najlepiej wybrać w zależności od rodzaju włosa i potrzeb (wypadanie, osłabienie włosów, przetłuszczanie itd.). Z kolei serię Biovax Med używałam jesienią tamtego roku, ponieważ włosy bardzo mi wypadały. Miałam szampon i żel do wcierania w skórę głowy. Oba produkty się sprawdziły. Szampon dobrze oczyszczał włosy, nie plątał ich, dzięki czemu nie pozbyłam się kolejnej ilości włosów. Widziałam rezultaty już po samym szamponie, gdzie wypadanie włosów się zmniejszyo, ale jak dodatkowo zaczęłam wiecrać żel to po miesiącu było po problemie. Efekt utrzymuje się do tej pory. Włosy są mocne i gęste. Zauważyłam, że szybciej rosną.

Gość Weronika_85
polecam :) stosuje maski regularnie i mogę śmiało stwierdzić że są rewelacyjne. włosy przestały mi wypadać i są mocniejsze :)

Gość co ty tak
aleksandrawajnert.blogspot.com tam sa fajnie opisane

Gość melus
No widzisz, a mój mąż stosuje szampon z żelem BiovaxMed i u niego jest lepiej. Widać nie na każdego działa to samo.

Gość małasroka
Mnie maski zachwycają cały czas! Niezmiennie to maska numer jeden wśród pozostałych.

Gość belinkakochaedka2
Też polecam serię z keratyną. Kupiłam maskę 2 tygodnie temu i ją stosuję zwykle dwa razy w tygodniu na pół godziny. Włosy po niej są mięciutkie, wygładzone, pięknie błyszczące i łatwiej się układają. Maska ma ładny zapach, gęstą konsystencję dzięki której nie spływa z włosów. Do opakowania dołączony jestczepek i serum a+e. Maska znadaje się moim zdaniem do każdego rodzaju włosów, ktore potrzebują dodatkowej pielęgnacji po farbowaniu, prostowaniu, lokówce itd.

Gość komyslawa
Generalnie to polecam. Warto dobrać sobie odpowiednio pod swoje włosy bo jest kilka rodzai tych maseczek.

Gość kotek12345
mi akurat biovax nie służy, najlepsza na świecie maska to kokosowa Chantala!

Gość gość
Stosuję maski Biovaxa od około 2 lat i szczerze powiem że nie zamieniłabym ich na nic innego :). Włosy zdecydowanie odżywają i są mocniejsze. Polecam!

Gość Fijałkowa
Biovaxa stosuję już od kilku lat i nie zmienię na nic innego na włosy :). Oprócz masek stosuje też ich szampony, dają lepsze efekty jak się stosuje razem. Na moje włosy działają bardzo dobrze, nawet po codziennym prostowaniu się nie niszczą :)

Gość gość
Mi własnie biovax też średnio służył ;/ przerzuciłam się juz jakiś czas temu na Seboradin regenerujący i dla mnie jest idealny. Nie obciąża, a jednocześnie ładnie nawilża :)

Uwielbiam Biovax, ja akurat stosuję ta serię z trzema olejkami - argan, kokos i makadamia. Włosy są odżywione i pięknie się błyszczą. A co chyba najważniejsze Biovax nie zawiera parabenów, SLS-ów i innych paskudnych składników ;)

Gość gość
Fryzjerka mi powiedziała, że faceci łysieją, bo szorują ręcznikiem głowę po umyciu... smiech.gif Podrzucam ciekawe porady o tym jak dbać o włosy kręcone, by nie wyłysieć i nie mieć szopy na głowie: http://mlodzinadorobku.pl/jak-dbac-o-wlosy-kr econe/

Ja kupiłam maskę Biobax do włosów słabych i wypadających - szukałam jakiejś odżywki przeciw wypadaniu i w HEBE polecono mi własnie tą maskę. Stosowałam dopiero raz. Także zobaczymy dopiero... Ale mam pytanie-w opakowaniu oprócz maski i czepka dołączono saszetkę tzw. serum wzmacniające A+E i nie wiem jak to użyć-czy dodać do maski czy bezpośrednio rozprowadzić na włosach po umyciu? Jeśli odrazu na włosy to przed nałożeniem maski czy po? I czy mam to spłukać czy nie? Bo nic nie jest na tej saszetce napisane jak to stosować😋