Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość Osiągnąłem sukces

Osiągnąłem sukces. Pokazałem jakim jej facet jest fra.erem. Teraz będzie moja.

Polecane posty

Gość Osiągnąłem sukces

Pamiętacie jak się tutaj i jeszcze w innych miejscach jakby ktoś czytał radziłem w sprawie zajętej kobiety? Pewnie nie. Kocham ją, ale ona była z kompletnym debilem. Postanowiłem, że otworzę jej oczy, I udało mi się! Podesłałem prostytutkę pod tego jej faceta żeby go poderwała. Trzy razy niby przypadkiem na niego wpadła i to wystarczyło. Zaprosiła go "do siebie" na kawę, oczywiście frajer poszedł, a tam kamerka i pięknie nagraliśmy ile jest warty. Jak zaczęła go całować to ani przez chwilę się nie wahał. Potem prostytutka wysłała to nagranie do niedługo już mojej kobiety i z dopiskiem "nie wiedziałam, że on jest zajęty, nic nie powiedział" Jestem mistrzem. Ona jeszcze musi odpocząć po zerwaniu, ale ja już jestem blisko i coraz bardziej mnie docenia. Niedługo będzie to moja dziewczyna. Tak mi odradzaliście, a jednak nie były to pieniądze wyrzucone w błoto, bo facet naprawdę był frajerem i szybko połknął haczyk. Jeszcze się pochwalę na innych forach co się radziłem. A wy już możecie gratulować.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować