Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tvn2424

MOZE MAMA MAGDY MOWI PRAWDE A MY JUZ WYDALISMY SAD?

Polecane posty

Gość tvn2424

TEPY URAZ TYLOGLOWIA moze ja zle mameja niosla i dziecko jej spaflo a my juz widzimy duszaca dziecko matke jest mi zal tej katarzyny jakaby nie byla to jednak ma swiadomosc swojego czynu gdyby chciala smierci dziecka to by je zabila np po porodzie tragedia tej rodziny jest wielka moze warto zwolnic,pomodlic sie za nich nie wiem w sumie juz nie pozostaje nic innego... jesli bartek nic nie wiedzial to sytuacja jest tragiczna jego dziecko nie zyje a zona jest w pierdlu...

Gość 8098898
Mówi prawdę??????????????????????? Może jeszcze od początku mówi? Sorry, ale ja nie mam na progu tępych narzędzi. Ciekawe czy jakby tobie dziecko upadło dzwoniłabyś po pogotowie czy poszła zakopać zwłoki? Byłabys w stanie stwierdzic zgon???????? Bo ja nie!!!!!!!!!!! Ona się przyczyniła do śmierci dziecka!!!!!!!!!!!

Gość mogła je udusic, a potem
spóścić na ten próg...

Gość mogła je udusic, a potem
spuścić...

Gdyby chciała mówić PRAWDĘ to by nie robiła szopki z porwaniem :o Żal Tobie jej? Mi NIE. Jedynie szkoda dziecka i rodziny które naprawdę kochało te dziecko. A swoją droga po cholerę zakładacie 1000000000000 nowych tematów na ten sam temat? Nie można kontynuować tych co już istnieją :o

Gość tvn2424
no a z 2 strony jezeli dziecko np dostalo drgawek,gietkosci karku moze ona doznala szoku na ten widok nie wiem staram sie byc obiektywna i nie popadac w skrajnosci

NORMALNY człowiek w szoku lata po sąsiadach ,dzwoni na pogotowie w najgorszym wypadku siedzi przy dziecku i płacze.A nie pakuje dziecko i wyrzuca w krzaki jak psa.

Gość tvn2424
wiesz dla mnie to tez nie do pojecia i straszne ale moze sprawa ma 2 dno i temat jest grubszy zawsze w takiej sytuacji ludzie sa surowi w osadach a jednak kto jest bez winy niechaj 1szy rzuci kamien

Wiesz jak jest naprawdę to tylko ona wie. Myślę że gdyby nie okłamała całego społeczeństwa to by nie było tak drastycznych osądów. A teraz jak to się mówi " pożyjemy -zobaczymy". Policja i prokuratura do tego za jakiś czas dojdzie co tak naprawdę się wydarzyło.

Gość tvn2424
mnie przeraza fakt ze jesli ona niechcacy ja upuscila no dziewczyna ma 2 lewe rece niezgula,mameja i pozniej w szoku zrobila taki numer moze zaangazowanie publiczne ja przeroslo to ona bedzie juz do konca zycia napietnowana a wiadomo co sie dzieje w jej glowie cala polska az huczy zeby ja posadzic na krzeslo elektryczne ze jest morderczynia,przeciez ukryla cialo dziecka bo wlasnie tego sie najbardziej bala presji spolecznej nie wiem jak sie zachowuje organizm czlowieka po zlamaniu karku i ile trwa agonia a poza tym patrzcie gdyby byla taka wyrafinowana to by w domu z domowego kompa szukala jak oszukac wariograf majac w domu policje i rutkowskiego podejrzewam ze ona jest raczej w tych sprawach ciemna jak tabaka Ona ma 22 lata ja 23 Madzia miala 6,5mc moja corcia 5.5 Staram sie wczuc w jej sytuacje i przerosla mnie

Gość znam ten ból.......
współczuję im wszystkim tej Kaście też; młoda, głupia, niedojrzała, ją trzeba było na terapię wysłać, a nie rodzinę zakładać i dziecko rodzić.... :(

Gość pierwszamama
a mnie jest jej szkoda, wiem ze to co zrobila to tragedia, i nawet jakby naprawde byl to wypadek to nie wyobrazam soebie jak mogla zakopac je pod gruzami..ale mysle ze nie byla w tym sama, mysle ze bartek jej pomogl, dla niej najgorsza kara i tak bedzie zycie ze swiadomoscia ze zabila wlasne dziecko...nie rozumie tylko dlaczego kryje meza, wogole cala ta rodzina ... niby wierzacy, no bo co ludzie powiedza, a pod takim zaklamaniem najgorsze zbrodnie sie rodza

