Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kłamstwo na kłamstwie

WEDŁUG MNIE OJCIEC MADZI JEST WE WSZYSTKO ZAMIESZANY

Polecane posty

Gość zapytam?
taka wierząca rodzinka a plebana na domową audiencje (kolende) nie przyjęli? nie bronie tej całej Kaski,ale wydaje mi się,ze ona tam dobrego zycia nie miała w tej rodzince

Gość jak nie musiala
a dlaczego ten Bartek ma inne nazwisko niz jego rodzice?

Gość TakaSobieIdealnaJa
Bo mamusia jego wyszła 2 raz za mąż

Gość zapytam?
bo mamusia miała jego w wieku lat 17 jako panna:D

Gość zapytam?
on ma 23 a mamunia 41 ..... ojciec jego mieszkaq w Będzinie,ale nigdy nie utrzymywał ze synem kontaktu

Gość kropeczka z listeczka
1. Skoro on ma internet to możliwe że czyta te głupie komentarze o podejrzeniach jego osoby i normalnym odruchem jest że się broni od fałszywych oskarżeń. 2. Każdy w takich chwilach reaguje inaczej, co ma płakać na pokaz? Ja znam kobiete która na pogrzebie córki 20 letniej nie uroniła nawet łzy i też wszyscy gadali co za matka, a okazało się że była na środkach uspokajających.

Gość TakaSobieIdealnaJa
Czytałam ten artykuł wcześniej, to jest chore że tak rozpaczają w mediach ale ciała dziecka nie odebrali żeby ją pochować po ludzku, może nie mogą patrzeć na dziecko, którego sami się pozbyli

Tak wy jesteście tylko tutaj bez grzechu. Dlatego możecie oceniać i rzucać kamieniami. A wasze najlepsze argumenty to "bo ja to bym na pewno inaczej rozpaczała, inaczej się ubrała, i oczywiście płakała przed kamerami" Ludzi nie każda rozpacz jest na pokaz! Skąd wiecie co dzieje się w środku teko faceta! Robicie publiczną nagonkę!

Gość biedroneczka bez kropeczki
kropeczka z listeczka Nie wiem czy pamiętasz, ale na początku całej sprawy, kiedy udzie nabrali podejrzeń, obrońcy tej rodziny to samo mówili o matce małej Magdy, że każdy inaczej przeżywa, że na pewno jest na silnych lekach itp. I co się okazało? Ludzie są dobrymi obserwatorami.

Gość zapytam?
Sławomir Cieślik 42 lata Sosnowiec/Dąbrowa Górnicza

Gość mariner
autorko ! jestes porabana! i emocjonalnie niedojrzala! POczekajmy az poiloicja zbierze cala dokumentacje i dopiero po wyroku sadu ocenimy! Budujesz jakies kosmiczne teorie ,podniecasz sie i dajesz upust tu na forum swoim chorym fascynacjom! Chyba facet cie wytarczajaco czesto nie bzyka ,ze znajdujesz jeszcze przestrzen na chore emocje Jestem z Poznania :) zadzwonisz :)? pomoge ci sie rozladowac :)

Gość kropeczka z listeczka
Ja tam wierze że ojciec to przeżywa pisze że jest na zwolnieniu lekarskim nie wszyscy wylewają swoje emocję niektórzy duszą je gdzieś głęboko w sobie. Mam nadzieję że jeśli to był wypadek to po tym wszystkim jakoś im sie ułoży

Gość biedroneczka bez kropeczki
mariner Z całym szacunkiem, ale to sama rodzina zrobiła z tej sprawy medialną szopkę, a skoro coś jest upublicznione, to ludzie mają prawo o tym mówić. Najpierw rodzice zrobili show z rzekomym porwaniem, występowali w programach tvnu, później zaangażowali showmana Rutkowskiego, zamiast dyskretnie współpracować z policją. Cały czas tatuś i jego rodzina pokazują się na konferencjach prasowych, udzielają wywiadów. Sami wystawiają się na obstrzał opinii publicznej, tym bardziej, że jak już zdążyłeś zauważyć, cała sprawa nie jest jasna i przejrzysta.

w całej tej szopce medialnej i 15 minutach sławy, główna bohaterka, gra najgorszą rolę, nawet nie urośnie i nie obejrzy na płytach DVD, jaka to była sławna.

Gość taka jedna powazna
według mojej oceny sytuacji którą zaobserwowałam to ojciec Madzi jakiś niedojarzały - wydaje mi się ze wogóle nie pomagał Kasi przy dziecku... wczoraj mówił jak on to pracuje po 8h dziennie (do wszystkich pracujących - kto nie pracuje po 8h i więcej i potem jeszcze przychodzi do domu robi obiad, sprząta i zajmuje się dziecmi???) to jedno z moich spostrzeżeń dot. Bartka... nie dorósł do roli ojca i męża

Gość marianek jebanek
Mam ochote wpierdolic Tuskowi i tej głupiej kasi tusk kto chetny :D ???

mariner-- facet mnie w ogóle nie bzyka, ach...dawaj ten numer 🖐️

i to nie są chore emocje tylko obserwacje. Przeczytaj to, co napisała Biedroneczki bez kropeczki. W 100% się zgadzam.

Gość juz mi sie nie chce
Co Wy pieprzycie? Nie odebrał ciała dziecka, bo policja nie wydała.Nie powtarzajcie klamstwa. Myslenie nie boli

Gość demi rosie
Nie chcę bronić Bartka bo sama nie mam pewności czy jest niewinny. Ale Wasze oskarżenia na podstawie jego wyrazu twarzy czy braku łez przed kamerami sa zwyczajnie głupie. Nikt z Was nie ma pojęcia jakby zachował się w takiej sytuacji, to co sobie wyobrażacie to inna sprawa. Jeden człowiek po tragedii zalewa się łzami a inny całkiem zamyka w sobie.

Gość tatuś będzie zatrzymany
Tata magdy prawdopodobnie jest zamieszany w sparwe i niedługo ma być zatrzymany. Po co oni robią te szopki w telewizji? Tak przezywają tragedie? Niech się pomodla, zapalą znicz w miejscu pierwszego pochówku dziecka. Anie robią cyrk ze smierci dziecka

Gość tatuś będzie zatrzymany
Pewnie chcieli zamydlić obraz sytuacji. Nawet psychologowie wypowiadają się,że coś z nimi jest nie halo!

Gość mariner czy się zgadza?
Forum - strona główna Profil Użytkownik: mariner Poznań (ilość tematów: 0, ilość postów: 102) Tlen.pl: nie podał/a Kilka słów o sobie: mam 48 lat ,rozwiedziony singiel ,jestem czynny zawodowo,maluje sobie amatorsko w oleju i akwareli bo lubie ,majsterkowicz, nie pale,pije alkohol tylko towarzysko,zdrowo sie odzywiam ,codziennie gimnastykuje sie bo kiedys bylem czynny sportowo ,lubie ksiazki,sztuke ,wysilek fizyczny, erotyke i inteligentne kobiety , Lubie niebanalne rozmowy na wszelkie tematy ktore obalaja stereotypy,typ wojownika i intelektualisty:),czesto wyjezdzam za granice do pracy bo w Polszy wyzyc sie nie da :) poszukuje oczytanej mezatki ale tylko z Poznania do nawiazania kontaktu intymnego opartego na dyskrecji to pisałeś rok temu czyli możesz mieć obecnie 49 ?