Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Beatka s-k

DLACZEGO SFRUSTROWANE PASZCZURY SA NIEMILE DLA LADNYCH I SZCZESLIWYCH KOBIET?

Polecane posty

Gość reeeeettteee
Lukrecja ona nie musi szukać, spojrzy w lustro i juz jedna ma :D

Gość marek z krakowskiego targu
Z calym szacunkiem Beato ale jak na mój gust do tych atrakcyjnych nie należysz :) troszkę jak zabką wyglądasz, nie obraź się ;) ale gratuluję udanego i poukładanego zycia, pewnie nie jedna by tak chciała, tylko czemu tak jest, że te naprawdę piekne kobiety czują się zakompleksione a te nieco brzydsze maja takie mniemanie o sobie?

Gość dgrfvrdgdgrghfrh
Cz-wie ? co to za skrót? Widzisz taka ludzka natura - zazdrość Ja to rozumiem, bo miałam piękną siostrę, ja byłam brzydkim kaczątkiem. Wołali za mną - zawołaj swoją piękną siostrę. Przed 20 wypiękniałam, teraz koleżanki męża z pracy tracą rezon jak mnie widzą, pytają się czy ,,to coś na boku" :-P. Ale ja swoje wycierpiałam, więc rozumiem co to znaczy jak się patrzy na piękność. A kasa? To akurat mozna sobie wypracować, urody nie. Tylko geny.

wszyscy uwazaja mnie za atrakcyjna kobiete i nie zaprzeczam, lubie swoj wyglad, a fotke umiescilam mala wiec nie widzicie mnie w calej okazalosci, wiec co mozecie wiedziec. Pokazcie swoje foty dla porownania, bo az jestem ciekawa. Mialam dac zdjecie w calosci, bo mam fajna figure, waze niewiele, mam niecale 160cm wzrostu i jestem bardzo szczuplutka :) ale nie chcialam was wpedzac w jeszcze wieksze kompleksy.

Gość marek z krakowskiego targu
wszyscy uwazaja mnie za atrakcyjna kobiete no widocznie nie wszyscy :)

Gość opanuj sie dziewcze
beatka wrzuc fotę, będę miala sie kim inspirowac! :D ale zapewne nie masz odwagi ;)

Moze i nie wszyscy, ale trzeba sie zastanowic z jakiego powodu??? Nie znacie jej i gdyby was nie ruszylo to co pisze to byscie toolali. rusza was wiec piszecie i jej ublizacie. Skoro ona uwaza sie za atrakcyjna to tak jest. Jest szczesliwa? kazdy inaczej postrzega piekno. To sie nazywa GUST. Wiecie?

chodzi chyba o to, że pisze że jest arcyszczęśliwa, a między wierszami napisała 'help, pomóżcie jestem nieszczęśliwa i zawistna'

hmm czytam ktorys raz z kolei i jakos nie widze to tego aby o to jej chodzilo. Napisala o problemie ktory chyba kazdy z nas zna. Mianowicie ze ci gorsi zawsze zazdroszcza tym lepszym. A to nie jest problem tez ''paszczurów'' tylko problem spoleczenstwa polskiego.

miedzy wierszami buahahahahaha!!! A te które pluja jadem to sa miedzy wierszami szczesliwe i atrakcyjne tylko warcza na siebie tak dla sportu buahahahahaha

Gość nosem w kałuże
narcyzm to raczej nie. bo jak ktoś tak ma to ma co do tego podstawy. a ona nie. raczej bym obstawiała tą schizofrenie

Gość Gttgfgbhub
Jesli ta Laska ze zdjecia to ty (nie sadze, bo kto bylby tak glupi, zeby wstawic tutaj swoje zdjecie) to sorry, ale nie jestes atrakcyjna.

Gość ijabuba
Zrozum Beatko, ze naprawde szczęśliwi i zadowoleni z zycia, sytuacji majatkowej i urody ludzie, nie wypisuja o tym na necie :) Nie w takim kontekscie jak ty, dokopujac innym :) Szukasz potwierdzenia swojej 'atrakcyjnośći " ? :P Szczęścia ? Dlaczego pragniesz dowartościowania ? Czyzby jednak nie wszystko było the best ?:P

Gość zaczarowany olowek1000
alez to nie ty na tym zdjeciu. No chyba, ze chirurg plastyk dokonal dziela i stworzyl Jackie Kennedy look alike:)

Gość ale sie usmialam
Nie wiem czy jestes bogata,wyksztalcona jesli tak to ok gratuluje ale wiesz ta twoja fota to masakra wygladasz na niej jak manekin sklepowy za czasow PRL :D:D

Gość alicjaaaaaaaaaaaaaaa
beatka, mam wrażenie,że wychowałas się w biedzie i patologii i teraz chcesz to sobie odbić,bo złapałaś na dziecko kasiastego męża.

I ta ładna atrakcyjna to niby Ty?:-D wytapetowane ryło dynią własnej hodowli i peruka na łbie łysym po chemii. A ten sweterek to zayebałaś z pomocy dla powodzian?

Cześć koneserka:-* a bo ja wiem czy jej czy nie?:-PJedno wiem na pewno że w okresie sianokosów składuje owe siano w głowie a nie w stodole:-D

Gość beatka znowu atakuje
Przecież Beata znana jest z tego, że zakłada na forum prowokacje. Po co reagujecie? :D

Beatka dopiero co mialas inna fote:P Jetses po operacji plastycznej paszczaku?:D Beatka to jakas zakompleksiona laska albo nawet faceta jak Daniel vel Proszek do prania. Gołym okiem widac,ze to projekt bo zaklada tylko takie tematy. Zadnego normal:)