Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość stara zrzeda

ale sie porobilo...

Polecane posty

Gość stara zrzeda

maz zawsze zaradny,majacy stala prace,oddawal mi cala wyplate,ja dumna wspolczulam i niedowierzalam jak czytalam tu na kaffe o dziewczynach ktorych partnerzy nie pracuja...ze jak tak mozna... a teraz? sama jestem jedna z tych dziewczyn...maz juz nie pracuje,a z mojej malej pensji tak ciezko sie uyrzymac:-( srednio wychodzi mu to szukanie,nie stara sie wcale.Ja chodze podminowana,zla bosie martwie co bedzie dalej.Zapozyczamy sie ciagle.Teraz cala moja wyplate jak dostane musze oddac. a co robi maz w ciagu dnia? spi,siedzi przed kompem a ostatnio pomaga zwojej mamie w remoncie...odbierze dzieci ze szkoly,czasem rano zawiezie. pytam: jak z praca? a on ze szukal ale nic niema,jednak ze nic sie nie przejmuje tym.a ja wychodze na gderajaco zone:-S ech.musialam sie wygadac.

Gość yeeeeeeeeeee1
mój nie pracuje 7 lat a ja mam działalność i zaiwaniam od 5 rano, teraz wlasnie siedze juz w robocie a on wstanie o 12 i telewizja :( spodobalo mu sie i teraz juz nic z tym nie zrobisz mój chociaż gotuje i pierze pomyslec ze kiedys byl typem macho :) lenistwo nie wybiera ;)

Gość yeeeeeeeeeee1
aha dodam ci na pocieszenie ze mój juz wybral nowy samochód i planuje wakacje :) haj lajf że hej :(

Gość manio ciekawski
mój chociaż gotuje i pierze pomyslec ze kiedys byl typem macho lenistwo nie wybiera :D Był, był i się zmęczył :D Nawet nie wiesz, jak stresująca jest rola macho :D On już nie musi.

Gość stara zrzeda
no ale wy chyba zarabiacie na tyle duzo ze dajecie sobie rade.Jak ja bym miala chociaz dwa razy wiecej to nie mialabym nic przeciwko,wypisalabym dziecko z przedszkola i niech maz z nim siedzi.Ala zarabiam niewiele....ech:-/ jestesmy juz na minusie...a on sobie z tego sprawy nie zdaje,no

Gość prace trudno znalesc
ja szukam juz 2 miesiace codziennie calymi dniami, pelno rozniesionych CV, wysylam gdzie sie da, nowe ogloszenie sprawdzam co pol godziny i dalej nie znalazlam:(

Gość stara zrzeda
tak,tylko ze on wcale sie nie stara,niezl szuka,przynajmniej ja nie widze tego.A jak ja cos mu znajde to kazda moja propozycja pracy jest zla... a potem ja wychodze na ta zla zone bo sie ciagle czepiam.Ale jak mam sie nie czepiac jak w portwelu zostalo mi 10zl do konca miesiaca a mieszkanie nie oplacone nawet..

Gość 0jjjjjjjjj0
zawsze wszystko jest na głowie kobiety, faceci są nieodpowiedzialni, musisz stanąć na głowie i zarobić a darmozjada pożegnać

haha, nigdy ale to nigdy nie spotykałem się z zaradną Kobietę. Ja wiem że są zaradne ale naprawdę na takie trudno trafić :) Także mit że wszystko zawsze jest na głowie Kobiety to jakieś nieporozumienie.

Gość 0jjjjjjjjj0
ja znam same zaradne, sama mam 2 sklepy moja matka, siostry, teściowa, koleżanki raczej one trzymają w domu kase decydują o wszystkim, zarabiają więcej pewnie spotykasz słodkie idiotki , współczuje jak baba się wdzięczy i marudzi o ślubie i dzieciach to już wiedz że coś się dzieje ;) a jeśli przy tym zgrywa wrażliwą i na dziecko mówi "bobas" a na kupkę "smółka" to już wiedz że nie jest dobrze