Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość muszu36

Pierwsza randka

Polecane posty

Gość muszu36

A więc tak, jakiś czas temu poznałam chłopaka i piszemy teraz na gg, od kilku dni pisze on o spotkaniu. Che iść do kina, herbaciarni albo na pizze. Ja jednak mam ten problem, że nigdy nie byłam na prawdziwej randce i nie miałam chłopaka. Boje się tak jak wszystkie: czy to on zapłaci za mnie, o czym będziemy gadać, a co jak będzie niezręcznie...Prosze pomóżcie mi pokonac strach, bo nie mogę tego w nieskończoność odkładać, a część mnie chce iść, żeby mieć to już za sobą i zobaczyć co z tego wyjdzie....

Gość yfdrdfiiiiiiiiiuyyyyyyyyy
jezeli tam nie pojdziesz to sie nieprzekonasz :) kiedys mialem podobnie ale sie okazalo ze diabel nie taki straszny jak go maluja a terazjestem szczesliwy ze swoja ukochana :):) powodzenia ;)

Gość Nieeeeeeee
Idzcie do kina!Najlepsze rozwiazanie na 1wsza randke skoro az tak bardzi sie bliz tego 1wszego spotkania :P

Gość Yachu Chrystman
gimgówno do nauki

Gość SzokującaHistoria
Powinniście zapłacić po połowie, ale jeśli on zadeklaruje że zapłaci to nie wyrywaj się, dobrze będzie jednak wyglądało jak zaproponujesz, żeby zapłacić połowę. Nie martw się, reszta sama wyjdzie, po prostu się umówcie :)

Gość muszu36
Powinnam się podmyć? :o

Gość SzokującaHistoria
podszyw?