Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

agatha884

kupki zielone i rzadkie

Polecane posty

witam doświadczone mamy !! mam pewien problem i proszę o pomoc... mam 4 tygodniową córeczkę, obecnie jest karmiona mlekiem modyfikowanym Bebilon Comfort 1 i tu moje zmartwienie ... robi zielone i rzadkie kupki .... czy to normalne ? Na początku była karmiona Bebilonem Comfort 1, ale po wizycie u lekarza który polecił nam Bebiko ... twierdząc że niczym nie różni się od Bebilonu poza cena .... i też był problem bo po Bebiko robiła plastelinowe kupki przy czym miała okropne zaparcia !!! I w rezultacie wróciliśmy do Bebilonu Comfort 1 !!

Gość mamama27
dawaj np. dicoflor 30 w kroplach - może pomoże - a ma jakieś inne objawy typu kropki na buzi, kolki itd? bo u nas zielone kupki było potwierdzeniem wcześniejszych przypuszczeń że synek ma skaze

Gość mamama27
aaa i ewentulanie zmnień mleko ale na zupełnie inną firme - bebiko i bebilon to ta sama firma - może spróbuj jakieś inne

tak... pojawiają się czasem kropeczki na twarzy i dziś dostała plamki na klatce piersiowej i brzuszku .... Kolek nie ma ! Jakie mleko proponujesz?

zamknełam komputer ale znów weszlam bo nie daje mi to spokoju. Moja córcia tez miala 4 tyg bo wtedy azs sie ujawnia. idz lepiej do pediatry i wezskierowanie do alergologa bo byc moze dziecko jest uczulone na bialko mleka krowiego i potrzebny będzie preparat melkozastępczy np Nutramigen czy bebilon pepti

mój po bebilonie i po bebiko miał skaze a jak przezuciłam sie tak jak pisze pani wyżej na inną firme to odjęło mu wszystkie dolegliwosci...stosowałam nan pro