Gość znam ten ból.......
nie zdziwiłabym się, gdyby ponownie próbowała się zabić :(

"Jedynie szkoda dziecka i rodziny które naprawdę kochało te dziecko" ale ona nie chciała tego dziecka!!!! po jaką cholerę rodzina wywierała na nią taką presje żeby zatrzymała dziecko?? wsadzili ją w role matki żony i każdy był zadowolony tylko nie ona!!może całą sobą krzyczała że ona nie chce!!!!!rodzina przychodzi, odwiedza dziecko bawi się itp ale z codziennym życiem , problemami zostaje tylko matka!!!! a ja sobie wyobrażam ,że dziecko spada z rąk mamy uderzając głową o podłogę, bo miałam taką samą sytuację tylko u mnie mąż w ostatnim momencie złapał córkę!! i też miała 6 miesięcy, niosłam ją pionowo , nie podtrzymując plecków przez chwilkę i ona się tak "rzuciła" do tyłu i gdyby nie mąż nie wiem jak by się to skończyło!!

Gość taka jeddnaa
Dlaczego wszyscy piszą tylko o Pani Katarzynie!!!!!! A co z ofiarą, ofiarą i najbardziej poszkodowaną jest tu niestety tylko mała Madzia, a nie matka. Ją naprawdę trzeba ocenić surowo, a nie szukać wymówek na to co zrobiła. Uważam, że to ona zabiła dziecko, jeżeli nie celowo, to nawet ten upadek powinno nazwac sie po imieniu, właśnie daltego, że nie wezwała pomocy.

Gość nie mogła zostać napierw
nie ma możliwości, aby najpierw ją udusiła, a potem nią rzuciła, sekcja zwłok wykazała by, ze zgon nastąpił na skutek uduszenia. Pomyślcie trochę. Ja też obawiam się, że zbyt pochopnie wszyscy ją osądziliśmy.

Gość nie mogła zostać napierw
ja znam przypadek jak dziecko wywaliło się z wózka bo paski pękły, wyleciało na głowę. Na szczęście było całe opatulone w bety i to zamortyzowało upadek. Nie sądźcie za wczasu, nie mając wszystkich informacji. Tak naprawdę nie wiemy co tam się stało. Nie wiemy tez na 100% jak my byśmy się zachowały w takiej strasznej sytuacji. Nie sądźcie bo będziecie sądzeni. Niestety życie bywa przewrotne i może dać nam poczuć się jak ta matka. Niestety.

Lijonka -----> A Ponoć Kasia i Bartek czy jak jemu tak "tacy religijny byli" :P Prawda taka że skoro nie chciała dziecka to mogła je nie rodzić.Dorosła niby była więc mogła zrobić jak jej serce i rozum podpowiadały.A skoro urodziła i ją to przerosło to mogła oddać dziecko.

Gość tvn2424
NALEZY JA POTEPIC ZA TO CALE ZAMIESZANIE I TO CO ZROBILA Z CIALEM CORECZKI A gadanie ze "O Ja bym moejgo dziecka nie upuscila!" to niech gadajacy uwazaja bo los plata figle i mozesz niesc swoje dziecko i bedzie fik Bo tak powiedziala katarzyna ze madzia zrobila fik czyli do tylu jej spadla a ja wiem ze to jest mozliwe bo moja raz mi sie tak odwrocila odepchnela raczkami za tata tylko ze ja szybko ja zaasekurowalam mam nauczke zeby jej nie nosic 1 reka

Dla mnie to jest przegrana kobieta - nie z powodu wypadku - tylko przez to jak postąpiła po.Nie próbowała szukać pomocy,zakopała dziecko i odstawiła szopkę - jest nienormalna i powinna gnic w więzieniu.

Tak jak już pisałam odpowiednie służby dowiedzą się prawdy. Nie znamy tej rodziny,nie byliśmy w dniu tragedii.A to co media podają to zdecydowanie za mało.

Oczywiscie że nikt nie potępia jej za sam wypadek!Tego trzeba wspólczuć!Ale po co to wszystko po wypadku?

Gość Ta kobieta powinna przejść
terapię dla DDA, a dopiero później zakładać rodzinę i rodzić dzieci. Dlaczego nikt nie proponuje takim młodym osobom z problemami pomocy specjalistycznej???

