Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość na diecie

od 5 dni jestem na diecie, oto dzisiejszy bilans

Polecane posty

Gość fitnessdietaiinne
Węglowodany są dobre (w zależności od ilości i jakości) :)

Gość wwrrr
1100 kcal w dni treningowe? Toz to glodowka :O

Gość fitnessdietaiinne
/P.S. Czy dwa jablka naprawde maja 60 kcal?/ Zależy ile ważyły, według tabel to 100g jabłka to około 50 kcal.

Gość fitnessdietaiinne
hm... to w dniu ćwiczeń powinno być według ciebie 8 tyś . kcal ? po za tym wszyscy co czytają kcal jako kalorie to najwidoczniej nie umieją czytać, to są kilokalorie.

Gość iwona21xxxx
to jest troche chore ze skoro schudles tyle nie zjadasz nawet 1000kcal dziennie, do jakiej wagi dazysz? ja wole sie racjonalniej odzywiac. po takiej kolacji ciezko byloby mi usnac bo myslalabym tylko o jedzeniu.

Gość SYL,AAA
Ja juz 4 tydzień obiecuje sobie że sie wezmę za siebie i jakoś mi ciężko! A planuje diete bogatą w błonnik! Będe starała sie wszamać spore ilości otręb pszennych zytnich ... Będe sie tym zapychałarano na mleku popołudniu w rosole z wołowiny Nie nawidze sie odchudzac dlatego chce to zrobic szybko. A aktywność z xbox kinect. Ciężko mi będzie bo do tej pory pepsi słodycze i chipsy były!

Gość wwrrr
Wszyscy czytaja kcal jako kalorie, to ogolnie przyjety skrot myslowy. Nikt nie mowi kilokalorie, bo to dlugie i niepraktyczne. W dni treningowe dla osoby mojej (sporej) postury to tak okolo 2000 kcal. Przy porzadnym treningu zapotrzebowanie wynosic moze nawet 3000 (nadal mowie o sobie), ciagle zostaje wiec przyzwoity deficyt. Autor jako bardzo ciezki facet spokojnie moglby jesc wiecej.

Gość SYL,AAA
Ja kiedyś w 2tyg 8kg zgubiłam na diecie dukana ale to nie zdrowe jest ,jednak te otręby to sobie zastosuje i jajka na kolację!

Gość iwona21xxxx
doprowadzisz swoj organizm do skrajnego wychudzenia.zaden dietetyk nie zgodzi sie ze niejedzenie nawet tysiąca kcal jest dobre dla organizmu.