Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Beatka s-k

DLACZEGO SFRUSTROWANE PASZCZURY SA NIEMILE DLA LADNYCH I SZCZESLIWYCH KOBIET?

Polecane posty

tylko mysla ze jak beda wylewac swoje zale i frustracje, to cos tym ugraja? Niestety moje kochane, to ze komus nawrzucacie nie uczyni was piekniejszymi, madrzejszymi czy bogatszymi. Czuje sie tutaj dyskryminowana na forum, bo jestem atrakcyjna, mam cudowna, kochajaca rodzine, wspanialy dom i tytul mgr bardzo dobrej uczelni i Cz-wie :-D Wiem, ze niektórym z was moze byc przykro, ze nie macie tego wszystkiegom, ale obrzucanie kogos blotem nie uczyni go biedniejszego lub mniej szczesliwego :-D wiec zróbcie cos dla siebie i wyluzujcie troche :-D

Gość ZahihotanaJa
Ludzka zazdrość i tyle ;) Osobiście gratuluje udanego życia :)

jestem tego samego zdania. Wszystko jest dla ludzi.I jesli komus sie nie uda to tylko jego wina. Wszystko jest dostepne dla kazdego. i kazdy moze sie dorabiac od zera. Akurat z tym tytulem mgr bym polemizowala, poniewaz znam ludzi ktorzy go nie maja, a maja reszte z tych rzeczy ktore napisalas i sa bogac, szczesliwi. Ale reszta jest jak najbardziej prawdziwa. Po prostu zazdroszcza kochana;p

no nareszcie jakies sympatyczne osóbki na tym forume :-D Dzieki kochane 🌻 Ciesze sie, ze sie ze mna zgadzacie :-D

Zycie jest takie krótkie, ze szkoda czasu na uzalanie sie, lepiej sie cieszyc kazda chwila :-D

Gość ollla bimbollla
gratuluje. sama tez jestem szczesliwa, wiec nie musze zazdroscic

Gość Polerujący granity Florian
czytam twoje posty i już wiem jak wygląda wzorzec sfrustrowanego emocjonalnie paszczura :D nie wybierasz się do sevres pod paryżem przypadkiem? :D

W zupełności zgadzam się z Wami ;) Zazdroszczą i tyle - co tu dużo mówić ... Każdy ma prawo do własnego życia - takiego jakiego sam się dorobi ;] Pozdrawiam

Gość wiadomo nie od dzisiaj
ze paszczuchy sa sfrustrowane swoimi brzydkimi ryjami i dlatego sa wqrwione na ladne laski, co najmniej jakby to byla ich wina, ze paszczuchy nie dbaja o siebie albo urodzily sie szkaradne

w sasiednim domu mieszka babeczka kolo 30stki. Gdy tylko mnie widzi obgaduje na pol okolicy. ze takie buty, co rusz nowe ubrania. Coz tata jest dosc sytuowanym czlowiekiem wiec pieniedzy nam nigdy nie brakowalo. Jestem atrakcyjna, mam cudownego chlopaka, mam wszytsko co cche, kochajaca mame, i głupie szczescie :) a inni cholernie zazdroszcza ze mam to wszytsko a oni nie. no ale coz. jak sie potrafi tylko narzekaac to co by sie innego chcialo :)

Gość pipuleczkaaaa
Gratuluję udanego życia i życzę dalszych sukcesów :) wybacz, jednakże nie zgodzę się z Twoim stwierdzeniem, że jesteś atrakcyjna , no ale podobno o gustach się nie dyskutuje :) ale mimo to pozdrawiam serdecznie :)

a skoro ktos nie ma pieniedzy to powinien zastanowic sie czemu ich nie ma. i robic wszytsko odwrotnie aby te pieniadze miec. wbrew pozorom nie jest tak trudno skonczyc studia, znalezc prace

Gość ERTZ
Forum - strona główna Profil Użytkownik: Wiktoria_19 (ilość tematów: 1, ilość postów: 0) NOWY NICK JENY VEL BEATA

ale sie usmialam. Nie no najlepiej nic w zyciu nie robic, po prostu usiasc i sie uzalac nad swoim zyciem i obgadywac innych tylko dlatego ze maja lepiej. Dlatego nas na calym swiecie neinawidza. Bo to POLSKA MENTALNOSC

wiktoria masz racje, najlepiej nic nie robic tylko czekac na manne z nieba i urode

Naprawde nie rozumiem tych wszystkich tutaj ludzi. Miec pretensje do calego swiata ze jest sie tym kim sie jest?! wziac sie za lachy i do roboty. a nei tylko pierdol**c ze jest jak jest. Ale no co - zal mi tych ktorzy uwazaja inaczej i tyle. juz tutaj sie pokazuje ta zazdrosc paszczurków;p

Gość ptasiek nastroszony
lukrecja sama jest takim pasztetem, a przy tym jeszcze niezwykle rozwiazlym i rozjechanym przez cale mnóstwo meskich penisów jakie goscila u siebie w szparce wielkosci wiadra

Gość MarcinMMkowicz
Beatko drogo,a czy ty spogladalas kiedykolwiek w lustro...?przykro mi to stwierdzac,ale masz za duze mniemanie na swoj temat:-(nie jestes ladna kobieta.

Gość ooo kierva
beatka- spier*dalaj glupia szmato :D

Gość ptasiek nastroszony
och przepraszam pisalem o beacie nie o lukrecji

Gość nosem w kałuże
jak w psychologii nazywa sie przypadek beatki ?:D

Gość MarcinMMkowicz
Narcyzm wrodzony.