Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość yeswoman

wyretuszowane zdjecia a teraz ON chce sie spotkac!pomocyyyyyyy

Polecane posty

Gość hmmmmm ja
kiedyś umówiłam się z facetem poznanym w necie. Oj piękne miał zdjęcia, ale niestety okazały się nie jego. Zamiast przystojniaka przyszedł łysiejący facet z brzuszkiem , 150 w kapelusze, strasznie zaniedbany. Rozmawiało nam się fajnie, ale niestety ja nie mogę spotykać się z kimś na czyj widok mam odruch wymiotny.... Może lepiej uprzedź go, że zdjęcia są profesjonalnie zrobione i podretuszowane... żeby nie był rozczarowany. nawet jeśli mu się spodobasz może mieć pretensje o kłamstwo Good Luck

Gość jdfsh
to wez tydzien diety, staraj sie jakos cwiczyc ujędrniac cialko najwazniejsze jest aby zacząc a nie tkwic w martwym punkcie... jak dojdzie do spotkanie to mozesz skorzystac z jakiejs bielizny modelującej, buciki na obcasie i tyle

Gość yeswoman
Niska nie jestem bo mam 175 on ma 180, wiec chyba nawet nie moge ubrac butow na obcasie. Poza tym uwazam, ze jak kobieta jest wysoka i ma za duzo kilogramow to wyglada to jeszcze gorzej niz u niskiej dziewczyny, bo wtedy sie wydaje byc takim poteznym:o A co moglabym ewentualnie zrobic z wlosami, zeby wyszczuplic troche twarz. Na zdjeciach mam wlosy takie lekko za ramiona proste z prosta grzywka ciemny blond. Teraz mam duzo dluzsze wlosy i balejaz w blondzie ale nie ukladaja mi sie wiec zwiazuje je w kitke.

Gość yeswoman
Pokaze wam zdjecie moje bez retuszu i z retuszem i powiedzcie mi co ewentualnie musialabym zrobic, zeby sie nie zblaznic tylko nie smiejscie sie ze mnie ok, moje zdjecia juz tu kiedys byly i mnie skrytykowaliscie, ze jestem brzydka.

Gość hmmmm....hmm... .
zeby wyszczuplic twarz wlosy miec rozpuszczone, grzywke zaczesz na bok...najlepiej niech Ci fryzure zrobi fryzjer. Sluchaj....uwierz mi, ze oczywiscie pierwsze na co kazdy zwraca uwge to wyglad...ale pozniej rpzychodzi charakter, rozmowa...jezeli nie pislaoby mu sie z Toba dorbze to uwierz ze nie umowilby sie z Toba!! nawet jezlei masz odrobine nadwagi to jezlei dobrze sie ebdziecie dogadywali to bedzie to wiecej niz polowa sukcesu. Przed spotkaniem mozesz mu powiedziec, ze "sluchaj na tych zdjeciach wygladam lepiej niz w rzeczywistoci - bo ejstem fotogeniczna, na zywo az taka ladna nie jestem" - jakby co to go rpzygotujesz do tego, ale i tak mysle ze jemu to nie ebdzie rpzeszkadzalo.

Gość jak dziecko wygląda
rozumiem Cię, bo ja dałam zdjęcie sprzed 2lat kiedy jeszcze byłam piękna, młoda i nie po stresach w pracy z mobbingiem a najgorsze, że 5lat sobie odjęłam, bo już mnie denerwowało to, że mi zarzucali że sobie dodaję :o Więc sobie odjęłam, a teraz myślę, że to jest niepoważne tak sobie odejmować lat :o

Gość jak dziecko wygląda
bez retuszu wyglądasz ładniej i naturalniej. Laska, Ty jakieś kompleksy masz :/

Gość hmmmm....hmm... .
ja tam nie widze za duzej roznicy...wlasciwie to wogole nie widze roznicy tylko w tym wyretuszowanym jakbys miala mocniejszy makijaz. Ogolnie co Ty masz do siebie? bardzo ladna jestes.

