Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cddkksdsdsj

Patrzcie jak Rutkowski sie wcina, on na pewno cos ukrywa

Polecane posty

Gość cddkksdsdsj

http://www.tvn24.pl/0,11318,1734073,,,nie-da-sie-przestac-kogos-kochac-w-ciagu-trzech-dni,raport_wiadomosc.html Sam przerwal Bartkowi mowiac ze to był wypadek... Widać ze nie tylko ta kaska jest w to zamieszana ale i Rutkowski i kaski maż :o Swoja droga podczas takiej tragedii nie myslalabym o zmianie fryzury :o Kręcą cały czas, rytkowski sam na nagraniu z kaska mowil za nią, jakby jej wmawial swoja wersje

Gość BLOND-ina_
nie można tego otworzyć, wklej link jeszcze raz

Gość cddkksdsdsj
trzeba skopiowac link i usunąć spacje

Gość TakaSobieIdealnaJa
ja uważam, że mężuś maczał w tym palce, lansuje się w tv, na konferencjach w jasnym sweterku z nową fryzurką i pięknie dociętą brodą. Szoook

Gość BLOND-ina_
dokładnie... a poza tym taki spokojny po takiej tragedii jaka go spotkała!? coś tu śmierdzi w całej tej sprawie...

Gość cddkksdsdsj
Dokładnie, w dodatku widać że chłopak nie przeżywa tragedii, odpowiada na luzie na pytania tak jakby nic się nie stało, dziwne to jest dla mnie. Jeszcze tekst że wybaczy żonie :o za to ze zabiła jego dziecko? :o Na jego miejscu nie chcialabym mieć z nia nic wspolnego i zyczyla jak najgorzej :o No ale ewidentnie jest w to zamieszany

Gość BLOND-ina_
ku..a, przecież tak nie zachowuje się ojciec, któremu zginęło dziecko i to jeszcze w taki sposób, jak on może jej wybaczyć to, że ukryła gdzieś ciało, przykryła gruzem... aż się krew w człowieku gotuje!!! ja jestem osobą wierzącą, ale nie wybaczyłabym czegoś takiego nigdy!!!

Gość cddkksdsdsj
Rozumiem ze wybaczylby jej gdyby to był nieszczęśliwy wypadek ale ściema z porwaniem i zakopanie dziecka pod gruzem? :o i za to kocha żonke? :o

Gość czesccc
zauwazylam to samo, ze rutek sie wcinal w rozmowe

Gość BLOND-ina_
wydaje mi się że większy udział w całej tej sprawie ma Bartek, popatrzcie na zachowanie Kasi a Bartka? on spokojny, nie przeżywa tego... wydaje mi się, że Rutkowski coś wie więcej, ale wiadomo, jak dla mnie policja powinna się zająć i Rutkowskim, który się tylko lansuje na czyiś tragediach!!! może Bartek kazał się przyznać Kasi że to ona i teraz ją czymś szantażuje... nie wiem... coś mi w nim nie pasuje...

no ale zachowanie Katarzyny W. gdy została sama z rodzicami Bartka tez budzi wątpliwości że była wredna i agresywna

Gość ;klnponoi
nie wszyscy kochaja swoje dzieci moj ojciec wypial sie na 3-jke swoich dzieci i jakos nie bylo mu smutno z tego powodu a bylysmy male

Gość domysły ciotki cloudes
a co do Bartka to może on czytał o tym JAK OSZUKAC WARIOGRAF?? i się poddał badaniu i oszukał

Gość ;klnponoi
wredna czy osaczona

Gość ten Bartek wydawal mi sie
od razu podejrzany, za bardzo spokojny, matka dziecka przynajmniej okazywala jakies uczucia a on zero! Rutkowski tez mi sie nie podoba, widac ze cos ukrywa i zapewne chce bronic ich obu za wszelka cene. Moze mu niezla kwote zaproponowali?

Gość BLOND-ina_
Rutkowski stwierdził, że niby Katarzyna sprawdzała na internecie jak oszukać wariograf, a może to nie ona tylko Bartek o tym czytał? a poza tym zachowanie babci, dlaczego płacze mówiąc o Katarzynie, a kiedy mówi o Madzi to nie?

a to z tym, że ona w dniu badania rano rozwaliła głowe Bartkowi drzwiami to prawda? może ona nie kontroluje agresji i stąd śmierć dziecka..

Gość BLOND-ina_
no niby tak było, a może rozwaliła mu głowę, bo on coś ukrywa a ona nie umie sobie dać z tym rady... kurcze nie wiem czemu, ale cały czas coś mi nie pasuje z tym Bartkiem...

Gość BLOND-ina_
nie wydaje się to Wam dziwne?

Gość ten Bartek wydawal mi sie
nie wyjaśnili bo Rutkowski wszystko chce ukryc ale nie ma sie co dziwić skoro polska policja też ma to w dupie to Rutkowski bedzie wielkim bohaterem, tylko na to liczy :o

Gość BLOND-ina_
wydaje mi się, że Katarzyna nie do końca jest winna wszystkiemu... tylko niestety nie zostanie to do końca wyjaśnione...

Gość cos sie jeszcze wyda
zobaczycie

Gość bezpocztyonline
gówno sie wyda umorza sprawe z braku dowodów i tyle no ale wy przeciez wiecie lepiej bo jestescie prorokami

Gość my prorocy
a ty debil