Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Miszzzzzzzz29

Zerwala zareczyny i nie chce mi oddac polowy kasy za zarezerwowanie sali

Polecane posty

Gość TO BABY
!!Ryż - :D zlikwidować to powinni Ciebie 1. za deblilizm 2. za wielką jak szafa doopę 🖐️

Gość ggdgrghhre
Jak wpłaciliście zaliczki - to wam kich nie oddadzą i tyle. I z jakiej racji kobieta ma oddawać ci pieniądze z własnej kieszeni??!!!! A ty jej oddasz to co ona włożyła w ten ślub i także przepadło bezpowrotnie??? Koszty za suknie... dodatki... i za co tam jeszcze płaciła??!!!! Frajer!

Gość Miszzzzzzzz29
Napisalem ze mam potwierdzenie ze wplacila. I dostalem maila ze odebrala calosc- maila od organizatora.

Gość twoja niedoszła zona
NIe licz na to ze oddam ci jakas kase. Przylapałam cie z dziewczyna i to koniec , zreszta mam zdjecia i zadnym sadem mnie nie strasz bo ja tez stracilam pieniadze i to ja powinnam sie domagac zwrotu poniesionych kosztów!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Teraz mozesz wlazic do lozka komu chcesz ....

Gość zrób to tak,
no i co panienki? Jednak go oszukuje. Dawaj do sądu i niech buli. O czym tu gadac wogole.

Gość Miszzzzzzzz29
Domyslalem sie ze trzeba do sadu ale myslalem ze moza ona jest bardziej dojrzala i rozwiazemy to jak dorosli. Co... wszystlo jak zawsze jak czlowiek chce dpbrze dla drugiej strony.

Gość ggdgrghhre
kretyn jesteś i tyle!!!!

Gość mmLena07
w takim razie powinna Ci zwrócić połowę, choć z obecnym stanem emocjonalnym, pewnie nie tylko kasę by chciała Ci zabrać, ale i penisa uciąć :D :D ja tam bym sobie darowała. Gdyby ona Cię zdradziła i ty byś odwołał, to oddałbyś jej część kasy? :D Miałbyś ją gdzieś i byś przepił pewnie :D bo szmata i suka i na nic nie zagługuje... po co ty wogole chciałeś się żenic? Nienormalny jesteś? Chcesz innych kobiet, to sobie daruj... :D

Gość luizaaaaaaaaaa
cos mi tu nie gra ....własnie po sie wpaca zaliczke, zeby w razie rezygnacji organizator nie został na lodzie i tak poprostu przyszla i jej wyplacil??? krecisz

Gość luizaaaaaaaaaa
a po drugie nie wygrasz w sadzie bo masz potwierdzenie ze palcila twoimi pieniedzmi ?

Gość luizaaaaaaaaaa
masz tylko potwierdzenie ze ona wolacaa i ona wyplacala tak ? czy sie myle?

Gość zrób to tak,
mogł wypłacic jak mial dobre serce, moze mu powiedziala ze jej narzeczony mial wypadek, tego nie wiemy. to jego sprawa. za krzywdy moralne to jeszcze w polsce nie płacą. więc jak na razie połowa kasy mu sie nalezy. Mysle ze mina twojej ex po otrzymaniu listu poleconego z nakazem zapłaty jest warta wiecej niz sto tych zaliczek.

Gość TO BABY
ooo kooorwaa :D :D :D a nie mówiłem :D - naciągaczka i tyle :D dawaj sookę na policję zanim przepierrdoli całą kasę na kooriwienie się :) 🖐️ niech zgadnę - pewnie bezrobotna była co? :D 🖐️ takie to najlepsze numery 🖐️ swoją drogą - dziękuj Bogu że ją oświecił :D 🖐️

Gość mmLena07
hahah :D no pewnie,że to prowokacja, tylko dwóch durnych ludzi tutaj się wypowiadających tego nie widzi :D ale polewka :D u mnie w rodzinie dwoje ludzi organizuje wesela i nigdy jeszcze nie zwrócili zaliczki :D można wciskać bajki, ale umowa to umowa i tyle :D taaa powiedziała, że nazyczony miał wypadek i zwrócili ze łzami współczucia w oczach :D :D buahaha

Gość zrób to tak,
to mało wiesz. a ja wiem na 100% ze niektorzy zwracaja. nie tylko twoja rodzina zajmuje sie organizacja wesel madralo.

Gość mmLena07
:D jaaaasne :D

Gość qqqqqqwwwwwqqqqqqqi
masz za prowo 2/10

Gość Fermonnka
Siostra tez miala zwrocona zaliczke jak okazalo sie ze niestety nie moga w danym terminie. Czerwiec jest BARDZO oblegany wiec i tak keirownikowi sali jest to na reke bo na ostatnia chwile wezmie wiecej kasy 🖐️

"TO BABY"nie sprowokujesz mnie, przykro mi. Nie moja wina, że żadna Cię nigdy nie chciała. A to jakiej wielkości mam tyłek nie Twoja sprawa, po drugie nie mam dużego mam śliczy tylko ciut za duże uda i brzuch...

Gość o ja pierdziu,
kobity zawsze się wykłócaja o kase, bo mysla ze sa bezkarne i wszystko powinno sie im wybaczyć. Do czasu. Na szczęście jak widać po wypowiedziach niektórzy się już w tym połapali. I dobrze.

Gość TO BABY
mmLena07 :D :D :D :D ekspertka - iodotka od stanów emocjonalnych :D która uzależnie zwrot kasy od tego w jakim stanie emocjonalnym kto jest ;) powinnaś zostać bankowcem albo nawet założyć bank - sugeruję nazwę "Żydoski płaczek" :D 🖐️

Gość boże pomóżcie mi!!!
jestescie beznadziejni. babka powinna cie jeszcze oskubac do reszty za to swinstwo, głupi koguci fiucie :o

Gość TO BABY
!ryż! Tobie za to gratuluję brania - szkoda że tylko przez norweski wielorybnik :classic_cool: 🖐️

Gość złakobieta
Zle zrobila.Powinna póki co honor schować do kieszeni i poczekać do ślubu a wtedy przy wszystkich gościach wygarnąć jaki z ciebie kutas i że ślubu nie będzie.Wrażenie gwarantowane:)

Ale najeżdżacie na siebie. Po pierwsze, czemu mówicie tylko o jego straconych latach? Przecież byli razem więc ona też teraz cierpi. Jeśli facet ja zdradza, to powinna zachować na tyle honoru, żeby mu kasę oddać, ale nie ma co żałować kogoś, kto nie szanuje innych.

Gość TO BABY
następna poyebana frustratka :D 🖐️ widzę że same odpady tutaj się zleciały :O masakra

Gość lkm'lml;m
zdradzil ją przed slubem w morde powinien dostac a nie kase mezczyzni pff gorsi niz psy

Gość TO BABY
a baby gorsze niż Żydy...jak już uda im się połóżyć łapy na nie swojej kasie to z gardła się nie wydrze - żadną siłą :D :D :D 🖐️

No chłopie :D ale ta Twoja laska też powinna podać Cię do sądu za to że musiała jeździć, załatwiać i tracić czas a potem to wszystko poszło na marne przez Twoją niewierność. Poza tym nie sądzę żebyś cokolwiek ugrał bo po pierwsze nie masz żadnych dowodów na to że pieniądze były Twoje, a po drugie nie sądzę żeby w obliczu Twojej zdrady sąd potraktował Twoje słowo jako stuprocentowo pewne :p