Gość jak dziecko wygląda
z Ciebie to taką gwiazdę można zrobić jak się zechce:D włoski sobie zakręć, najlepiej w loki i usztywnij, żeby były błyszczące. Ładnie oczy umaluj, bo oczy to Twój atut też. Ale włosy niech będą puszyste...hmmm

Gość jestem kobieta woda ogniem
ej no kobieto :D ty histeryczka jestes na maxa i przesadzasz lepiej niz ogrodnik :D wygladasz o wiele lepiej bez retuszu!!

Gość jak dziecko wygląda
ładna laska, ma wyrazistą dosyć urodę, jak greczynka trochę a ona się katuje jakimiś kompleksami :o

Gość yeswoman
Moze zle zdjecie dla porownania dalam, nawet kolezanka jak mnie zobaczyla na tych wyretuszowanych to powiedziala, ze jestem w ogole do siebie nie podobna. Na tym wyrazniej widac roznice: http://www.voila.pl/141/rym20/?1 Co ja mam zrobic z moimi wlosami, mam je teraz takie za biustonosz kolor ciemny blond.

Gość jdfsh
ja tez jakiejs kolosalnej roznice nie widze, na 2 focie masz fajna karnacje pasuje do ciemnych wlosow i wyglada sie wtedy bardzo szlachetnie hehe :D podoba mi sie wlasnie takie polaczenie ciemne wlosy + jasna karnacja.. postaw na delikatny makijaz i bedzie dobrze

Gość yeswoman
No wlasnie nos mam tez brzydki 😭 dlatego na zdjeciach zazwyczaj ustawiam sie profilem...A wlosy krecone u mnie odpadaja bo moja twarz wydaje sie jeszcze bardziej pulchna. Moge isc do fryzjera ale co ja mam zrobic z wlosami.

Gość jak dziecko wygląda
jest git! :D Kobieto co Ty masz do siebie? Ta na 3ej fotce faktycznie jakby ciut insza, ale to nie znaczy, że ładniejsza. Twój problem uważam za niebyły :o🖐️-ogłaszam wszem i wobec. Ja mam gorszy, bo facet nie tylko chce się spotkać, a ja nie chcę, bo nie mam pracy i mam stresa, ale fotka jest młodsza niż ja optycznie a wg informacii to już w ogóle nakłamałam....

Gość jak dziecko wygląda
z tym retuszem wyglądasz na taką bardziej dojrzałą, wyrafinowaną babkę - tyle. A czy ładniej to ja nie wiem. Jak mi zrobili makijaz profesjonalnie, to mnie koleżanka nie poznała :D:D Też wyglądałam inaczej.

Makijaż czyni cuda. Umaluj się, użyj rózu do policzków tak aby wyszczuplić optycznie twarz.

Gość wygląda jak dziecko
na tym 3 zdj. tak jak pisałam wyglądasz na taką lasencję, juz z doświadczeniem życiowym, a na pierwszym bardziej prostolinijnie.

Gość czy na tej
3 fotce jesteś wklejona na tło? :P nie rób sobie takich "ostrych" brwi, bo masz wtedy niezbyt miły wyraz twarzy i w blondzie o wiele lepiej wyglądasz :)

Ja nie widze żadnej róznicy ! Powaznie, fajne ciuchu, makijaż , fryzura :) ładne perfumy i bedzie dobrze :)

Gość wygląda jak dziecko
laska Ty masz jakieś kompleksy :( To się leczy 😭 Umaluj się tak, jak do tego zdjęcia, biust sobie podpuszapuj, nie w takim sportowym podkoszulku, tylko wiesz no :P

Gość yeswoman
zaraz wam pokaze jego zdjecie 😭

Gość wygląda jak dziecko
zrób się na bóstwo, spódnica, dekolt te sprawy i atakuj. Może to będzie ten mój i uniknę spotkania ...

Kolezanka dobrze radzi. Powiedz, ze musisz wyjechac na meisiac- 5kg schudniesz w tym czasi en abank, a jak sie zawezmiesz dieta + silownia 10 kg tez dasz rade. Pulchna buzia zniknie. I jeszcze jedno- przed spotkaniem pojdz na makijaz nie do kosmetyczki a... wizazystki. Zrobi Ci makijaz kosmetykami uzywanymi do charakteryzacji aktorow, modeli do sesji- sama siebie nie poznasz ;)