Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mój też ma małego i wajuje

DZIEWCZYNY PORADŹCIE BO ZWARIUJE!!! Mały sprzęt :(

Polecane posty

Hej mam taki problem z którym nie umiem sobie poradzić. Otóż z moim partnerem jestem już ponad 2 lata, ma on najmniejszego kutasa ze wszystkich z jakimi miałam do czynienia do tej pory. Może i długość nie byłaby problemem jakieś 11cm ( w sumie pochwa tyle ma) ale grubość i jego kształty. Ogólnie w ogóle mnie jego pała nie pociąga, jak go bardzo kocham to z kutasem to go Bóg ukarał :/ Jest grubszy przy napletku a węższy u nasady (dziwne...) ogólnie w rachubę wchodzi tylko pozycja "na pieska" inaczej nie odczuwam satysfakcji, i seks krótki. Bardzo mnie to męczy, chciałabym nam pomóc. Śnią mi się zdrady oczywiście z penisami rozmiarów standardowych dla mnie - 11-14cm, gruba pałka (takie zawsze miałam A teraz... wewnętrznie się rozpadam. Nie umiem psychicznie tego znieść. Mówiłam o tym mojemu, trochę mi kamień spadł z serca jak mu powiedziałam, na jakiś czas był spokój a teraz zaś moja podświadomość nie daje mi spokoju, że takie rzeczy śnię.. BOŻE DLACZEGO IDEALNY FACET NIE MOŻE MIEĆ IDEALNEJ PAŁY? Jak mam sobie z tym poradzić... bo nie umiem Kiedyś byłam aktywna seksualnie, lubiałam ten sport... teraz seks jest od święta, z mojej winy :( nie mam zapału, za to pojawił się w snach. Jak mam sobie z tym poradzić.

Gość dsdsdsdsdsd
To kobiety powinny zaciagac do lozka facetow, bo maja z seksu (dobrego) duza wieksza przyjemnosc (wielokrotne i roznego rodzaju orgazmy) od facetow, zdecydowanie mniej sie mecza - jedyna pozycja meczaca dla nich to jezdziec - a wiele *** kobiet jej unika, chcac aby to facet caly czas sie pocil. Facet ma takze gorzej pod wzgledem psychicznym, bo kobieta zawsze moze a facet nie zawsze(poza tym facetowi musi stanac - kobieta nie ma takiego problemu, a jak mu juz stanie to facet musi sie pilnowac aby za szybko nie wystrzelil i jest to baaardzo stresujace), to facet ma sie pokazac ze jest dobrym kochankiem i doprowadzic na szczyt kobiet, podczas gdy orgazm u faceta wywolac ta zadna sztuka. Kobiety maja wiecej stref erogennych i duzo wrazliwsza (7 razy wrazliwsza) skore od mezczyzn przez co z seks jest dla nich duzo wieksza przyjemnoscia. Seks dla kobiet jest duzo wieksza przyjemnoscia niz dla facetow bo: - kobiety maja duzo silniejsze orgazmy od facetow - kobiety moga miec kilka rodzajow orgazmu, facet tylko jeden i to slaby - kobiety moga miec wielokrotne orgazmy, faceci nie - orgazmy kobiet sa nie tylko silniejsza ale takze duzo dluzsze niz orgazm faceta, przec co kobieta znacznie dluzej odczuwa duza przyjemnosc - kobieta ma 7 razy wrazliwasza skora od faceta, przec co kazdy dotyk dla niej jest duzo wieksza przyjemnoscia niz dla faceta, dla faceta dotyko kobiety to tylko dotyk, dla kobiety dotyk faceta to juz jest przyjemnosc sama w sobie - kobiety maja 5 razy wiecej stref erogennych od facetow, u kobiet stanowia one az 15% a facet tylko 3% - kobiety maja jeden organ, ktorego jedyna funkcja jest dawanie kobiecie przyjemnosci - lechtaczka, faceci takiego narzadu nie posiadaja - lechtaczka jest duzo bardzoej wrazliwym narzadem od meskiego penisa - po orgazmie u faceta automatyczynie i bardzo szybko spada cale napiecie,cala atmosfera, ochota na seks(facet musi odczekac),u kobiet tak nie ma, to napiecie po orgazmi u kobiet spada bardzo powoli

Gość nie nie nie znajoma
14 cm to jest standard ? :O po prostu nie umiesz tego robić. niech cie podnieci nie zdejmując spodni. słowami a potem jak bedziesz na maxa podniecona to nawet palcem sprawi ci przyjemność

Gość edrfgthjk
moze poszukaj info na temat pozycji z takim członkiem.kamasutra np

Gość hjuykyh
"akieś 11cm ( w sumie pochwa tyle ma)" buhahahahaha! tyle to ma, ale w stanie spoczynku. do osiągnięcia prawdziwej rozkoszy musi się rozciągnąć. pochwa rozciąga się do 20 cm. a i penis w każdej pozycji nie wykorzystuje wszystkich swoich cm, więc lepiej jak jest coś w zapasie, żeby w każdej pozycji był głęboko. trzeba się otworzyć na kutasa to wejdzie głębiej.

Gość lumpeczka1234
współczuję i rozumiem. Dla mnie rozmiar nie ma tak kolosalnego znaczenie w sensie fizycznym, ale niestety podniecenie jest w głowie i taki mały po prostu mnie psychicznie rozwala. Kiedyś mi nie wyszło z takim facetem mimo, że ogólnie byl cudowny. Nie wiem co poradzić, mogę tylko współczuć.

Pochwa u kobiety ma długość od 5 cm do 14 cm (zazwyczaj 6 cm do 8 cm) . Kto słyszał o rozciąganiu się pochwy na długość??? Co ty za głupoty piszesz "hjukyh" :/ Długość i bym zniosła, ale to o obwód głównie chodzi, zawsze miałam w rękach grube kutaski, wiadomo że dobry sprzęt nakręca o wiele mocniej, aż mrowi w kroczu... Nie ma szans abym była z innym, bo go kocham, a to nie jest zwykła miłość, tylko taka co wyszła z b. dobrej przyjaźni między nami i bardzo dobrze się rozumiemy. Gdyby miał większego to by było idealnie jak z bajki :/ Tymczasem, mój umysł mi płata figle bo w snach zaspokaja potrzebę posiadania faceta z większym sprzętem. I szukam porady kochane nie współczucia, bo współczuć można lasce co ma faceta z 5cm fiutem bo to jest tragedia. Szukam porady, jak ogarnąć swoją głowę, a czy są jakieś sposoby na obwód penisa?

Gość znam twoj bol bo
mialam faceta z malym,choc niby dluzszy we wzwodzie bo ok 13cm ale objetosciowo byl chudziutki. i na nic technika,proby innych pozycji, jesli ma zbyt mala objetosc to nie drazni tak fajnie pochwy i jej wejscia. bywalo tez ze wcale go prawie nie czulam,za to gdy wkladal palce odlatywalam.