Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość yeswoman

wyretuszowane zdjecia a teraz ON chce sie spotkac!pomocyyyyyyy

Polecane posty

Gość wygląda jak
tylko je skasuj w miarę szybko, bo się chop wkurzyc moze:o

Gość jestem kobieta woda ogniem
mnie tez sie zawsze wydawalo, ze na zdjeciach wygladam lepiej niz w rzeczywistosci, zawsze jakies zdjecie tu przekrecilam, tam podjasnilam i powodzenie mialam ogromne :) w realu okazywalo sie, ze jeszcze wieksze :D Nie panikuj kochana, jestes sliczna!!!!

Gość wygląda jak
sorry, ale coś powiem: gdzie JEMU do Ciebie. ps.to nie ten mój. Czyli przepadło 😭...nie wykręcę się wyjazdem

Gość wygląda jak
dobry stanik to potęga ;) Tylko przymierz przy kupnie i się obejrzyj i żeby Ci nie spłaszczał biustu jak ten sportowy

Gość yeswoman
tu go widac lepiej: http://www.voila.pl/163/yqvpy/?1 Prosze was nie pocieszajcie mnie, ze jestem lepsza od niego bo mam lustro w domu, watpie zebym mu sie spodobala...jeszcze z moja nadwaga😭 on uprawia duzo sportu i ma atletyczna budowe a ja? jak mnie zobaczy to zapyta gdzie sie tak zapuscilam do tego stopnia.

Gość jinkja
Ale dużo dziewczyn kłamie.......

Gość wygląda jak
co on ma atletyczne? :o Laska nie żartuj sobie.

Gość jinkja
Nie zamieszczaj cudzych zdjęć w necie bez jego zgody! Wyobraź sobie jak on sie wścieknie gdy sie o tym dowie! Słonicy by wybaczył ale coś takiego?

Gość takajednapiegowata
na 1 fotce najbardziej mi sie podobasz,prosze Cie nie przesadzaj jestes ladna i NIE jestes gruba,a on cialo ma ladne ale bez przesady nie jest az takim przystojniakiem mega,nie martw sie,uwierz w siebie

Gość wygląda jak
usuń jego fotki. Ktoś wyżej ma racje, nie można bez czyjejś zgody itepe itede

Gość yeswoman
Dziewczyny a w co ja mialabym sie ubrac? Nie bylam na randce ze 100 lat poza tym mam chyba kiepski gust nie wiem co jest w modzie i w czym mi dobrze. Nie zestroje sie w kiecke bo na pierwsza randke to nie wypada a poza tym nie mam co nog eksponowac bo sa grube. Dekolt tez chyba nie wypada tak odrazu odslaniac bo pomysli, ze jestem jakas wyuzdana:o

Gość wygląda jak
są takie niby sukienki tuniki z krótkim rękawem i golfem, w Terranowie ostatnio były po 30zł i spodnie do tego takie ala leginsy i butki na obcasiku chociaż malutkim. Tylko ten cyckonosz sobie zakup, żeby ładnie modelował biust, bo chłopy to takie gupie, że i tak próbują cycki ocenić pod swetrem, więc, żebyś chociaż wiedziała, że nawet jak nie wyjdzie, to będzie miał czego żałować

Gość yeswoman
w golfie mi zle bo mam gruba i krotka szyje.

na tych zdjęciach które dodałaś jakoś nie widać żebyś była gruba czy miała krótką szyję. Spokojnie możesz golf założyć.

Gość wygląda jak
to nie wiem, taki zwisający golf może spróbuj. Poszukaj, jak masz Terranovę u siebie w mieście, poprzymierzaj. Albo dekolt w szpic i jakiś szaliczek, żeby dekoltem nie świecić tak ostentacyjnie

