Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ai Se Eu Te

Czy Wasi faceci mają Wasze rozbjerane zdjęcia??

Polecane posty

Gość Ai Se Eu Te

Czy dajecie swoim facetom takie zdjęcia.Niedługo wyjeżdzam i mój mnie o takie prosi szczególnie zdjęcie mojej muszelki.Nie wiem co mam zrobić

Gość takie zabawy
będzie sie pewnie masturbował przy zdjęciu :) nie bądx nie mądra nie dawaj takiego zdjęcia. Znam przypadek gdzie dziewczyna sie pokłuciła i rozstali sie a on póxniej zamiescil zdjęcia jej w neglizu na necie.

Gość scfsadfsfwsfrs
ocipieliście? A czemu ma mu nie dać, czy to średniowiecze? Ja jeszcze przed slubem wysylałam mojemu zdjecia intymne zrobione komórką

Gość Ai Se Eu Te
Myśle że gdybyśmy sie rozstali to nie zrobił by czegoś takiego i nie zamieścił by ich.

Gość scfsadfsfwsfrs
moj mąż się śmieje i mowi, żebys mu dała, bo inaczej z inna panienka zaszaleje :-P

Gość Ai Se Eu Te
No pomyśle nad tym może i mu dam takie zdjecie.Nie bedzie mnie 2 miesiące

Gość Ai Se Eu Te
Może ktoś jeszcze sie wypowie ?

szczerze ja bym sie troche obawiała ogolnie to mój chł też chce takie zdjęcie :P

Gość oj cholera,to długo:/
a nie będziecie się widywać chocby na kilka dni? wogóle?? daj mu,daj. zanim wyjedziesz to wydoj go dobrze,zeby nie miał siły pomyslec nawet o głupotach:P

Gość Ai Se Eu Te
No niestety nie bedziemy sie widzieć,wyjeżdzam za granicę.No muszę go porządnie wymęczyć żeby mu glupoty po głowie nie chodziły

zróbcie sobie razem jakieś nagie foty z samowyzwalacza czy coś :) xD i bedziesz miała gwarancje ze tego nieopublikuje a i sobie te foty możesz zabrać :D

Gość maciek26666
Ta pani też dała zdjęcia i oto efekty... http://q.gs/txCC

Gość Ai Se Eu Te
Młoda no niezły pomysł.To jest jakieś wyjście

wiem że niezły :) mój chłopak mi go zaporponował kiedy sie tak zastanawiałam czy to zrobić :) i wlasnie jak przyjedzie chyba zrobimy sobie to zdjecie :D

zależy jak to zdjecie bedzie zrobione :D:p zresztą to zalezy od człoweika nie każdy facet to mściwa świnia:D:P

Gość Ai Se Eu Te
Własnie to zależy od człowieka mój nie jest mściwy i napewno by nie wykorzystał takich zdjęc pozatym nie miał by jak bo nie ma neta ani nawet kompa:-D

Gość Ai Se Eu Te
To na to wychodzi że jak mu nie dam tej fotki to on może mnie zdradzić.Dobra dzięki wszystkim za odpowiedzi

Gość Wódz Szczota Bromden
Jeśli to miałoby być zdjęcie muszelki, to nic nie ryzykujesz, jeśli mu je dasz. Nawet gdyby coś poszło nie tak a on (powiedzmy), wrzuciłby do netu, to skąd niby będzie wiadomo, że to Twoja? Oczywiście, jest możliwość, że wykorzysta je w inny przykry dla Ciebie sposób, np. będzie pokazywał kolegom, ale również nie wiesz na przykład, czy im nie opowiada szczegółów z waszego współżycia. A jeśli będzie sobie pod taką fotkę walił konia, to dla Ciebie tylko powód do zadowolenia a z jego strony dowód miłości, przywiązania i wierności. Reasumując: daj mu.