Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pytającaaco

Serial pierwsza miłość

Polecane posty

Gość Pytającaaco

Skąd wzięła się aurelia w pierwszej miłości u śmiałka? Z jakiego powodu u niego mieszka?

Aurelia to oszustka, która zauroczyła Mariana swoimi wielkimi cycami i go okradła, lecz po jakimś czasie zmieniła zdanie i stwierdziła, ze Marian to menshczysna jej życia i za jego zgodą zamieszkali razem :classic_cool: 🖐️

też oglądacie? :D Jak myślicie? będzie Paweł z Marysią? Jeśli tak to jak się stanie, że nie będzie z Hubertem? już się nie mogę doczekać jak się znowu spikną :D

Gość thtry5
Wątpie czy Paweł będzie z Marysią. Marysia ma taki jakiś dług wdzieczności wobec Huberta - kocha ją i kocha jej dziecko, stara się i w ogóle. A Paweł? Ma Ankę która przez niego chciała sie zabić.

Gość .....bez....łez......
Tez serial jeszcze będzie trwał i trwał. Mam nadzieję że nie tyle co Moda na sukces :D Moim zdaniem Marysia oszalała, jak możnabyło tak długo i perfidnie kłamac???

no nie? to było troche przerysowane nikt by tak długo nie kłamał no ale taki scenariusz według mnie Hubert zginie w rajdzie czy coś takiego i Paweł będzie z Marysią i oby jak najszybciej, bo nie cierpię tej Anki :D

Gość Pytającaaco
No dokładnie. Ja też słyszałam że paweł z marysia będą razem ale jak na razie się na to nie zanosi.

niedlugo majka bedzie miala slub z hubertem na ktorym dojdzie do porwania julki przez anke. No i w serialu sie pojawi byla zona huberta :)