Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mam 26 lat

jaka reakcja?

Polecane posty

Gość tajemnicza.............
jesli jestes facetem to proponuje jakies sztuki walki

jestem chyba za chudy na sztuki walki. Może jakiś obsługi urządzeń biurowych...

Gość informatyk____
a ta malaga tu się przyszwędała ? masakra. jakiegoś biskupa na nią nasłać, niech jej wypędzi głupoty z łba zakutego :P

Gość tajemnicza.............
urzadzen biurowych? to cholernie nudne!baba jakas jestes? widac od razu ,ze jestes leniwy i co z tego ze chudy,znam wielu chudych drobnych facetow ktorzy trenuja rozne style walki.Badz bardziej męski

muszę już kończyć, dzięki za te rady. Może coś wymyślę z jakimś kursem, może prawo jazdy zrobię, choć teraz nie mam za bardzo kasy. Cześć.

Gość wyindywidualizowany
Gosciu z Toba jest cos nie halo i niektorzy juz ci wspominali,przemysl to. Mialem podobnie tez cos nie moglem sie odnalezc w stosunku do kobiet. W pewnym momencie zdalem sobie sprawe ze cos ze mna nie tak i zmienilem wiele, z tym ze ja mialem 19 lat i uwazam ze chu..wy bylem ze dopiero w tak poznym wieku zaliczylem. Oczywiscie nie osadzam Cie nie znam Twojej sytuacji u mnie okazalo sie ze dlatego ze nie mialem matki a co za tym idzie przykladu jak z Kobieta postepowac nie dawalem sobie rady z laskami. Ale wzialem sie za siebie i Tobie tez radze. Seks to jest cos zajeeeebi...go.

Gość cos dziwny jest ten swiat
A ja mam rok więcej niż autor :) Dla mnie jest proste, nie ma miłości to nie ma dziewczyny i seksu. Kropka. Wiem bo próbowałem być z kimś kogo w ogóle żadnym uczuciem nie darzyłem i vice versa, takie coś jest desperackie lub żałosne. Niektórzy spotykają kogoś wcześniej bo są bardziej towarzyscy inni np bardziej lubią samotność to tak szybko nie spotkają kogoś. Tu nie ma drugiego dna, noo chybaaa że ktoś na prawdę ma coś nie po kolei z głową. Znam co najmniej 5 chłopaków w moim lub podobnym wieku co są sami od zawsze lub dopiero teraz kogoś poznali i tylko jeden z nich to dupek i egoista. Tylko dziwi mnie ta agresja do prawiczków w "późnym wieku". Komu i czemu to przeszkadza? Jak się kogoś nie akceptuje to się go zostawia, a jak się chce być z kimś to się go akceptuje całym jakim jest z pełną paletą wad i zalet :)