Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

-=Angela19

7 luty.. Początkiem.. --> Zapraszam :)

Polecane posty

Hej Dziewczyny :) Dzisiaj doszłam do wniosku, że to już najwyższa pora na ''ogarnianie się..'' Do lata coraz bliżej, i to chyba ostatni dzwonek na to żeby cokolwiek osiągnąć, mam na myśli dietę, czy jakieś ćwiczenia :) Ja właśnie skończyłam 15 min ćwiczenia na skakance i 15 min ćwiczeń typu jakieś brzuszki, podskoki itp.. Od jutra ruszam z większą parą, kiedyś na skakance skakałam nawet 2h dziennie, ale to było jakieś 4 lata temu.. ;/ Postanowiłam do tego wrócić, bo już za dobrze nie wyglądam.. No i wpadłam na pomysł, żeby założyć tu temacik, liczę na to, że ktoś do mnie dołączy i razem będziemy się motywować i dzielić sukcesami.. Serdecznie zapraszam :)

Witam cie sedecznie!:) Ja co prawda jestem juz na innych topikach i piszemy juz dludo ze soba,ale moge tu do ciebie tez zagladac i cie wspierac jak i oczywicie sama siebie tez;D Jestem ne dietce "mZ" tez cwicze brzuszki,toche tancze w domu zunbe i chodze z kijkami,nawet przy mrozach,ale tylko do gora -8 stopni;)

no witam Was :) ja w zasadzie jestem od 1 lutego na diecie ale z checią dolacze kompanii odchudzajacych :)

Ja mam 162 wzrostu waze hm.. w zależności ok 48 kg, chciałabym schudnąć tak do 46, bo moim problemem są grube uda, które strasznie mi się nie podobają ;/ ale aż tak mi na schudnięciu nie zależy co na ujędrnieniu wyrobieniu mięśni, i ogólnie na poprawie sylwetki

moj Boze Andzelka!!!! Diety rzadnej nie musisz miec tylko normalnie sie zdrowo odzywiac:) Co moge ci zaproponowac na uda..... hhhmmmm:mam jsdno takie cwiczenie,nie wiem czy znasz? mianowicie: Usiadz na podlodze,rece wysun do przodu i na siedzaco raz jedna noga do przodu,araz druda.I w tepie caly pokoj do rzodu, taki marsz na pupie i do talu.I tak na przemian:) Naprawde skuteczne cwiczonko wlasnie na uda. sprobuj:)

paseczkikropeczki spróbuję ;p niby mam niską wagę ale wiadomo, że każdy ma inna budowe ciala i innaczej wyglada ;p a po za tym ja lepiej sie czulam majac te 46 :D wlasnie skończyłam brać kąpiel, zrobilam sobie peelingi itp .. to tez dobre jest przy odchudzaniu takze polecam :)

Gość jsdiiii09
i po co ty sie odchudzasz juz jestes chudzina:)

matko polowa mnie :) paseczkikropeczki witaj witaj oczywiscie ze sie znamy i wspieramy :) dziewczyno Ty nie musisz za duzo robic :)

Witajcie :) U mnie na wadze dzisiaj 49 ;/ chyba troche przytylam, ale to nic :) Dzisiaj zjadlam juz troche slodkoci ;p ale za to mam zamiar pocwiczyc znowu, moze dzisiaj troche dluzej mi sie uda :) A u was jak ?

Witam was dziewczynki. Przyłącze się do was, jeśli mogę? Ja jestem od wczoraj na diecie , bo od 2 miesięcy mam nogę złamaną w podudziu ( śruby , pręty ) i niestety przytyłam 7kg ;( masakra także ważę teraz 69kg przy wzroście 171cm. Tylko jadłam i leżałam, ale koniec z tym od wczoraj jestem na kapuścianej , ale szukam jakiejś odpowiedniej , wiadomo białko mi teraz też jest potrzebne, bo mięśnie mi już zanikły i może być jeszcze gorzej....

Gość Grzybek88
Hej! jeśli można z chęcią dołączę do Was od jutra. A właściwie to już od dziś bo nie planuję już nic jeść (trochę za dużo już zjadłam) i zmykam zaraz na siłownię. Rozumiem Angela, że chcesz schudnąć. Ja też mam taką figurę, że żeby dobrze wyglądać moja waga musi być niska:/ i moją zmorą też są uda!! moja waga ok. 51 kg, 155 cm

Witam nowe osoby ;) Fajnie, ze dołączacie :) cwiczylam ok 35 min skakanka + jakies cwiczenia wsumie to tak jak wczoraj :) mam zakwasy jeszcze po wczorajszym macie jakis sposob na nie? i szybko lapie mnie kolka macie jakas rade? I opowiadajcie jak u was :) I do nowych dziewczyn, co macie w planie i co chcecie osiagnac ? biziaki

Hej hej!! Jak to mój chłopak powiedział, że na zakwasy są najlepsze kolejne ćwiczenia, bo je zmniejszają... albo przykładanie lodu w bolące mięśnie i je masowanie, przynajmniej jemu to pomaga. Ja dzisiaj zauważyłam, że czuję się lżejsza :). Przy pomocy mamy stanęłam na wadze nio i 2 kg mniej, ale to pewnie sama woda ze mnie zeszła , także dalej jem tą zupę kapuścianą, a na obiad gotowane udko zjem. Jak ja bym sobie poćwiczyła ;( nio ale z tą nogą to raczej tylko brzuszki mogę robić jak narazie. Wzrost - 171cm cel - 60kg 06.02.12 - 70kg 08.02.12 - 68kg

Tak mnie dziewczyny ciągnie do słodkiego, że masakra. Wypiłam już dzisiaj ze 3 herbaty czerwone, ale one na to nie pomagają;( chyba będę musiała zakupić sobie chrom w tabletkach, mojej mamie pomagał i do dzisiaj nie je słodyczy... Nic zaraz zjem te gotowane udko, bo mi aż niedobrze z głodu jest. Wzrost - 171cm cel - 60kg 06.02.12 - 70kg 08.02.12 - 68kg

AgataZosia --> Może trochę za bardzo przesadzasz ? I chyba za mało jesz, to nie jest za zdrowe wiem cos o tym, bo kiedyś odchudzałam się jedząc mały jogurt i jabłko przez cały dzień.. A po za tym jak masz az taką ochotę na coś słodkiego to zjedz, jakiś mały batonik czy trochę czekolady nie zaszkodzi :) A po za tym chyba lepiej jest zjeść częściej niż potem rzucić się na cały worek słodyczy i jedzenia.. A po za tym jak długo wtrzymasz jedzac tylko zupe kapusciana ? Ja sama nie stosuje diety i jem codziennie jakies slodycze :) wiec glowa do gory :)

Czemu sie nie odzywacie ? ja właśnie skończyłam 30 minutowe ćwiczenie :) Jak na razie to ćwicze codziennie aż samą mnie to dziwi ;) U mnie obecnie na wadze 48,5 nibu 0,5 kg mniej ale jakos mnie to nie cieszy bo jeszcze z tydzień czy 2 temu ważyłam 47,3 ale to moze przez zblizajacy sie okres ... Zauwazylam, ze mam juz troche jedrniejsze cialo :D za chwile lece wziasc kapiel z peelingami ;d a u was jak ?