Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fhgkfldgjfkdgjkdflgjf

moje dziecko wyrywa sie do babci...

Polecane posty

z jednej strony sie ciesze, z drugiej kiedy przychodzi moja mama a moje dziecko wyrywa mi sie z placzem z rak i potem juz nie chce byc u mnie i placze gdy sie ja od babci zabiera jest mi przykro... bo podobno dzieci powinny reagowac tak na matke... czy ktoras z was ma podobnie? moj babel ma 9 miesiecy

Gość Life dont come easy
Kobieto nie masz większych problemów? Mi się zmywarka zepsuła i jakoś nie zakładam o tym topika na kafe.

Gość dlaaaaczego ?
bo go rozpieszcza !!! Daj emu słodycze i pozwala na wszystki inne co ty mu nie pozwalasz

to nie problem raczej watpliowsc czy jestem dobra matka skoro moj skarb bedac u mnie na rekach placze ze chce do babci... Jestem na wychowawczym spedzam z dzieckiem cale dnie, nie gotuje podczas gdy jest aktywny, bawimy sie ale nie przez caly czas bo musze ogarnac dom i siebie z rana. Babcia czy spedza z malcem 5 minut czy 3 godziny zawsze jest to zabawa lub chodzenie po domu z dzieckiem na rekach, wiec pewnie babcia kojarzy sie mu z tym co najlepsze. Mieszkamy w 1 domu wiec widza sie codziennie ale nie non stop, tak 2-3 razy dziennie srednio po max 1godz. Babcia jest wspaniala i z jednej strony mnie to ciesze a z drugiej mi przykro... i zastanawiam sie czy wam sie to przydarzylo, czy wyolbrzymiam? chodzi mi tylko o to czy takie zachowanie mojego dziecka jest normalne, czy tez powinno ono tak zachowywac sie w stosunku do mnie...

Gość alez tak
to minie!

Gość w koncu to babcia
wiec dobrze ze tak sie do niej rwie, to jedna z najblizszych osob. gorzej by było gdyby tak reagował na np opiekunke, ale o babie nie ma co byc zazdrosnym

Gość a ja powiem tak,że
moja córeczka reagowała tak na swoją ciocię(moją szwagierkę) i też było mi bardzxo przykrom,ja siedzę cały dziń z nią w domu,ale to ona wygłupiała się z nią najwięcej nawet jak ją tylko 5 minut miała to Mała cała radosna a potem płacz jak ja biorę. Teraz ma 11 mies i już jest trochę lepiej:)

Gość dskldksldklsdkslad
dzieki :)

Gość zssdsgdfghf
up

Gość dr psychologii
twój bękart jest gównem

Gość fbnoig
jesteś super matką, nie tylko dobrą! po prostu twoje dziecko lubi babcie z czego powinnaś być zachwycona i najzwyczajniej w świecie to wykorzystać by odpocząć od malca. Poza tym z tobą jest 24 h na dobę a babcie ma rzadziej i za nią tęskni:) gwarantuje, że jak zostawisz dziecko z babcią i wyskoczysz na kilka godzin na zakupy to zatęskni i za tobą. nie tęskni się za tym co ma się non stop