Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Miszzzzzzzz29

Zerwala zareczyny i nie chce mi oddac polowy kasy za zarezerwowanie sali

Polecane posty

Gość TO BABY
jeździć załątwiać i tracić czas :D :D :D :D :D 🖐️ hahahhahahah :D to niech wyliczy koszty - dostanie 150 zł i wypad 🖐️ na zasiłek 🖐️)))))

Gość TO BABY
Lisabet - właśnie typowe babskie myślenie - jak nie da się udowodnić że kasa nie byłą baby to już nie trzeba zwracaćć 🖐️ złodziejskie nasienia - INTERCYZA to najlepszy wynalazek człowieka od czasów koła i alfabetu 🖐️ pamiętajcie o tym wszyscy :classic_cool: 🖐️

Ja bym mu oddała całą sumę :) w woreczku potarganą w drobny mak :p niech by sie ucieszył

Gość TO BABY
lisabet - hehheheh dokładnie - jak nie moje to mogę zniszczyć :) 🖐️ obyś się tylko odkryła PRZED ślubem przed tym durniem który - z desperacji - zdecyduje się koło CIebie kręcić 🖐️

Intercyza rzeczywiście jest świetnym wynalazkiem :) nigdy przecież nie wiadomo kto sie w związku dorobi albo kto wygra w totka.

Gość TO BABY
lisabet same zalety - ale każda kobieta jednak dostanie piany z pyska na wspomnienie o intercyzie przez małżeństwem ;) a biorąc pod uwagę fakt jak czesto się puszczacie - zupełnie nieuzasadniony odruch :) 🖐️

Gość Dreamed I was an eskimo
Dawała Ci dupy ?

To akurat zależy, nie zawsze facet jest aż taki dochodowy żeby było sie o co bić i w wielu przypadkach mąż korzysta na braku intercyzy.

Gość o nie nie
Spróbuj może najpierw pokojowo. Powiedz po prostu, że nie chciałbyś w tej sytuacji ciągać jej po sądach, bo nie chciałbyś tak kończyć znajomości. Bo podejrzewam, że ona tak ze złości i chęci zemsty się upiera. Ale chyba nie jest na tyle głupia, żeby sobie te pieniądze przywłaszczać.

Swoją drogą, to twoja była też może podać cię do sądu za straty moralne. Trzeba wszystko odwołać, wstyd przed rodziną( że za nzrzeczonego miało się dupka) , może leczyć się z depresji itp.

Gość o nie nie
Myślę, że nadaremnie próbujecie autora umoralniać, skoro się nie poczuwa do winy jak widać. W każdym razie uczciwie byłoby oddać pieniądze. Ja bym rzuciła pod nogi albo w twarz z całej siły, ale bym zwróciła.

No ja też, jak juz pisałam oddałabym :) tyle że w kawałkach i do tego pierścionek zaręczynowy zmiażdżony młotkiem :p a wszystko to przekazałaby delegacja złożona z moich kolegów wyposażona w kije bejsbolowe :p

"TO BABY" i co podnieca Cię, że tak obrażasz ludzi... Ja tam nie skarże się na brak zainteresowania mężczyznami. Ale Ciebie chyba, żadna nigdy nie chciała i teraz masz kompleksy i się odgryzasz tekstami... A ten koleś co zdradził to mięczak . Trzeba niea te klase by się oprzeć kobiecie, a nie głupia łatwa kiwnie i już się cieszycie, chore!

Gość chyba musisz byc bardzo
nieszczesliwa ze probojesz sie podbudowywac kolegami z kijami bejsbolowymi. Meża też tak szantażujesz nimi?

Ile ty masz lat chlopaku???jejku,jakis burak z ciebie...trzeba bylo sie nie puszczac to nie mialbys teraz takiego problemu!laska pewnie przez ciebie morze lez wylala a ty z kasa wyskakujesz...Bezczelny jestes!

Gość jhidklsgvsd
tez mialam podobna sytuacje ale ludzie wyluzujcie. Jest takie cos jak odstapienie terminu.\koszty Ci sie zwracaja prawie ! 100% :/ A ty juz nmeczysz Bogu ducha winna kobite :)

Mój mąż jak na razie sprawuje sie dobrze, a poza tym on uważa że facet który zdradza nie zasługuje na miano faceta, bo normalny człowiek najpierw kończy związek a dopiero potem zaczyna nowy. Więc pewnie nie obraziłby sie gdyby w razie zerwania umowy dostał wpierdal skoro sam uważa że by mu sie należało :p

O no właśnie, nie wiadomo czy Twoja była w ogóle odebrała od kogoś tą kasę :o moze ma jeszcze chodzić i prosić sie o zwrot :p

Gość hitsezonu
trzeba było sobie samemu odbierać zaliczki!!! swoją droga ja bym olała wszystkie ustalenia i niech sobie niedoszły mąż sam wszystko odkręca i załatwia

Gość jhidklsgvsd
jak samemu odbierac zaliczki. Zaliczki sa po to by oni nie byly poszkodowani jak ktos owdola czyli zaliczki nie sa do zwrotu !! Mozna jedynie jak juz mowilam podmienic pare mloda:) ODSTAPIC KOMUS TERMIN. ITD czerwiec to jest miesiac idealny na sluby pewnie ktos to wpadl albo chce szybko zoorganizowavc slub nie znajdzie fajnej sali i z checia odkupi termin