Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jadzka Pupicka

Prysznice w Pure Fitness

Polecane posty

Gość Jadzka Pupicka

Witam, mam zamiar zapisac się do pure fitness w silesii w katowicach. Tak wiem, dużo się naczytałam, że to oszuście, ale moja oferta będzie bardzo dogodna więc nie w tym rzecz. Chodzi o to że w każdej innej siłowni przerażały mnie prysznice, a dokładniej to ze są one otwarne a nie oddzielone przynajmniej zasłonkami. Nie chodzi o to , ze mam coś do ukrycia, tylko poprostu czuje się bardzo niekomfortowo,w takiej sytuacji a jak już płace tyle kasy, to chciałabym się przynajmniej w spokoju umyć :)) Więc pytanie do osób uczeszczająch do pure w silessii, albo w innym miescie ( bo pewnie wyglada to podobnie) jak wyglądają prysznice? Jedna wielka przestrzen i tylko natryski czy osobne kabiny gwarantujące chociaż odrobine intymności ????

Gość Jadzka Pupicka
Nikt nie był? Nikt nie moze pomóc? Niecj ktoś cos napisze bo to dla mnie ważne.... Prosze....

Gość niech ktos pomoze
upup

Gość JuIa
odradzam wszystkim pure, tragedia ... nie dość, że bez mojej wiedzy podnosili stawki, to jeszcze musiałam płacić za okres gdy miałam złamaną rękę :/ chamstwo, chamstwo i jeszcze raz chamstwo, nikomu nie polecam, nastawienie tylko i wyłącznie na zysk. Dużo sprzętu nie działa. Raz dali zaproszenie które dałam koleżance, która kiedyś była na wejściówce i niczego nieświadoma powiedziała, że już tu kiedyś była i gnój powiedział, że niestety takim razie "tym razem nie wypali" :O i niestety z wszystkimi naszykowanymi rzeczami wróciła do domu, niepotrzebnie załatwiała dzień wolny itp. Na szczęście umowa już mi się skończyła ... nigdy więcej..

Gość olkahrhr
Jadzka Nie slyszalam skarg na tamtejsza silownie oraz prysznice, jednakze radzilabym Ci kilka tygodni zaczekac z zapisaniem sie tam. Znajoma ma kanet i kilka dni temu sie wybrala po przerwie tygodniowej i byly TAKIE kolejki ze na samo wejscie 15min czekala, na bieżnie byla 7 w kolejce a do prysznica dotarla po 13min czekania w kolejce. Naprawde przeciążenie tam maja po świetach, radzilabym poczekac az 'swiateczne' spalanie kalorii sie znudzi kobietkom i wtedy tam wyruszyc :)

Gość asdewesda
moze ktos napisac, jak ma sie tam sprawa z prysznicami ? jedna wielka przestrzen i tylko natryski czy osobne kabiny gwarantujące chociaż odrobine intymności ????

sa zamykane kabiny...ale...i tak nie wygodne bo czasem leje sie zimna woda!

Gość jajikulu
otwarte prysznice to standard raczej we wszystkich większych fitness klubach ja co prawda mieszkam za granicą, ale tutaj też w większości otwarte prysznice są, bez żadnych przegródek itd ja akurat mam ulubione centrum blisko, a że chodzę wiosną i latem to wracam truchtem w stroju z siłowni i w domu wskakuję pod prysznic ewentualnie zakładam bluzę, którą też od razu piorę z ubraniami z fitnessu i za 2 dni mam jak ulał