Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hpropzz

glosniki

Polecane posty

Gość hpropzz

no wiec mam glosniki kilka glosnikow to znaczy kilka zestawow na poczatku mialem takie ale slabo graly wiec wymienilem ale ten nie byly za dobre i po roku wymienilem te pierwsze mialy 2 waty mam na mysli ze po jednym na kanal a drugie juz po 2 ale jak mowilem zmienilem na inne tez 2 razy 2 ale troche wieksze ale to mi nie wystarczalo i w koncu kupilem takie lepsze i jest lepiej czuc roznice duzo te pierwsze i drugie dzialaja dobrze to znaczy nie ze jakosc dzwieku jest bardzo dobra ale ze dzialaja sa sprawne o tak powiem do filmow czy innych takich beda dobre trzecie tez niby sa dobre ale czasami sie nie wlaczaja ale lampka sie pali trzeba po prostu nacisnac jeszcze raz jak sie juz wlacza to sie same nie wylaczaja tylko ze sluchawek nie mozna wlozyc do nich do reszty mozna nie sa to jakies super wynalazki do muzyki sie srednio nadaja te ostatnie juz duzo lepiej ale ich nie sprzedaje na razie tak wiec czekam na propozycje bo tamte 3 sprzedaje oczywiscie caly komplet z zasilaczem czy tam kablami moge dorzucic nawet jakies instrukcje jak znajde jesli ktos jest zainteresowany to moge podac jakies szczegolowe specyfikacje czy cos tam innego czy marke czy cos tam tamte sa biale a tamte czarne od razu mowie zeby nie bylo potem ze ktos powie ze nie wiedzial

Gość komiksss
Z głośników bluetooth, które kupiłem internetowo na stronie lispol.com jestem bardzo zadowolony. Bardzo dobra jakość dźwięku, nie ma takiego szumu jak to zazwyczaj w głośnikach się słyszy. Sklep poza głośnikami sprzedaje w zasadzie wszystko co ma jakiś związek z drobną elektroniką. Akumulatory, oświetlenie, podłączenia, wtyczki – jest tego naprawdę dużo, także jak coś to do nich odsyłam.

Gość gość
Zwróć uwagę na ich głośniki, jak dla mnie bardzo dobrze sprawdzają się te głośniki https://audiosfera.eu/index.html zarówno pod względem jakości jak i cen, no i jeszcze przy okazji świetny wybór takich głośnikow. Uważam, że bardzo dobrze jest w nie zainwestowac, a to taka inwestycja na lata

Gość Hoki

Ja natomiast uważam, że warto zwrócić uwagę na ofertę producenta STX ponieważ sami kupowaliśmy ostatnio u nich nowe głośniki do kina domowego i ostatecznie postawiliśmy na STX KD - Electrino 150 5.0 który całkowicie spełnił nasze oczekiwania. Składa się z 5 elementów, do tego dostepny jest w różnych wersjach kolorystycznych i co do ceny także nie mamy najmniejszych zastrzeżeń.