Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Emanujaca_lajtem

Mmm wieczorek

Polecane posty

Gość placebo 21
z głośników delasoul :) leże i pisze na forum.

Gość placebo 21
dziś pisze z pomarańczy :D pewnie znasz mnie z "widzenia" ale nie powiem kim jestem :P

Nooo ja tu dużo ludzi kojarzę, tylko jakoś mnie nikt nigdy ;p No, może ze dwie dziewczyny, mówię ale o czarnuchach. To powiedz na jaką litere chociaż to zaraz ogarnę ;p

Gość placebo 21
wiesz ja też Cię pierwszy raz widzę na oczy :D ale mi sie podoba twoje alter ego na kafe w sensie całego niku :P mój składa sie z dwóch członów :P K to pierwsza litera pieszyszego słowa.

Jak mnie można pierwszy raz widzieć na oczu jak ja tu mieszkam normalnie ;p A reszta? Gdzie jest kuwa reszta? Towarzycho? Co robicie?

Gość placebo 21
a na którym piętrze ? :P serio pierwszy raz Cię widzę :) dobra, wiem ze sie do mnie uprzedzisz ale to ja kinky :D coś czuje ze ludzie mnie tutaj nie lubią za bardzo i mają za dziwaka, zabawne bo w życiu prawdziwym jest podobnie :D

Gość placebo 21
a na którym piętrze ? :P serio pierwszy raz Cię widzę :) dobra, wiem ze sie do mnie uprzedzisz ale to ja kinky :D coś czuje ze ludzie mnie tutaj nie lubią za bardzo i mają za dziwaka, zabawne bo w życiu prawdziwym jest podobnie :D

Gość placebo 21

Gość placebo 21

Pieprzone kafe ;/ Kto rozjebal, przyznac się robale :F Kinky? Hmm, nick kojarze, ale stylu wypowiadania się to już nie, tak więc nie wiem czys lubiany czy nie. Oooo dobry tymbark nie jest zły :D

Pieprzone kafe ;/ Kto rozjebal, przyznac się robale :F Kinky? Hmm, nick kojarze, ale stylu wypowiadania się to już nie, tak więc nie wiem czys lubiany czy nie. Oooo dobry tymbark nie jest zły :D

Gość placebo 21
teraz widzimy kto bardziej zdesperowany w pisaniu na forum. O to fajnie ze mnie nie znasz :) w dogłębniejszy sposób, nie jesteś uprzedzona :D

Taaa, my tu wszyscy mamy zajebiste zycie, obrzucamy się nawzajem błotem i nazywamy z pogardą no -lifem. A popatrz :P Ja tu nie jestem do nikogo uprzedzona, nie mam symaptii ani antypatii. No oprócz tej Noxeli, ale wampiry sie nie liczą ;p

Gość placebo 21
ja lubię nox ale za jej wygląd. Bo jest normalny :P lubię takie zwykle dziewczęce buzię :D A po czym sie tak relaksujesz ? Stresujacy dzień miałaś :P

Gość Bolerko
Relaks przy kakao?:P Wole lampke wina a najlepiej grzanca:D Ja tez Twojego nicku nie kojarze autorze tematu

Ej nie, rozjebałes system teraz. jak ja piszę, ze nie lubię Nox to Ty miałeś napisać, ze równiez jej nie lubisz a Ty co. jaja sobie robisz? :p Brzydka nie jest tylko mało ogarnieta, chyba za duzo nie dba o siebie ale co kto lubi no nie. Relaksuję się i odpoczywam po wcześniejszym odpoczywaniu:D

Bolerko, are you fucking kidding me? :D oł noł, jak to możliwe, ze mnie nikt nie jarzy? Ja lubie słodkie, dlatego tak, a wino i grzaniec to mi nie chce przez gardło przejść. Bolerko ja Ciebie dzis na jakimś topie widziałam

Gość Bolerko
Na bank mnie widzialas bo ja dzis caly dzien siedze na tym forum...1wszy raz tak mam i mam nadz,.ze ostatni ...dzis totalne lenistwo! Wszystko przez pieprzone preziebienie ale jutro juz tutaj mnie nie bedzie.,....tzn.nie bedzie przez caly dzien:P Ja mam tez czarny nick ale cos nie moge dzis na niego wejsc 😠

Gość jack ill
kakao to świetny pomysł, że aż muszę wstać!

Gość placebo 21
rzeczywiście, jednak nox jest gupia. A ja jestem zboczony ze mi sie podoba :D ciekawe czy goli nogi... :P Nie nudzi Cię takie ciągle odpoczywanie? Ja dostaje swira bo nie wiem co ze sobą robić jak mam za dużo wolnego :P

No taka pogoda teraz, trzeba uważać, aby się nie załatwić no nie? Ja się tak kręce teraz bo mam nocki w pracy więc mi sie nudzi. jaki masz czarny nick? Na pewno Ciebie również kojarzę

jack II? Mów, a będzie Ci dane ;p polać? Oj Nox nie wygląda na taką co goli nogi, ale ja juz nic nie pisze na jej temat bo znowu będzie rzucac na mnie czary :D Ja mam taką mentalnośc, estem typowym domatorem, kocyk, herbatka, coś słodkiego, filmik heheh

Gość IMO12356
placebo 21 "A ja jestem zboczony ze mi sie podoba ciekawe czy goli nogi..." Już nie udawaj kolego! Wszyscy tutaj wiemy, że lecisz na Wampirzą moc Noxi - moc wysysania płynów...z szyi :classic_cool:

Panna, lubisz miętową? Ja tylko jak nasypię tam pełno cukru i tylko wtedy kiedy boli mnie żołądek. Zeby tak normalnie to nie, to gardzę :D