Gość bede szczera...
Nosek masz zgrabny ale ta koncowka jakas nietypowa:P i wydaje mi sie czy masz lekkiego zeza a na przerobionym troche jakby sciagnieta skore w strone oka zeby nie bylo widać? Na fotce na balkonie nie podoba mi sie ten stanik,reszta ok. Dobrze jest, nie widac wielkiej roznicy ale skoro Ci się podoba to zawalcz, zacznij jak najszybciej i nie narzekaj :D www.cwiczenia.org znajdź coś dla siebie i od dzisiaj ćwicz, nie jedz po 18, niedlugo zobaczysz efekty a fryzura-idź do fryzjera zeby ladnie zrobił i do wizazystki raz możesz sobie pozwolic,wazne zeby nie bylo rozczarowania z jego strony i zebys Ty sie lepiej czuła, jesli oleje to tak czy inaczej nie jest Ciebie wart. Wydajesz sie sympatyczna i ladna i jesli bylabym facetem to nie skreslilabym Cie:P A pamietaj ze on bogiem to nie jest. powodzenia!:*

Gość yeswoman
Nos mam brzydki to fakt, ale oczy na szczescie mam normalne, jedyna rzecz ktora jest we mnie ladna to oczy, zeza nie mam tak moze wyszlo na zdjeciu, bo ustawiam sie zawsze z profilu, zeby nosa kartofla ukryc.

Gość unpleasant sparrow
boze:o:O jak mnie denerwuja dziewczyny ktora celowo pisza ze sa brzydkie chociaz jest inaczej :o 🖐️ nie wiem skad w tobie kompleksy :o:o

Gość yeswoman
hmmmmm ja nie pisze celowo , tylko naprawde uwazam sie moze nie za jakas szczegolnie brzydka, ale za malo atrakcyjna szara mysz :o

Gość hołhołllllllllllllllllll
jaki rozmiar nosisz ubrań? na tej fotce co jesteś cała wcale nie widać , że 76kg

Gość huihiuhi
naprawde podoba ci sie facet, ktory wkleja sobie do profilu zdjecia z wygolona klata?:O Przeciez to jakis mega pustak jest, a ty masz kompleksy, wiec od razu mowie, ze jestescie z innych swiatow

Gość yeswoman
to ja akurat wybralam to foto on ma w profilu ok 50 zdjec. Pokazuje klate hmmmm on jest miedzy innymi istruktorem plywania moze stad zdjecie na basenie. Rozmawiam z nim juz kilka dni raczej nie wydal mi sie pusty, czy zapatrzony w siebie i nie dal mi do zrozumienia ze chce tylko seksu. Ja nosze rozmiar 42.

Gość dziewczynooo
jesteś ładna tylko trochę zaniedbana. moje rady to: -kup sobie porządny stanik -odśwież fryzurę -polecam na youtube: http://www.youtube.com/watch?v=eTGeYrshxwI i będziesz wiedziała jak zrobić ładny i stosowny makijaż -włóż sukienkę która stworzy Ci talię, czarne grube kryjące rajstopy(nie mogą się błyszczeć) plus obcasy np buty na grubym słupku -manicure! ważna sprawa i przestań narzekać, bo tak to nikt już nie będzie chciał Ci pomóc

Gość tuy6tu876
Yeswoman, jedynym wyjściem jeśli chcesz utrzymać tą znajomość jest na razie nie spotykać się tylko oczarować go swoją osobowością, charakterem, swoimi pasjami. Jeśli podbijesz jego serce czym innym niż wygląd to on przestanie się tak bardzo liczyć.

Gość yeswoman
ale sukienka nadaje sie na pierwsza randke? jezeli bedziemy szli na kawe np?

Gość yeswoman
Teraz wszyscy nagle pisza, ze jestem ladna, tylko ze moje zdjecie dawalam tu juz kiedys do oceny i jakos nie bylo ani jednej osoby, ktora napisalaby ze jestem ladna:o pisaliscie, ze jestem brzydka, mam brzydki nos, szeroko rozstawione oczy i wygladam na 47 lat:o Ja nie uwazam sie za jakas najwieksza brzydule ale mam duze kompleksy i raczej oceniam swopj wyglad na bardzo przecietny. A ten chlopak, coz, to chyba rzecz gustu bo mi sie bardzo bodoba,, nigdy nie mialam takiego przystojnego chlopaka stad moze tez moja obawa, ze on mnie nie zechce.