Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pierniczekzpolewa

znowu zaginelo dzieciatko,znowu matka winna:(:(:(

Polecane posty

A daj mi spokoj juz mam serdecznie dosyc powinni otworzyc auchwitz i do pieca te kurwy i po sprawie

Gość Goergine
To ona przyznaje, że urodziła ale nie chce powiedzieć co zrobiła z dzieckiem!!?? szok! dlaczego nie mogła oddać do okna życia!!!! Może tych okien jest za mało?!!!!!!!!!!!!!

Gość chociazby
nie pojmuje co sie dzieje, coraz czesciej slyszy sie matka zabila swoje dziecko,ojciec zgwalcil miesieczne niemowle plakac sie chce ,a najgorsze ze cierpiea naprawde niewinne dzieciatka dokad ten swiat zmierza,dlaczego jestesmy tacy bezsilni w takich sytuacjach,zalamuja mnie takie informacje

Gość to nie jest tak że to
się częsciej dzieje, bo zawsze się działo tylko teraz więcej się o tym mówi... w kodeksie karnym jest nawet osobny paragraf na zabójstwo dziecka po porodzie...

Jak sie czyta to wlos na glowie sie jezy. Ostatnio czytalam,ze jacys psychopatyczni rodzice po pobiciu swojego syna noworodka,utopili go w fekaliach :( jak mozna byc takim zwierzeciem i to wobec dzieci,wlasnych w dodatku ..:(

Gość a ja dzis w niemieckiej
telewizji slyszalam,ze "rodzice "specjalnie" zrobili "sobie dziecko,zeby"ojciec"mogl je wykozystac seksualnie a ta"Matka"przygladala sie jak on krzywdzi to biedne dziecko.Jemu grozi tylko 15 lat a jej 5.Mysle,ze nie tylko w Polsce jest bezsensowne prawo jak widac na tym okrutnym przykladzie.Kara smierci dla tych zboczencow i innych zwyrodnialcow SZkoda tych maluchow,serce sie kraje a lzy same cisna do oczow.