Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość madziaaaak87

ktora sukienka na chrzest??:)

Polecane posty

Gość madziaaaak87

Gość SzokującaHistoria
Obie są fajne :)

Gość inug
druga, ale koniecznie w czarnym!! rozowa jest tandetna i kiczowata

Gość madziaaaak87
czarna? no wlasnie jest ladna ale nie wiem czy w czarnej sukience na chrzest wypada? nigdy nie bylam na chrzcie... szokujaca historia- dzieki:) wlasnie dlatego trudno mi wybrac...:/

Gość SzokującaHistoria
Wiem, że za bardzo nie pomogłam ale w zasadzie różnią się tylko dekoltem, więc wybierz w którym się będziesz lepiej czuła

Gość koniec lat 90 chyba
tez mam chrzest na pocz.kweitnia i tez mam na imie magda i jestem z 87 :P i bede chrzestna:P ubieram popielata sukienka, rozkloszowana, ladna

Gość wiwwrfeffftgde
druga ale nie rozowa, moze jakis stonowany kolor raczej? choć w sumie czemu by nie..............

do mnie bardziej przemawia opcja 2,w kolorze amarantowym. Fason tej sukienki jest dla mnie bardziej elegancki, co do koloru to kwestia gustu i potem innych czynników jak np. karnacja, kolor włosów....;-)

Gość iza:)
obie fajnie, ale ładniejsza ta druga:)

Gość madziaaaak87
koniec lat 90 chyba- to gratuluje:) ja chrzestna nie bede, bo chrzestnym moj brat zostaje tym razem :/ moze kiedys:) ciagnie mnie do tej rozowej jednak..tylko boje sie ze kolor bedzie w rzeczywistosci krzykliwy a co do zoltej jest sliczna, ale dekold moze byc zbyt duzy a moj biust do najmniejszych nie nalezy...;/ nie wiem :O

Gość madziaaaak87
dziekuje wam slicznie za pomoc :) no wlasnie,druga bardziej elegancka sie wydaje..karnacje mam ciemna,wlosy brazowe, z pewnoscia nie bede wygladac w niej jak lalka barbie :) Ale bedzie ta druga,rozowa ha pare opini Waszych i jakos latwiej bylo wybrac, dzieki :)

tylko weź proszę pod uwagę pogodę-ponieważ początek kwietnia nie zawsze musi oznaczać piekne słońce-jesli będzie deszczowo-to w złotej/żółtej raczej nie wypada iść. Jeśli chodzi o amarantową-możesz do niej załozyć czarną marynarkę i czarne szpilki, a wydaje mi się,że nawet w pochmurny, deszczowy dzień jest to zestaw uniwersalny-ale to tylko moje subiektywne zdanie i może nie mam racji;-)

Gość madziaaaak87
szalona megi- masz racje :) zdecydowalam sie na ta rozowa i co do butow jeszcze nie myslalam ale faktycznie czarne i czarna marynarka ewentualnie i bedzie dobrze:)

Gość inug
czarna!! tylko czarna! oczywiscie, ze wypada, do tego kolorowe dodatki i wygladasz jak dama

Gość gość
Druga - czarna :)

Gość madziaaaak87
hej to jak w koncu jest z tymi czarnymi sukienkami na chrzest bo piszecie ze moga byc...to wypada w czarnej isc? :// niekryta krytyczka- dla mnie proste i klasyczne chociaz niebanalne :) mnie sie takie podobaja :)

Gość haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaałka
Obie sA LADNE ale druga ja bym wybrala i w kolorze ciemnym,nie rozowa:P

Gość madziaaaak87
nie chce wygladac jakbym na pogrzeb szla...:D bo jesli czarna to co jesli bedzie zimno, czarna marynarka,czarne buty i prosze- outfit na pogrzeb gotowy ;) a jesli bedzie cieplo i slonecznie to tez tak mi nie bardzo pasuja czarne ciuchy wolalabym cos pogodniejszego :)

Gość haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaałka
to kup ta ktora bardziej Ci sie podoba i w takim kolorze jakim chcesz!:)

Gość madziaaaak87
haha no to postanowione! :D bedzie rozowa milego dnia :))

czarny wbrew pozorom jest kolorem zobowiązującym. Wszystko zależy od Twojego gustu,smaku czy poczucia elegancji.(a to bardzo delikatna sprawa). Ktoś wyżej proponował Ci kolorowe dodatki-dla mnie osobiście to już przesada,bo czułabym się jak papuga lub choinka(ale to ja!-taki mam niestety gust). Jeśli zdecydujesz się na czerń to musisz rozwazyć inny kolor marynarki niż czarny-ponieważ abstrachując od tego,że raczej będziesz wyglądać pogrzebowo a nie jak na radosne wydarzenie/uroczystość(chrzest) to masz jeszcze ciemne włosy, oprawę oczu...co dodatkowo Cię stłamsi-wówczas marynarkę powinnaś poszukać w kolorze, który Cię ożywi(sama jestem szatynką,więc odnoszę opinię do tego typu urody)

Gość gość

...eneczki do chrztu są w bardzo dużym wyborze, naprawdę trudno jest się zdecydować. Ja kupowałem na stronie lejdi.pl/k404,odziez-dziecieca-...enki-dla-dziewczynek-...enka-do-chrztu.html i byłam bardzo zadowolono. Szybko mi przysłali, ...eneczka jak na zdjęciu i do tego z dobrego materiału.