Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nos stop to samo

mam sąsiada debila

Polecane posty

Gość nos stop to samo

własnie słysze kolejną awanturę wrzeszczy na syna - chyba o lekcje chodzi bo wyzywa go od idiotów i krzyczy? no ile to jest ile ile? to nie pierwszy raz. kiedys chłopak wybiegł bez kurtki (mróz był -5) z mieszkania po awanturze. Sychac było jak czyms rzuca albo cos spada na podłoge... tylko mnie to stresuje.... jestem w 6 miesiacu i jakos tak strasznie sie teraz tym przejmuję kiedys delikwent wyrwał klamkę od wejscia do piwnicy- nie wiem chyba klucza nie miał czesto są awantury-najczesciej w niedziele wieczorem jak dzieciak lekcje odrabia. Mały ma 11 lat. oni tu mieszkają od lata. Najpierw zamieszkał ON (jako narzeczony dziewczyny która tam sama mieszkała) potem w wakacje pojawił sie chłopak. Wziął go tatus z domu dziecka. Chłopak strasznie newrowy. Ta dziewczyna mówi ze ma zdiagnozowane Adhd. W takim wypadku tatus nie powinien tak sie na niego wydzierać. Kiedys wezwałam policje jak juz wytrzymac nie mogłam bo ganiał chłopaka po mieszkaniu i słychac było tylko wrzaski i trzaskanie drzwiami. Ale policja przyjechała po godzinie (!!!) i nawet nie weszli do bloku tylko postali chwile przed klatką i odjechali.. mam juz ich dosc... średniowiecze mają...palą w piecu bo im centralne odcieli i tylko słychac rabanie siekierą. nawet w nocy. Mam tylko nadzieje ze nich temu chłopakowi nie zrobi. Bo czesto łązi pijany i wtedy muza na całego daje. i stawia auto tuz przed klatką. kiedy jest parking wydzielony kilka metrow dalej. Ale jemu to koło ogona lata.... eehh... ciekawe czy długo dzis będzie jeszcze "aktywny"

Gość calineczkacelina
urodzisz dziecko opoźnione w rozwoju

Gość nos stop to samo
sama jestes opóźniona

Gość Qle
Napisz mu może list anonimowy... Policja pewnie zareaguje dopiero jak małemu rękę odrąbie...

Gość nos stop to samo
myslałam o tym tym bardziej ze wiem ze inni sąsiadzi tez słyszą ich akcje. ale przyznam ze troche sie go boje... nigdy mi nic złego nie powiedział. ja z jego synem mam "dobry kontakt" to znaczy ze nieraz z nim rozmawiałą i próbowałam tłumaczyc ojca zachowanie i zapewniłąm o tym ze moze przyjsc do meni to mu pomoge w lekcjach. ale nigdy nie przyszedł. to małą miejscowosc, a osiedle tez jest niewielkie. w naszej klatce mieszka 6 rodzin i wydaje mi sie ze on by sie zorientował ze ten anonim jest ode mnie. bo po pierwsze mieszkam bezposrednio pod nim, a po drugie w klatce na górze na przeciwko niego mieszka kolejny pijaczek, a pozostali mieszkancy to małzeństwa w wielu ok 50 lat i raczej by sie w to nie angazowali. na szczescie juz nie krzyczy...