Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jassnaa

CZY DLA FACETA TO JEST NAPRAWDE TAKI WSTYD NOSIC KALESONY CZY TYLKO MOJ MARUDZI?

Polecane posty

Gość jassnaa

noz mi sie w kieszeni otwiera jak go widze w te mrozy bez kaleson.. on mowi ze nie nosi bo mu duma nie pozwala a teraz jest chory :/ spodnie cieniutkie nosi od garnituru do pracy a pod spodem gole nogi no szlag mnie trafia po prostu ja juz nie wiem jak mu mam tlumaczyc ze ma sie cieplo ubierac ale on caly czas o honorze i dumie faceta gada pff pod spodem i tak tych kaleson nie widac... ja sobie nie wyobrazam wyjsc bez grubych rajstop w taka pogode a on sie zaziębia... teraz chory lezy i stęka pod koldra/ jak mu mam wytlumaczyc aby nosil te kalesony ? tylko moj jest taki honorowy czy wasi faceci tez tacy są ?

Facet nie będzie się wstydził kalesonów albo różowej koszuli. Dzieciak i owszem. 🖐️

Gość HMS...SCVS...Petard
Jaki tam wstyd. Ja noszę kalesony bo dbam o jaja. Siarczysty mróz zaciera wszelkie uśmiechy.

jak byłem dzieckiem to się wstydziłem, ale jak dorosłem i było -30 to miałem w dalekim poważaniu wstyd :D

Gość jassnaa
wiekiem niby mezczyzna ale czasami z charakteru nadal dzieciak.. a niech mu wymrozi ten tylek moze dostanie nauczke to bedzie zakladal

Gość HMS...SCVS...Petard
Wstyd, to w lecie czapkę zakładać, ale idiotów nie brakuje.

Gość olyjuhgtfrdew
a pracuje na świezym powietrzu? mój tak - i nosi 2 pary kalesonow, nie marudzi, jest zimno żaden obciach

Gość kalesonly
mój zakłada bez gadania - dojrzał już do tego ;)

Gość jassnaa
pracuje w budynku, mają tam cieplo ale zanim dostanie sie z domu do miejsca pracy to jest jakies 20 minut drogi.. ja juz nie wiem jak mam z nim rozmawiac chyba uzyje tego argumentu ze dzieciak by sie wstydzil ale dorosly facet nie powinien moze podziala

Gość HMS...SCVS...Petard
To powiedzcie jeszcze dziewczyny....której facet nosi białe skarpetki do czarnych butów, wzglednie pedalskie sandały i wasy? Proszę pisać.

Gość heuyu
twoj facet jest pseudo meski