Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość blaagam o pomocc

wymioty u 3tygodniowego dziecka

Polecane posty

Gość blaagam o pomocc

dziewczyny, blagam pomóżcie mi!!! podaje mojemu dziecku mm, do tego też pierś, choc bardziej tylko ssie sobiebie cyca.od 2 dni tyle ile wypije mm, zaraz wymiotuje, myślałam, ze moze sie ulewa, ale nie...to takie mleko jakie wypil, nie tzw.serek polozna ma przyjsc dopiero za dwa dni. Blagam pomozcie mi!!:((

Gość mlk
wymioty sa z większa siła a jesli tylko mleko po karmieniu wypływa to ulewa. zaraz po karmieniu uleje przeciez takie mleko jak wypił, nie da rady strawic.

Gość mama Misi
a Twojego mleka nie zwraca? może mieszanka mu nie służy?

Gość mamama27
mój wymiotował bo za szybko jadł - niepasowała mu butelka i smoczek - zmieniliśmy i wymioty ustały - jakie mleko i z jakiej butelki je twoje dziecko? mój po lovi wymiotował a po avencie nie

Gość blaagam o pomocc
moj maly wczesniej nie wymiotowal, dokarmiany jest od początku i nie wymiotował, dopiero teraz cos sie dzieje, nie wiem czy to moze byc faktycznie wina butelki? butelka-MAM, a mleko mm- NAN PRO .H.A

Gość ja z okolicy Żywca
nie ma sensu żeby pił jak wszystko mu się wylewa z powrotem. Może faktycznie zmień butelkę, albo spróbuj pokarmić więcej piersią.

Gość odpodpodp
U mnie była taka sama sytuacja (dziecko ma niespełna miesiąc).Zmieniłam butelkę z lovi na dr browns oraz mleko z bebilonu na bebilon ar. Pomogło!