Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tomek29

zdradzilem dziewczyne

Polecane posty

Gość tomek29

jestesmy ze soba 5 lat,wdarla sie rutyna, seks raz na meisiac w pracy poznalem dziewczyne ktora juz od pierwszego spojrzeniqa kusila mnie swoim seksapilem wyjechalem z nia na weekend, praktycznie z lozka nie wychodzilismy a mojej dziewczynie powiedzialem ze musze jechac do rodziny teraz mam wyrzuty sumienia, mysle o slubie

Gość i co mieliscie dzisiaj wczoraj
jesli nie chcesz zeby cie rzucila to jej tego nie mow

Gość tomek29
tak planuje ale wyrzuty sumienai mnie zjedza kocham ja i to byla glupota z mojej strony

Gość piecia piecia
eraz mam wyrzuty sumienia, mysle o slubie o slubie z kim??? bo chyba nie z tą zdradzoną?

powiedz jej, lepeij neich sie dowie teraz niż jak ma sie dowiedizec po slubie i zmarnowac pol życia na zycie w klamstwie

sama sobie winna jak ci daje raz na miesiąc, powiedz jej, okaż skruchę, jak kocha to wybaczy

Gość abcdeg
nie mów jej, po co? trudno, nie cofniesz czasu i nie słuchaj tych feministyek z forum

Gość jjbd
szkoda mi slow na ciebie czlowieku... niszczysz zycie swojej dziewczynie czego niby pczekiwala ta lafirynda co sie z toba pusciala?

Zastanów sie albo załatwisz teraz to jak mężczyzna albo wyjdize to za X lat gdy bedziecie mieli slub, dzieci wspolny kredyt, a teakie rzecyz zawsze wychodza na jaw

Gość norma norma norma
nie ma wiernych facetów, chyba ze jakies ciapy, ktorych zadna nie chce

Gość abcdeg
fiku miku, zawsze tak namawisz innych do niszczenie ich związku? może nie masz swojego? juz od głuższego czasu cie obserwuję

Gość nie wybaczy
lepiej jej nie mowic, po co:P jeszcze nie raz ci sie zdarzy

Gość studentkaaaaaaaaaaaaaaaa
powiedz jej, ja bym wolała wiedziec, ze spotykam się ze świnią

Gość klaudiaa....0009
im mniej wiesz tym lepiej spisz:P ja bym na jej miejscu nie chciala wiedziec.

tak planuje ale wyrzuty sumienia mnie zjedzą To niech Ciebie zjedzą, a jej nie rób przykrości. Powiesz jej i zwalisz na nią decyzję, co z Wami dalej.

Gość sameciastkasa
to jej wina, bo nie starała sie wiec poszedłes gdzies indziej- proste

Gość lepiej zeby to ciebie meczyly
wyrzuty sumienia niz zeby jej peklo serce i zeby cierpiala nie mow jej, co innego jakbys to nobil notorycznie i robił ją w h*** a tak to kazdemu sie zdarzy :P

to jego wina, bo nie przełamał rutyny, np. zabierajac ja na weekend gdzieś tlyko poszedł na łatwiznę czyli do dziwki.

Gość nie jej nie mów
bo skrzywdzisz ją bardziej

równei dobrze mógl wyjechać z dziewczyna i neiw ychodizc z nia z łóżka, zrobić jej neispodzianke przełamując rutynę ale on wybrał dizwkę

oj zle , nawet bardzo.Zdrada jest zla :-( Jednak, jak rzeczywiscie zalujesz tgo, byl to incydent , nie mow tego. Twoje wyrzuty sumienia nie rozmywaj zrzucajac na nia .Poczuje sie winna i bedzie zadawac sobie milion pytan -dlaczego?Poczuje sie zdeptana i straci na swej wartosci we wlasnych oczach.Wina jest twoja i to Ty musisz sie z nia uporac. Ja bym nie mowila ,poczekala czy czasem nie okaze sie ze twoj seks na wyjezdzie , nie skutkuje ciaza u znajomej :-( . Jesli nie -to kazdego dnia , do konca zycia mialabym wyryte w sercu -ZDRADA to Ochyda !!!!!

"co za ludzie.ciekawe czy jakby im partnerowi sie zdarzylo czy byliby tak ugodowi.k**wy" no dokładnei :O

Gość sameciastkasa
każdemu sie to zdarzy wczesjniej czy póxniej, widać może to nie jest ta dziewczyna co myslisz i trzeba szukac innej

Gość ohohohoh
oburzył sie nam tu wierny chlop

Ależ ty jesteś idiotą człowieku. Jeśli byłeś w stanie ją zdradzić, to nie jesteś facetem dla niej. Zrób jej przysługę i odejdź. Dlaczego ze swoją dziewczyną nie wyjechałeś na weekend?? Dlaczego nie przełamałeś tej rutyny? Jest tyle możliwości a ty co zrobiłeś?? A ślub? Chcesz uspokoić swoje sumienie tym krokiem?? Najpierw dojrzej do odpowiedzialności za drugą osobę, a przede wszystkim za siebie i swoje postępowanie, a potem myśl o ślubie. Czy na świecie nie ma do cholery porządnych facetów???

"każdemu sie to zdarzy wczesjniej czy póxniej" nie każdy facet planuje zdradę inni maja godnośc wczesniej odejsc z honorem od dziewczyny

Gość zdradaaaa hmmm
mij facet przyznal mi sie kiedys ze przespal sie z moja kolezanka, jakos wcale mnie to nie zabolalo, zaskoczylo mnie to troche ale wcale nie cierpialam, przeciez jej nie kochal , to tylko sex

Gość sasssssssssssssssssss
no właśnie!!! dziwie się, że większość z Was wolałaby nie wiedzieć, że została zdradzona!!!! Pokazałeś, że nie kochasz dziewczyny!!!!!!!!!! jakbyś kochał to byś nie pojechał z inną na weekend do łożka nie kochasz i powiedz jej o tym, niech znajdzie lepszego. biedna dziewczyna :(