Gość może ktoś pomoże dzieku?
Mam nadzieję, że nie uznacie tego za spam. Może są tu mamy z Krakowa lub okolic - znalazłam ogłoszenie rodziców 7 miesięcznego chłopca chorego na nowotwór, którzy proszą o pomoc. Może któraś z Was mogłaby pomóc? http://krakow.gumtree.pl/c-Sprzedam-wszystko-dla-dziecka-bardzo-potrzebna-pomoc-W0QQAdIdZ351764213

Gość jestem kobieta woda ogniem
autorko to moze powinnismy wszyscy ja osobisie przeprosic hmmm? smieszna jestes!!! Nawet jesli to byl wypadek to matka nie wygladala na przejeta tym faktem chociazby wtedy kiedy beztrosko poszla sobie z mezem do kina :-0 Jest mi jej zal tylko pod tym wzlegem, ze nikt jej nie pokazal jak naprawde wyglada zycie, ze moze byc fajnie i ze miala trudne dziecinstwo.

Gość pierwszamama
mnie szkoda matki, mimo wszystko.. cale zycie zniszczone juz od dziecinstwa, a bartek tylko na nk i fb siedzi tak go tragedia dotknela

Gość tvn2424
Po 1: Nie wiemy jak zareagowal organizm dziecka po upadku Katrzyna opisuje ze glowka jej latala,ze posiniala itp Nie widzialysmy zdarzenia a z opisu nie chce sobie tego nawet wyobrazic kiedy patrze na moja coreczke po 2 wy juz macie wyrok matka zabila bo nie miala z madzia zdjec nie komentuje bo to dowodzi zubozenia intelektualnego co niektorych pan z kafeterii Ja wam powiem jak ja uwazam: Byla sobie para,kochali sie wszystko cacy Bzykneli sie i bach ciaza No to co bylo siup teraz slub Tesciowa (po co wam to dziecko jestescie mlodzi a studia a nie macie pracy) /ja tez przeszlam takie uwagi/ Katarzyna zalamuje sie wiadomoscia bo nie jest gotowa Mieszkanie z tesciami podejrzewam ze ja pouczala tesciowa jak sie zajmowac dzieckiem wkoncu sie wkurwia i zostawila jej corke na 2 tyg ale wrocila! i teraz co upuscila dziecko czyli tesciowa miala racje ze sie na marke nie nadaje To co ukryc zwloki bo jak sie dowiedza ze ja upuscila to ja tesciowa zagnebi i wszyscy ludzie Ludzie my nic tak naprawde o nich nie wiemy a moze Bartek to ciul jak powiedziala ze pracuje i spi a ja zostawil i siadla jej psychika a wypadek doprowadzil ja do obledu? Ja wiem ze ja nic nie wiem

Gość ja tez jestem DDA
ja tez jestem DDA , ale nie rzucam i nie morduje dzieci, nie zachowuje się jak psychopatka, marne to usprawiedlwienie, gdybyśmy się dzieciństwem i domem usprawieliwiali to połowa osób by mordowała

Gość jestem kobieta woda ogniem
Moge jednak sklonic sie ku tezie, ze mala zmarla po upadku. Jesli uderzyla bardzo nieszczesliwie tylem glowki o kant/prog itd to mogl nastapic zgon. Tutaj Kasi na maxa wspolczuje jesli tak bylo!!!! Natomiast CZEMU KURWA WYRZUCILA ZWLOKI????????????????????????????????????????? :( za sam fakt porzucenia zwlok jest dla mnie smieciem!!!!!!!!!

Gość tvn2424
Bywaja takie sytuacje ze ktos spowoduje niechcacy smierc a pozniej w panice chce je ukryc nieraz np po wypadku drogowym czyli katarzyna nie jest odosobnieniem i powiem tyle nauczylam sie 1 rzeczy z tej calej afery zeby kogos poznac i ocenic to z nim trzeba beczke soli zjesc Gdybym np byla siostra Katarzyny to jakby wyszla z pierdla bym ja przygarnela,nie odwrocilabym sie. A co do kina.Dla mnie dziwne rzeczywiscie niezrozumiale ale moze chciala odpoczac psychicznie na te 2 godziny od sytuacji a moze poprostu zaczynala wpadac w obled Nie wiemy co sie dzieje w glwoei tej dzieczyny