Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość WkurwionyCzytelnik

Zarobki (Skandal)

Polecane posty

Gość WkurwionyCzytelnik

Ile zarabiają serialowe gwiazdy ? wyniki Borys Szyc (34 l.) - 9000 zł Joanna Brodzik (39 l.) - 6000 zł Magda Kumorek (33 l.) - 5000 zł Edyta Olszówka (41 l.) - 5000 zł Krystian Wieczorek (37 l.) - 5000 zł Małgorzata Socha (32 l.) - 3500 zł Anna Guzik (36 l.) - 3000 zł Witold Pyrkosz (86 l.) - 2700 zł Sylwia Gliwa (34 l.) - 2,5 tys. zł Joanna Jabłczyńska (27 l.) - 2,5 tys. zł Waldemar Obłoza (53 l.) - 2,5 tys. zł Joanna Koroniewska (34 l.) - 2100 zł Katarzyna Cichopek (30 l.) - 2100 zł Ewa Gawryluk (45 l.) - 2 tys. zł Rafał Mroczek (30 l.) - 1500 zł Marcin Mroczek (30 l.) - 1500 zł Robert Kudelski (38 l.) - 1,3 tys. zł I to za jeden dzień zdjęciowy! czy ich kompletnie porąbało ? lepiej niech im skrócą te stawki a kasę dadzą biednym bo takie stawki to przeginka!!.Nie jeden w tym kraju zapierdziela za grosze i żeby zarobić tyle co Szyc (9 tysięcy na dzień) musi robić pół roku albo i lepiej.Czy waszym zdaniem oni zasłużyli na takie dniowe stawki ? jak dla mnie to skandal i przegięcie!.Kiedyś jeden dziennikarz robił test tzn z ukrytą kamerą przebrał się za biedaka i polował na gwiazdy a gdy napotkał (miał namiary gdzie i kogo można spotkać) prosił na bułkę to było zrobione po to by zobaczyć jacy hojni są gwiazdy i czy widok kogoś takiego rusza ich i co się okazało ? nit a nikt nie dał ani grosza!! zarabiając grube tysiące srają na takich !!!!

Jakie to są gwiazdy???? to skandal, ale co poradzić. Takie jest życie w Polsce, że bogaty ma być dalej bogaty, a biedy ma zapierdalać, a państwo mu i tak zabierze. Ech nasze pseudo gwiazdeczki mają parcie na szkło.

Gość WkurwionyCzytelnik
Nie należą się im takie stawki!.

dlaczego nie??// ludzie ta kase mu wciskają do kiesznei i stawka zalezy od oglądalności. szyc ma nazwisko i marke to bierze 9tys dziennie... pan od jaka to melodia bierze 50tys za jeden odcinek1!!!!!!!!!!!!!!!! a wojewodzki pewnie ze 100tys:D nie nomoze przesadzam ale oglądalnosć sprawia ze tyle im placą. jakby ludzie nie chcieli tych aktoró oglądać to by nie mieli takiej kasy bo producent by im dal mniej za dzien bo by mniej zarabial na takiej gwiazdce

Gość gggg343
To nie ogladaj filmow z nim- nie chodz do kina, nie kupuj DVD, nie wypozyczaj, nie ogladaj go w TV itd. Teraz zarabia świetnie a niedługo może być na lodzie

Gość nie oglądaj ich seriali
nie kupuj czasopism z ich wywiadami, nie kupuj biletów na ich występy, nie klikaj nawet w ich reklamy. myślisz że z czego im płacą? Abonament to tylko mała część (bo i niewiele osób go płaci). Producent NIE DOKŁADA do gwiazd. Smutne nie to, że Mroczek dostaje 1,5 tys. za dzień, ale że komuś się opłaca mu tyle zapłacić.

Gość jksdjsie
A tobie zal dupke sciska. Tez mogles zostac takim Szycem i zarabiac 9 tys na dzien. Najgorsza to ta chora polska zawisc. Ja nie mam to i inni nie powinni miec. A co ci do tego ile oni zarabiaja? Tez sie wez za robote albo za wlasny biznes i zbijaj kase, a nie innym do portfela zagladasz.

Gość hahaihihihahahahiahihaiha
PIredu pierdu tam nie ma nic przypadkowego- zapomnij o tym Takie stawki sa z dupoy wyjęte cieszę się, że nie mam w domu TV i polskiego badziewia nie oglądam, nie słucham i nie kupuję. Żyję w tym kraju a jednak jakoś tak OBOK. Nie sądzę, zeby akurat Szyc był opłacany za swój talent (hahaha) Jebło mu się i tyle. A taka jakaś Brodka - wiejska dziewka dostanie pół miliona za reklamę kremu. W ogóle t ja wiem, ze taka jest- a wiem od dziewczyn z galerii handlowej. Robiłam tam zakupy i słyszałam jak jakiś karzełek sobie szasta i jest niemiły a ekspedientki przepraszały, ze żyły. Pytam ich potem a kto to był- i słyszę "Brodka". Co produkuje? Nie wiem. Podobno jakąś polską pierdzianą muzykę. Konsumenci jak widac sa idiotami.