Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Polecane posty

Mam pytanie, nie które z was mają już dość spore doświadczenie w planowaniu dzieci. Razem z mężem jesteśmy młodym małżeństwem , któremu do szczęścia jest tylko potrzebna mała istotka . Czy jest możliwość zajścia w ciąże gdy przez 2 noce w trakcie dni płodnych kochaliśmy się bez zabezpieczeń po kilka razy ( bardzo mocno próbujemy :D ) , planowana data okresu to jeszcze dwa tygodnie czekania , a fajnie by było zrobić mu prezent na walentynki :) Z góry dziękuję za odpowiedzi

Gość bggfgbf
pewnie szanse zawsze sa:) najlepiej najpierw zbadac czy wszystko u was ok. no i nie dac sie zwarjowac ale wiem ze ciezko. ja tak probowalam kilka lat bez skutku. bylo mi ciezko az w koncu "pan doktor" pomogl i sie udalo:)

Ale się cieszę, że Wam się udało :) no zobaczymy ... poczekam do okresu , mam nadzieję , że nie przyjdzie :) Staram się nie nakręcać , ale nie jest łatwo. Zrobiłabym test, ale myślę, że jest za wcześnie na to ... Dzięki za Twoją odpowiedź , i dam znać za mniej więcej 2 tygodnie czy nam się udało :)

Gość bggfgbf
jezeli do okresu masz jeszcze 2 tyg to duuuuzo za wczas na test:) musisz poczekac do terminu nastepnego okresu. jezeli wiesz kiedy masz owulacje to najlepiej jak do stusunku dojdzie przed nia. sa tez testy owulacyjne ktore pmoga ci w okresleniu owulacji powodzenia

Znalazłam na internecie kalendarz do wyliczania owulacji. 3.02 -09.02 - dni płodne 04-05. 02 - wzmożony wysiłek 7.02 - 8.02 - prawdopodobna owulacja Postanowiliśmy ,że będziemy się kochać bez zabezpieczeń, kiedyś się uda ..niestety jak na razie nic do tej pory się nie zmieniło ale jak zaczęłam czytać te fora i policzyłam te dni owulacji , dnie płodne , zauważyłam dość duże prawdopodobieństwo , no i się zaczynam znów nakręcać :P