Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

lokusia98

Minetki!

Polecane posty

ja tez tak mysle :( kocham go .. ale jak sobie pomysle ze tak ma byc to przestaje sie starac i wypalam sie z tego zwiazku .. :((

Gość Jessicaaa24
Daj mu szansę, musi w końcu zrozumieć. I siebie nie obwiniaj, bo to on ma jakiś problem, myślę że bardziej z psychiką, przełamaniem się. I może mu coraz trudniej, bo tyle czasu Ty mu robiłaś loda, a on się nie rewanżował to teraz ni z gruszki ni z pietruszki może tak dziwnie mu nagle zacząć.

Gość wyrzynacz
wiesz Jessicaaa24 czasami takie szczescie to tylko jedna kobieta może mieć:) a jak już ma to raczej go szybko nie rzuci:) w każdym razie nie każdy jest dupkiem. Ja to że kobieta robi mi loda to dla mnie znaczy że akceptuje mnie całego a nie kwestia dominacji. A ja ze swojej strony staram się zapewnić o tym samym.

Gość Jessicaaa24
Wyrzynacz z tą dominacją chodziło mi o to, że faceci boją się czasem bardziej postarać dla swojej kobiety, bo wtedy mogą się nie sprawdzić i nie czują się już tak pewnie. Wolą bezpiecznie brać niż dawać.

Gość Jessicaaa24
Albo zaproponuj mu pozycję 69 wtedy może nie będzie się tak stresowal, bo obydwoje będziecie zajęci. Albo zaaranżuj tą sytuację sama, zacznij mu robić loda w takiej pozycji, to też raczej zacznie Ci lizać cipkę, jak będzie ją miał pod nosem;)

Jesica daje mu szanse caly czas .. staram sie jak glupia .. wiem ze jest troche zakompleksiony ale naprawde akceptuje go .. i poswiecam cala siebie .. pomagam jak tylko moge i tego samego oczekuje od niego :((

Gość zanudzony
PRZEJMIJ DELIKATNIE INICJATYWE, WINO 2 LAMPY, LEKKIE SWIATEŁKO, PRÓBUJ I W KOŃCU SIĘ PRZEKONASZ, NIE KASUJ GO OD ZARAZ. POGADALBYM Z WAMI, FAJNE DZIEWCZYNY Z WAS NO ALE MUSZE SPADAC, JAKBYSCIE MIAŁY OCHOTE NA ROZMOWE TO GG: 3919268. POZDRAWIAM.

Gość wyrzynacz
i może to właśnie różni mężczyznę od chlopaczka, gdybym pozwolił aby moim związkiem rządził strach to zaprawdę byłbym nieudacznikiem. Zresztą w prawdziwym związku nie ma potrzeby udowadniania czegokolwiek. To raczej polega na wzajemnym zrozumieniu się. Na tym można już coś zbudować. pozdrawiam

ha ha dobry pomysl ;) a tak szczerze 69 nigdy nie probowalam jakos sie tak krempuje probowalas kiedys ?? jak jest ??

Gość wyrzynacz
....i Jessicaaa24 jak mu juz nawet piersi nie pasują to niech sobie nie wiem krowę znajdzie. no sama powiedz... kompleksy kompleksami ale to juz przesada

zanudzony z mila checia pogadamy z Toba na gg ;) dzieki za rozmowe ;)

Gość chłopak 123:-)
nie rozumiem jak można nie lizać dziewczynie szparki, ja to uwielbiam i nawet jak mi kuca nad twarzą i częstuje soczkami, z resztą tak samo jak myszkę kocham całować dziewczynie stopy :-) dla tego nie rozumiem twojego chłopaka

ogólnie nawet wolę sam lizać niż być lizanym, uważam że łóżko to królestwo kobiety ;-)

Gość Jessicaaa24
Wyrzynacz oj może po prostu on nie wie jak kobietę zaspokoić i boi się robić cokolwiek. Są i tacy... A odnośnie 69 to próbowałam, osobiście nie lubię, bo wolę się skupić na własnej przyjemności i się nią rozkoszować, gdy facet mi liże cipkę, niż równocześnie robić mu loda, ale gdy ktoś się krępuje, to 69 na początek jest idealne, bo każdy jest zajęty i Twoja uwaga nie będzie skoncentrowana tylko na nim i na tym jak Ci liże. Nie będzie się tak stresował a przy tym dasz mu do zrozumienia tą pozycją, że oczekujesz tego od niego. No nie ma chyba siły, żeby nie zaczął Ci lizać w tej pozycji, to jest już tak wymowne że musi zrozumieć, a zarazem nie bedziesz musiała mówić mu tego wprost.

jestem zdania że 69 rozprasza zbyt i wolę tradycyjne lizanko a wtedy laska może bosymi stopami masować plecy :-) a ja delektuje się soczkeim

Gość Jessicaaa24
Chłopak 123 no ja też myślę, że 69 zbyt rozprasza i nie można skupić się na przyjemności, ale na początek gdy ktoś się bardzo stresuje to jest dobre rozwiązanie. Narazie ważne, żeby on w ogóle zaczął, jak zrobi to pierwszy raz to później już z górki;)

Mój przed każdym stosunkiem robi mi minetke a ja mu loda.. No chyba, ze szybki numerek, tzn bez gry wstępnej, tak też lubimy ;)

hm nie wiem jak można nie posmakować tego kwiatu jaki macie, to jest śliczne a jak wydepilowane hmmmm, skoro ktoś robi mi loda to dla czego ja mam nie lizać, a próbowałaś kucnąć swojemu nad twarzą by lizał?

może taka pozycja byłaby bardziej odpowiednia niż 69

Gość Jessicaaa24
Jeśli seks jest głęboki, dojrzały, to chce się poznać każdy zakamrek ciała partnera moim zdaniem. Więc jak można cipki ukochanej kobiecie nie polizać? Naprawdę nie rozumiem niektórych facetów;) A żeby mu loda zrobić, to każdy by chciał;)

Jesica ja tam lubię lizać na różne sposoby i każdy centymetr kobiety, ale oczko też pieszczę

a jak lubicie gdy facet robi wam minetkę, delikatnie czy np jak ssie wargi i łechtaczkę?

nie probowalam kucac nad nim bo on jest taki ze pewnie by mnie zapytac co wyprawiam takze wiecie ;/ ... ech :(

lokusia no współczuje, a w ogóle coś on ci pieści czy taki obojętny jest, czy jakaś część twego ciała działa na niego?

wiesz jak to sie dzieje .. no ma chyba bzika na punkcie calowania mnie w usta bo to chyba jego glowna gra wstepna z tego co zauwazylam i po uszach i koniec .. mysli ze ja gotowa m:((( POMOCYYYYY

jejku a pupcia, szyja, uda piersi, stopy to jeszcze mnie podnieca