Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość plastikowaBiedronka

co na 1 urodzinki?

Polecane posty

Gość plastikowaBiedronka

hej dziewczyny mam pytanko w kwietniu moja chrześniaczka kończy swój pierwszy rok życia i z tej okazji chciałabym jej kupić coś fajnego ale co??

jeździk krzesełko uczydełko interaktywny stolik wózek dla lalki

Gość plastikowaBiedronka
dzięki za pomysły :) ja sama jestem mamą moja córeczka w czerwcu będzie miała 2latka ale prezenty które dostała dopiero teraz zaczynają ją interesować typu wózek do lalek ma 1,5roczku i kuma że może wozić w nim swoje misie :) tak samo rowerek dostała taki że bardzo mało na nim jeździła myślę że dopiero wiosną go ruszymy. No a ja chciałabym małej chrześniaczce kupić coś co by ją zainteresowało od samego początku...

Gość moja córcia zakochała sie
w wozku dla lalek jak miala 14 miesiecy (zaczela chodzic miesiac wczesniej). Od tamtej pory nigdzie sie nie ruszala bez wozlka i lali (dopiero jak mrozy przyszly i spiworek w wozku zalozylam, to dala zostawic lalke w domu, bo tak to ona jechala z lalka a wozeczek zlozony w koszyku w wozku jechal z nami).Tylko ze ona ma taki malutki ten wozeczek. Taka spacerówke. Polecam jakies zabawki interaktywne, jest mnóstwo tego. Mojej malej najbardziej podobalo sie im wiecej gralo i swiecilo. Szalu mozna bylo dostac, ale dziecko szalalo ze szczescia:)

Gość moja córcia zakochała sie
jesli dopiero wstaje i uczy sie chodzic to jak najbardziej polecam slotlik interaktywny