Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mam 26 lat

jaka reakcja?

Polecane posty

Gość malaga123
mieszkam tu na razie ale nie jestem polką (psychicznie), nie przyznaje się do tego kraju, wiedz dno że dnem jesteś i że nie jesteś sam, takie problemy ma 90% pseudo-facetów w tym kraju

Gość malaga123
nie będzie mieć syna i ten syn nie będzie polakiem DNA

ja nie jestem żadnym nacjonalistą, ale nie znoszę jak Polak mówi na innych Polaków polaczek. Opluwanie swojego narodu też o czymś świadczy.

Gość malaga123
jest z tobą źle, ale to normalne w tym kraju, jesteś typowy statystyczne dno polkskie

Gość tajemnicza.............
od razu można zauwazyć ze autor tematu ma wkurwiajacy charakter i to jest przyczyna ,ze działa na kobiety odpychająco.Masz widocznie w sobie to 'cos' co odpycha....

Gość malaga123
nie mam nic do ciebie osobiście polacy to pokalany naród, wychowany do życia w ciemnocie, wychowany do porażek, to jest normalne że polakowi nic w życiu nie wychodzi

po twoich mętnych wypowiedziach i czepialstwie

tajemnicza: to zauważ też, jak wiele osób odnosi się tu do mnie. One też powinny być z tego powodu dziewicami.

tak wiem,ale jak wiadomo to jest forum i nie oczekuj ze kazdy bedzie wypowiadal sie tak jak bys chciałl.Siedzą tu rozni ludzi: mlodzi,starzy,inteligentni,glupi,itd....Swoją droga to nie masz kolegow ktorzy poznali by ciebie z jakąs dziewczyną? chyba ze jestes typem zrzędzącego nudziarza siedzacego caly dzien przed komputerem,bez znajomych i perspektyw na przyszlosc....

Gość x men x
zadałem sobie tyle trudu i przeczytałem twoje wypowiedzi.jesteś ciota. I kropka.

Gość OnaaaOK
A mnie się podoba :>

jesli jestes typem samotnika to ciezko ci bedzie znalezc dziwczyne. w domu jej nie znajdziesz. a pracujesz gdzies,jesli tak to co robisz...masz jakis kontakt z ludzmi w tej pracy ?

rozumiem,mozna byc samotnikiem ale nie zawsze-wszystko ma swoje granice i człowiek potrzebuje kontaktu z ludzmi ,bo inaczej zdziczeje.Nie dziwie sie ze nie wiesz jak zabrac sie za kobiete

Gość OnaaaOK
oczywiście, że szczere. Sama wolałabym mieć takiego faceta. Również jestem typem samotniczki.

chwilowo nie pracuję, bo z poprzedniej pracy mnie zwolnili. tajemnicza: dlaczego nie dziwisz się, że nie wiem, jak zabrać się za kobietę?

Gość x men x
jeżeli uważasz że zwykle dzień dobry na ulicy do dziewczyny to coś nie normalnego to musisz mieć coś z garnkiem.kobiety lubią być zaczepiane,dla kogo myślisz się tak stroja?cześć fajnie wyglądasz.ale ty masz śliczny uśmiech,to normalne zwroty za które nikt jeszcze w pysk nie dostał. Cioto przestan uzalać się nad sobą i won z chałupy to może trafi ci się jakas niepełnosprawna intelektualnie.to będziecie do siebie pasować.

jesli unikasz kontaktów z ludzmi i siedzisz ciagle w domu to oczywiste ,ze nie wiesz jak zabrac sie za kobiete.Im bedziesz starszy tym bedzie gorzej-moja rada jest taka,jesli posiadasz jakies zainteresowania(lub nie) zapisz sie na jakis kurs/kółko gdzie jest grono ludzi,to pomaga

Gość malaga123
dajcie sobie spokój polskie DNA z kobietami życie im chcecie zniszczyć, dla własnej przyjemności?

i tym pytaniem pokazales jaka z ciebie ciota.Sam powinienes to wiedziec co lubisz.Nie masz zadnych zainteresowan/hobby? jestes nudny a kobiety tego nie lubią

może jakbyś coś zasugerowała, to bym się na coś zdecydował. Spodobał mi się sam ten pomysł.

• NAJŚWIEŻSZE

• 0
      Hej