Gość Eveline92 Napisano Luty 6, 2012 Hej- poszukuje informacji na temat dobrego kremu- ale takiego który na prawdę działa- i stosowałyscie go na własnej skórze, godny polecenia:) jestem w ostatnim miesiącu ciąży i niestety spotkało mnie to utrapienie- po ciąży chce czegoś sprawdzonego spróbować:) coś co może chodź trochę poprawi ich wygląd:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ihsbdvx Napisano Luty 6, 2012 Takie kremy stosuje się od 12 tygodnia ciąży w celu zapobieżenia rozstępom. Teraz to już musztarda po obiedzie Ewentualnie próbuj Mustella 9m-cy albo coś z Vichy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
LittleMee 0 Napisano Luty 6, 2012 Jeśli masz czerwone rozstępy to jeszcze coś Ci poradzimy, jeżeli już są białe to nic z nimi nie zrobisz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Eveline92 Napisano Luty 6, 2012 Właśnie chodzi że stosowałam:) smarowalam 2razy dziennie. Jak nie kremem specjalnym to maslami do ciała, oliwkami. A oprócz tego z bielendy sexy mama i perfekty też na ciążę. Są świeże tylko nie wiem czy w ciąży mogę jakimiś smarowac bo nie chciałabym żeby dziecku zaszkodziło. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ojoiu Napisano Luty 6, 2012 Laserem mozesz sobie po ciazy usunac. Teraz to juz troche pozno na inny sposob. Ja uzywam takiego olejku, tylko, ze zaczelam na poczatku ciazy: http://www.drugstore.com/popups/largerphoto/default.asp?pid=154176&catid=183044&size=300&trx=29888&trxp1=154176&trxp2=1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
LittleMee 0 Napisano Luty 6, 2012 Są kremy specjalnie dla kobiet w ciąży (Mustela, Ziajka) Stosuj i to szybko, bo później może być za późno. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Eveline92 Napisano Luty 6, 2012 Tylko laser jest chyba drogi? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość 34słońc Napisano Luty 6, 2012 Smarowanie nie zaszkodzi ani dziecku ani tobie. Niestety, ale rozstępy zostaną nawet po mega drogich kremach. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Eveline92 Napisano Luty 6, 2012 A jakie są ceny tych kremów? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Eveline92 Napisano Luty 6, 2012 Takie są uroki ciąży:) myślałam że mnie może to ominąć ale niestety:) mimo że brzuch nie jest duży to i tak się zrobiły, sądzę że to genetyczne. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość 34słońc Napisano Luty 6, 2012 Laser nie usuwa rozstępów, on je koryguje. Są mniej widoczne. Rozstępy nie są genetyczne, po prostu taką masz urodę i tyle. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Eveline92 Napisano Luty 6, 2012 To jakie są jeszcze sposoby? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość 34słońc Napisano Luty 6, 2012 Nie chcę cię martwić, ale prócz kremów no i tych bardzo drogich zabiegów laserowych nic jeszcze nie wymyślono. Nie patrz przez pryzmat swoich defektów natury?! Mąż pewnie nie widzi tego problemu, więc olej rozstępy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość 34słońc Napisano Luty 6, 2012 I co dalej - mylisz się, w nadczynności nadnerczy rozstępy są jednym z objawów., a mikrodermabrazja ściera powierzchowną warstwę skóry czyli naskórek. Rozstępy są ciut głębiej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
śledź w puszce 0 Napisano Luty 6, 2012 przeciw rozstepom w ciazy najlepiej cos tlustego, dobrze nawilzajacego. Nie oliwki dla dzieci, bo one tylko na skorze siedza, nie nawilzaja. jesli rozstepy sa czerwone to mozna kremy wyprobowac, najlepiej i najskuteczniej laser. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość 34słońc Napisano Luty 6, 2012 A poza tym chcesz powiedzieć, że Eveline92 i miliony innych kobiet mające ten problem jest poważnie chora, tak? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość I co dalej? Napisano Luty 6, 2012 No to dermabrazja? Nie polecam... Stawialabym na mikro... Trudno zeby cos dzialalo az do skory wlasciwej i bylo takie banalne... Lepiej mikro niz nic... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość I co dalej? Napisano Luty 6, 2012 Jesli konczy sie na rozstepach to nie jest powazna choroba:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość grgeg Napisano Luty 6, 2012 zaden kem ci nie pomozejezeli ktos ma miec rozstepy i tak bedzie mial ja nie mialam cala ciaze dopiero po a smarowalam czym sie da Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sduszyczka 0 Napisano Styczeń 11, 2013 Ja na razie używałam AA mama i ja... nie polecam. Zapach mnie drażnił choć pisało bezzapachowy. Mało wydajny. Cena jeszcze przystępna za 200ml 35zł. Pozostawia jednak tłusty filtr za czym też nie przepadam. Co do rozstępów nie wiem bo brzuch nie urósł mi jeszcze na tyle Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość raqiettqa Napisano Luty 23, 2014 revitol jest taki sobie, mozę zapobiega, ale rozstępów nie likwiduje no w każdym razie mnie nie pomógł. Miałam dwucentymetrowe rozstępy używając skinception (o tego - naprawdę działa http://www.vitalab.pl/429,skinception-intensive-stretch-mark-therapy.html ) udało mi się je zmniejszyć o ponad połowę, ale i tak są trochę widoczne, dlatego nie wydaje mi się żeby jakikolwiek krem mógł w stu procentach usunąć rozstępy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Luty 23, 2014 nustella tylko i wylącznie jest dość drogi ale wart swojej ceny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gośka12mx Napisano Listopad 11, 2014 ja znalazłam takie cudo od skinception co w ciągu dwóch miesiecy praktycznie usuwa do niewidoczności rozstępy, im świeższe tym szybciej działa polecam , bo jest naprawdę dobre a z innych kremów profilaktycznie mustela - w profilaktyce się sprawdza, w usuwaniu już istniejacych rozstępów nie, ale trzeba naprawdę regularnie się smarować Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Listopad 11, 2014 Daj spokój z tym spamem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość rozstep blogspot com Napisano Styczeń 24, 2015 na rozstępy kolagen. Nie byle jaki tylko aktywny colway :) W linku zdjęcia z efektami :) Więcej nie trzeba :) Tylko pamiętaj że z rozstępami największa szansa na wygraną jak są czerwone - więc nie przegap - potem to znacznie trudniej będzie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 24, 2015 Kup olej arganowy 100% maroko, i smaruj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 24, 2015 Oliwka dla dzieci codziennie się smarować przed snem od początku ciąży .teraz też zacznij Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Marzec 23, 2015 skinception ma swietne kosmetyki, autentycznie usuwają rozstępy tu opis http://opiniomat.co.pl/jak-w-4-tygodnie-pozbyc-sie-rozstepow/ polecam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Dyndzewa Napisano Marzec 25, 2015 Naprawdę działa Royal Collagen http://bioage.pl/ Ja nie pozbyłam się rozstępów do końca, ale są prawie niewidoczne dzięki temu kremowi i wszystkie koleżanki, które rodziły mi zazdroszczą. Też właśnie planują kupić to serum. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość SzczesliwaMamuska30 Napisano Październik 15, 2015 Spróbuj olejek Bio Oil http://iapteka.pl/product-pol-4222-Bio-Oil-olejek-na-rozstepy-i-blizny-125-ml.html Jak dla mnie mistrzostwo! Całą ciąże sie smarowałam i po porodzie też i rozstępów brak, A straszyli, że po 30 skóra już nie taka elastyczne i nie unikne rozstępów;) Polecam! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach