Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lalja

dzis ksiadz mi powiedzial ze zyjac z mezczyzna na kocia lape tzn ze on nie trakt

Polecane posty

Gość lalja

tuje mnie powaznie:o skoro jeszcze nie wzielismy slubu to widac iz on nie chce i nie traktuje mnie powaznie. no wiekszej bzdury chyba nie slyszalam:o

Gość lalja
jestesmy wierzacy ale malo praktykujacy:P rozmawialismy o slubie,on chce ale jeszcze nie teraz,jacw sumie tez jeszcze nie chce. a ksiadz jak to ksiadz,swoje madrosci .....

Gość lalja
chyba bede tematem kazania w przyszla niedziele:D

myslisz że ksiadz nei widizal ludiz zyjacych an kocia łapę? :D ksiadz tez człowiek i wszytsko rozumie :) po prostu jestes nie wierzaca i nei am to dla ciebei znaczenia, gdybys wierzyla inaczej bys do tego podchodzila

a dlaczego Ciebie to w ogóle rusza? ja świadomie podejmuję decyzje dotyczące mojego życia i żadne słowa księdza ich nie podważą, nie przejmuję się nimi.

Gość mireczkaa
No i? Skoro to Wasza świadoma decyzja to gdzie problem?

Gość Gttgfgbhub
Czemu ty sie jakims Poje.bem przejmujesz? Co on, z choinki sie urwal?

"no wiekszej bzdury chyba nie slyszalam" to kiedy nam napiszesz o "długim związku który się rozpadł"? :D czy ty czasem "chyba nie chcesz" nie dlatego że on nie chce?

Gość niekonieczny
facet chce po prostu czerpać pełnymi garściami z zycia, parę lat tak pożyje i poszuka sobie innej. Oczywiście , ze facet jeśli traktuje poważnie kobietę i decyduje sie z nią mieszkać, to myśli i mówi o ślubie. Chyba, ze to facet niepoważny. Ksiądz miał rację. Uwierz, on tyle życiorysów przy konfesjonale przerobił, że sie tobie lajla nawet się nie śniło.

Gość mariner
ksiadz tak gada bo mu kaza :) ! sukienkowi ,a sam w to gadanie nie wierzy ,co mozna zaobserwowac na forum zycie erotyczne pt seks z ksiedzem