Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość margaretta from Kraków

Prezent urodzinowy dla 32 latka

Polecane posty

Facet ma stosy płyt, książek, perfum i kosmetyków Jego ubrania zajmują 3/4 naszej garderoby - która jest spora co byście kupiły?

Gość different***
Bilet na lajkersów.

dajcie pomysł czeka nagroda

Gość różowa Ms
to zależy czym sie interesuje,a co ma na tych płytach i co woli bardziej?muzyke,gry czy filmy?

Gość kremowkaaa
moze męskie bransoletki, można takie kupić u jubilera. U mężczyzny na dłoni kilka takich wygląda bardzo... mhm :) Ale też nie każdemu mężczyźnie pasują. I nie są super tanie.... Ale nie chce mi się szukać, więc pokazuję takie (oczywiście męska wersja bez zadnych koralików) http://www.google.pl/imgres?q=rzemyki+apart+m%C4%99skie&hl=pl&biw=1047&bih=490&tbm=isch&tbnid=W6Z14G2W4JGiQM:&imgrefurl=http://www.dapis.sklepna5.pl/towar/3/rzemyk-na-szyje-czarny-3-mm.html&docid=pOZzOX1GN1aczM&imgurl=http://www.sklepna5.pl/dapis/miniaturki/3.jpg&w=576&h=457&ei=0-AyT6CnOIXzsgabruyeDA&zoom=1&iact=rc&dur=592&sig=112386093510961073797&page=4&tbnh=151&tbnw=216&start=40&ndsp=15&ved=1t:429,r:13,s:40&tx=105&ty=83 http://www.pakamera.pl/bransoletki-inne-simple-bransoletka-nr584520.htm http://www.pakamera.pl/naszyjniki-inne-egg-naszyjnik-nr595380.htm

Gość kremowkaaa
moze być? Czy odpada?

Gość oo jaa pieertole!
moj ma 34 i kupilam mu wykrywacz metalu, super prezent i nie wiem czy bardziej podoba sie jemu czy mi :) teraz razem jezdzimy po roznych miejscowkach i szukamy skarbow ;) tzn nie teraz, bo jest mroz :)

Gość a co ja mam
a co ja mam kupic 28 latkowi jak nie ma zadnych zainteresowan;/

Gość kremowkaaa
no ale ten faccet widać, ze zwraca uwage na wygląc, ubrania, więc wykrywacz metalu i podobne to obstawiam, że nie sprawi mu radości :)

Gość kremowkaaa
28 latkowi ? Zalezy jak sie ubiera, jaki ma styl.... TTak btw. po co jestes z facetem bez pasji i zainteresowan? :P Nie jest.. nudny? :)

Gość ATRACKA
jeśli zwraca uwagę nw wygląd to na pewno nie zechciałby takiej pedalskiej bransoletki :O pomysł z wykrywaczem fajny ale też myślę, że tutaj się nie sprawdzi...

Gość różowa Ms
nie wiem jak lubi jakiś sport to może coś z jego sportem związane,mój np.uwielbia kolarstwo,więc mu kupiłam różne akcesoria rowerowe,licznik,rękawiczki i czapke pod kask kolarski itp. jeśli jest typem raczej spokojnego gościa to jakąś książke jego ulubionego pisarza,gdy jest maniakiem komp,to jakąś wypasioną gre,musisz sama to wiedzieć🖐️pozdro

Gość a co ja mam
ubiera sie w ciuchy armaniego to raczej z ubrania mu nic nie kupie bo nie stac mnei na takie ciuchy

branzoletke taką posiada on strasznie dba o wyglad, ubiór etc zaprosze go do resteuracji - tym razem ja stawiam i 4 pak piwa

Gość a co ja mam
nie jestesmy w zwiazku, spotykamy sie, bardzo mi sie podoba :) jest zabanwy fajnie mi sie spedza z nim czas, no ale niestety nie ma zadnych pasji ani zainteresowan, nie mam pojecia co dac mu na zblizajace sie urodziny

ubiera się w vistuli i ma parę garniakó z bosa ma kierownicze stanowisko mnie biedna fizjoterapeutke nie stac na takie gadzety

Gość kremowkaaa
A widzisz, a ja wlasnie uslyszałam, że jest pedalska ;] Stereotypy i ograniczenie ... nie znają granic :P

kup mu elektryczna ramke na zdjecia taka dalam swojemu na gwiazdke

Gość a co ja mam
ja tez myslalam o wyjsciu do restauracji ale on jest taki ze nie przezyje chyba jak by przyszlo do placenia i ja bym miala zaplacic, myslalam o perfumach ale ostatnio sobie kupil wiec bezsensu

Gość różowa Ms
a nie lepiej jest spytać go wprost co by chciał dostać?w ten sposób unikniesz zakupu niechcianego prezentu..

Gość a co ja mam
ale nie znamy sie na tyle zebym sie zapytala wprost co chce, bo by napenwo powiedzial ze nic;) patrze teraz na paski na alegro, moze pasek?

pytam wprost co chcesz dostać na urodziny - odpowiedź: Ciebie pytam poważnie - odpowiedz - tylko ty mi do pelni szczescia jestes potrzebna nie moge nic nie dac - on zawsze robi takie wypasione prezenty ze szok kupie mu setna koszule resteuracja i 4 pak

Gość gość
To musi być coś z czego, by taki facet się ucieszył. Ja swojemu starszemu bratu na prezent dałam bilet na latanie w tunelu aerodynamicznym freeflycenter. Brat ma 30 lat , a po wyjściu z tunelu miałam wrażenie jakbym cofną się do czasów dzieciństwa :D