Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przyszla panna mloda 2013

Zbyt duzo wymagam?- Podpisywanie umowy z sala

Polecane posty

Dostalam przykladowa umowe...w ktorej jest tylko napisama cena, co zaawiwera ogolnie(przykladowe menu,napoje itp) co jest w gratisie...i wlasciwie nic wiecej oprocz zapiskow prawnych...Wypisalam cala dodatkowa strone o szczegolach ktore chcialabym zeby sie znajdowaly w umowie..Typu co wchodzi w dekoracje sali(bo jest w cenie), ze pozwola zespolowi podlaczyc sprzet, ilosc kelnerow, ilosc wstepnie rezerwowanych przez nas pokoi i date ostatecznego okreslenia sie z nimi, czy restauracja ma ograniczenia czasowe...No i mase innych dupereli ktore dla mnie sa wazne...Myslicie ze za duzo wymagam?

dobrze, że chcesz zawrzeć szczegóły w umowie, bo to jest ważne (wiadomo, jak niekiedy kombinują ludzie). Ale czy oni pozwolą Ci na taką zmianę? Teraźniejszy przypadek u znajomej - chcieli dopisac punkt do umowy z salą a właściciele nie chcieli się na to zgodzić... Wiesz, przesadzać też nie można ;) ale o jakieś serio istotne szczegóły warto walczyć, zeby później się nie rozczarować.

nie wiem czy mi pozwola...poki co wyslalam maila z moimi uwagami i czekam na odpowiedz, bo ta umowe tez od nich na maila dostalam...mam nadzieje ze babka bedzie na tyle elastyczna ze zgodzi sie na to co napisalam...

może nie będzie robiła problemów :) pisałaś o liczbie kelnerów, podłączeniu sprzętu - nie są to jakieś niewiadomo jak wymyślne rzeczy. Jak będzie w porządku i nie będzie się obawiała, ze restauracja na tym straci, to pewnie się zgodzi. Czekaj na odpowiedź i napisz, co odpisała ta Pani.

poki co odpowiedziala tylko na moje pytania i napisala ze jesli chcemy to mamy przerobic umowe tak, aby zapewnic sobie spokoj i ona sie pod tym podpisze:)

no to widzisz, wszytsko fajnie poszło :) będziesz miała spokojną głowę :) powodzenia w załatwianiu wszytskich spraw ślubno-weselnych :)