Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość puzderko puste w połowie

DO mam na wychowawczym - czy próbujecie jakoś sobie dorobić? Jak tak to jak?

Polecane posty

Wiem, że jeśli ktoś sobie dorabia i to dość dużo, to pewnie nie będzie się chciał tym podzielić, ale chociaż tak ogólnie napiszcie - np - piszę coś na zlecenie lub składam długopisy itp.... Bo ja cały czas się zbieram - od roku - i jakoś w niczym nie mogę wytrwać....

Gość Ja pisze teksty na zlecenie
jako copywriter.

Gość ja dorabialam
ja dorabialam jako dekorator, mam zaciecie artystyczne wiec malowalam szkolo, robilam figurki a gipsu stomatologicznego, dekorowalam wazony, butelki, szylam pokrowce, malowalam mniejsze meble, krzesla, szylam kapy. ale to samo robilam przed ciaza i po ciazy odchowaniu tez bede robila, bo tylko to kocham robic i nigdy nie poszlabym do normalnej pracy.

No ja właśnie zawsze pracowałam na etacie... Mam pewne zacięcie artystyczne - maluję, rzeźbię, szydełkuję. Próbowałam pisać bloga, próbowałam pisać teksty na zamówienie, ale jakoś nie potrafię w tym wytrwać. Jak znajdujecie w sobie zacięcie, żeby nie odpuszczać? Ja żyłam swoją pracą, często przynosiłam pracę do domu, jeździłam do pracy w weekendy, a teraz nie potrafię się jakoś niczym zająć. Wszystko szybko mnie nudzi i męczy.

Gość ja dorabialam
wiesz co, to normalne, nie przejmuj sie tym:) dziecko i domowe obiwiazki sprawiaja, ze na inne rzeczy odchodzi ochota:) dla mnie dekorowanie, szycie i malowanie jest pasja, a pasja pomaga mi oderwac sie od zycia codziennego. a ze sa z tego dobre pieniadze tym lepiej:) jesli masz problemy z motywacja to najlatwiej bedzie poprostu poszukac czegos co sprawi Ci przyjemnosc i to robic, nie ma sensu sie zmuszac bo wtedy wiadomo, ze po jakims czasie odpuscisz.

Dzięki, już myślałam, że coś ze mną nie tak. Miałam ciążę zagrożoną i prawie 8 miesięcy leżałam plackiem w szpitalu i już myślałam, że po prostu stałam się przez to leniwa... chciałabym coś zarabiać, żeby pomóc trochę mężowi - on dobrze zarabia i nie muszę pracować, ale bym chciała, tylko zapału mi brak... :(