Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość yeswoman

wyretuszowane zdjecia a teraz ON chce sie spotkac!pomocyyyyyyy

Polecane posty

Gość yeswoman

Zalozylam profil na serwisie randkowym. Raczej nie liczylam na to, ze moze mnie ktos tam zauroczyc, myslalam ze tak poflirtuje z mezczyznami tylko. Bledem moim bylo, ze dalam zdjecia, na ktorych wyszlam wrecz doskonale, zdjecia mocno podretuszowane, realnie nie wygladam tak swietnie nawet w 50%. Poznalam JEGO, ON od poczatku oczarowany mna...ze taka pieka i w ogole (dzizasss!). On normalnie chlopak jak marzenie, wysoki, dobrze zbudowany, wysportowany, ma wiele pasji. No i ma tyle zdjec, ze poprostu widac, ze sa autentyczne a nie takie jak moje...No i on teraz, po kilku dniach naszej znajomosci wirtualnej chce sie ze mna spotkac! Coz ja mam bidna poczac teraz, przeciez jak on mnie zobaczy, to mnie nawet nie pozna!

Gość golaiwesollaa
No to powiedz ze spotkania w realu nie wchodza w gre. Po co w ogole dodawalas zdjecia takie? A teraz masz babo placek ;)

Gość niespełniona marzycielka^
idź nie masz nic do stracenia, najpierw spróbuj zrobić się na bóstwo

nie da się aż tak zretuszować :D Przynajmniej tak mi się wydaje, hehe

ha ha :D Nie przejmuj się tak :) Napisz mu że nie wyglądasz tak w rzeczywistości i wyślij mu normalne zdjęcie, na pewno w dalszym ciągu będzie się chciał spotkać, głowa do góy! Strach ma wielkie oczy :)

dodaj z podpierduchy swoje zdjęcia nieretuszowane jako kolejne i zobaczysz co się będzie działo

Gość odnowiona kobietka23
Zrób się na bóstwo. Kazda kobieta jest ładna i moze czymś zauroczyć. Wiesz jaka ja byłam 3 lata temu? Miałam tradzik i to nie taki ze pare krostek, ale wszedzie, potem blizny, ale jakos nikomu to nie przeszkadzało, odpowiedni makijaż, który krył co trzeba i tyle.Miałam mase adoratorów, a gdy patrzyłam w lustro myślałam sobie: co oni we mnie widza. Jednak widzieli. Zauwazył mnie też mój narzeczony , ktory kazał mi zmywac makijaz na noc, bo wstydziłam się pokazac:-)

Gość pokajanka
lepiej nie idź, bo jak zobaczysz na jego twarzy rozczarowanie, to będzie Ci przykro. Da się wyretuszować zdjęcia, zajmuję się tym obecnie bardziej hobbystycznie i kiedyś wyretuszowałam jej zdjęcie tak, że wyglądała jak modelka- mimo iż ma trądzik to miała twarz gładziutką, żadnych worów pod oczami, szczuplejszą sylwetkę itp

Gość yeswoman
Naprawde nie przesadzam, jakbym dala normalne zdjecie bez retuszu nie napisalby do mnie na bank. Wiem, ze zle zrobilam, ale nie wychodzilam z zalozenia, ze moge tam kogos poznac interesujacego, zalozylam profil tak dla zabicia czasu. A ten chlopak mi normalnie zawrocil w glowie, caly czas o nim mysle. Poza tym, ze jest bardzo przystojny to ma tez super styl bycia, zabawny, dowcipny, szalony, normalnie swietnie mi sie z nim rozmawia. A teraz bede musiala skonczyc ta znajomosc bo jak ja mam sie mu niby zaprezentowac. poza tym zdjecia, ktore umiescilam wszystkie byly takie do lopatek, ze nie bylo widac caloksztaltu mojej figury. A mi sie ostatnio sporo przytylo a on zapewne mysle, ze ja jestem zgrabniutka laseczka skoro na twarzy taka szczupla (od retuszowania). Normalnie kolezanka mi poradzila, zeby mu powiedziec, ze musze w sprawach firmowych wyjechac na jakis miesiac i przez ten miesiac wziasc sie za siebie ostro. Ale ja kurffa w miesiac nie zrobie sie na taka jak na zdjeciach.aaaaaaaaaaaa chyba sie porycze z bezsilnosci.

Gość funky fun 1
zaczyna się od kłamstwa a potem pasztet:P A podobno kobiety chorują na prawdę...chyba swoją:P

Gość hsgshgsg
nie martw się- może on tez wyretuszowany, albo dał zdjęcie kolegi, a sam jest garbatym knypkiem bez przednich zębów

Gość yeswoman
Oj raczej nie, on ma w profilu okolo 60 zdjec i to poprostu widac, ze jego sa naturalne. Co ja mam zrobic, nie chce tracic tej znajomosci, a z drugiej strony jak sie z nim spotkam to ta znajomosc i tak sie skonczy w chwili w ktorej mnie zobaczy.

