Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lologia.

jakie danie dobre dla gości do odgrzania na drugi dzień ?

Polecane posty

Gość lologia.

podajcie przykłady ?

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość ZAzdRośNIcA !!!
bigos

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość lologia.
jak myślę, że strogonow, bogracz co jeszcze proponujecie ?

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość bfgbraaa
leczo

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość ziutkaziutka
fasolka po bretońsku

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość lologia.
a zrazy z sosem pomidorowym lub pieczarkowym pasuje podać ???

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość chili co carne
tez pyszne,gulasz,zupa gulaszowa,bigos,fasolka po bretonsku

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość tez byłam......
pierogi :D

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość chili con carne
a dlaczego ma nie pasowac?

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość Lalaland
Gdy mieli wpaść do nas znajomi (zaraz po moim powrocie z pracy), to wymyśliłam wszystko tak: dzień wcześniej ugotowałam leczo. Tuż przed ich przyjściem wstawiłam na ogień rondel obranymi ziemniakami do ugotowania i leczo do podgrzania. Wszystko się udało;) Tu podrzucam przepis na leczo: http://kulinarnesos.pl/leczo-78/ Pozdrawiam;)

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość dawny ladaco
golonka w piwie.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

wszystko mięsne powinno być ok, bigos powaga, cały czas smakuje tak samo nie wiem na czym to polega, ale za mojego życia nikomu się bigos nie zepsuł przed czasem, wydaje mi się, że nie podałabym na drugi dzień niczego mącznego czy z serem, czy czegoś co miało owoce, a tak to chyba wszystko wytrzyma

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

Topik stary ale zawsze aktualny. Nawet po odgrzaniu.....//

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

×