Gość jdfsh
ale ze co masz tradzik ? czy co ze sie nie chcesz mu pokazac ? lepiej sie umowic niz odwolac spotkanie a pozniej zalowac... daje sobie reke uciac ze jak sie postarasz to bedziesz wyglądala tak samo swietnie jak na zdjeciu, moze tylko ty zwracasz uwage na swoje niedoskonalosci i je wyolbrzymiasz za bardzo

jestem lesbijką :D:D a tak serio ciekawska jestem i lubie zdjęcia oglądać :D:D

dziewczyno skoro Wam się dobrze gada to chyba najwazniejsze, odwal się jak 60-tka na przeglad i tyle. Jest bielizna modelująca. Zresztą skad wiesz jak to sie skonczy. Skoro napisałam ze w miesiac Ci się uda coś zmienic w swoim wygladzie, to nie jest najgorzej bo ile w miesiac zrzucisz? Nam mozesz napisac swoją wage i wzrost.

Gość yeswoman
Nie mam tradziku, cere akurat mam ladna. Ale ogolnie mam brzydki ksztalt twarzy, taka okragla i pulchna, a na zdjeciu ladnie wyretuszowana, taka subtelna i kosci policzkowe zarysowane. No wierzcie mi, ze nawet jakbym na tej mordzie mojej schudla to nigdy nie bede miala takiego wyrazu jak na tych zdjeciach. Chyba bym musiala pod skalpel isc...Kurfffa nic tylko plakac.

napisałas* W ogóle dlaczego jesteś tak krytycznie do siebie nastawiona??????? Ty masz malo wiary w siebie ale on skoro taki boski, to czego szuka na takim portalu? I nie zakładaj z góry,ze jak Cię zobaczy, to na tym się Wasza znajomość zakończy.

Gość yeswoman
Waze 76kg na 175 cm wzrostu! Nie jestem moze jakas mega gruba ale tez do cienkich nie naleze. Mam spore boczki, duzy brzuch i grube uda. A on...on ma figure wysportowana, atletyczna, uprawia sport taka ma nawet prace. Z czym ja w ogole mam startowac do niego wole se wstydu oszczedzic 😭

Przestan się przejmować, można makijazem podkreslic kosci policzkowe. I na pewno nie jest z Tobą tak zle. Uwierz w siebie, z Twoich wypowiedzi wynika,ze jestes sympatyczna dziewczyną, a to chyba najwazniejsze.

Gość hmmmm....hmm... .
spokojnie dziewczyno. w rzeczywistosci on tez na pewno troche inaczej wyglada niz na zdjeicu - jak kazdy. Umnow sie z nim za tydzien, w tym czasie mozesz schudnac 1-2 kg i juz bedziesz lepiej wygladala. Przed spotkaniem idz do fryzjera i do kosmetyczki zrobic super makijaz ( tylko delikatny a nie jak lala jakas ) i ubierz jakies fajne ciuchy, butki na obcasie ( beziez wygladala szczuplej ) i do dziela. Mysle, ze gdyby jemu sie z Toba dorbze nie rozmawialo to by nie chcial sie z Toba spotkac. Niczym nie ryzykujesz...jezelu mu sie nie spodobasz to trudno - sa inni. Raz Ty sie komus nie podobasz, a raz sie ktos Tobie nie podoba...mozliwe ze to wlasnie on sie Tobuie nie spodoba albo ze oboje sie sobie spodobacie. Nie ma co gdybac. Umow sie z nim i tyle. Ja sie spotkalam z chlopakiem poznanym przez neta, ktory nie widzial mojego zdjecia! a on jest naprawde rpzystojny, ma duze powodzenie itp. ja ejstem taka sobie, taka zwykla, ani super figury nie mam, ani z twarzy za piekna nie jestem a mimo to zakochal sie we mnie i jestesmy razem 2 lata :)

Gość jdfsh
skoro masz cere ladna to juz polowa sukcesu serio. wystarczy trochę rozu i bedziesz miala kosci policzkowe jak ta lala tylko trzeba dobrze go nalozyc i dobrac kolorek (a z reszta to dla polek jest typowa taka okrąglutka pelna buzka) ps ile masz lat ?

Niska nie jestes. Nie mozesz tak o sobie myśleć. Podkresl swoje atuty, nie zakładaj obsisłej bluzki i spodni, to nie uwydatnią sie boczki, o których piszesz czy cos tam. ale moim zdaniem to wyolbrzymiasz

hmmmm....hmm... .-jestem tego samego zdania:-)

Gość hmmmm....hmm... .
mysle ze powinnas zalozyc jakas tunike, ktora podkresli biust a zatuszuje boczki i lekko grubsze uda....do tego fajne kozaczki i bedzie super :)

Gość yeswoman
No nie wiem, to chyba nie mozliwe, zebym az tak mogla poprawic swoj wyglad...Mowicie, ze on ze mna rozmawia bo mu sie spodobalam z charakteru, moze faktycznie z charakteru tez mu sie podobam ale przeciez napisal do mnie tylko dlatego, ze spodobalam mu sie ze zdjecia. Ja mam 28 lat on tak samo. Nawet nie wiem w co mialabym sie ubrac, zeby dobrze wygladac, ostatnio nic na mnie nie lezy dobrze bo mi sie przytylo strasznie po swietach.