Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość załąnanamaksaaaa

moj facet mnie chyba oszukuje obawiam sie najfgorszego co sadzicie o tym>

Polecane posty

Gość ewamewaaaaa1960
NIEKONIECZNIE MUSI ZDRADZAC ALE KUZWA COS TU NIE PASUJE, NIE WIEM NIE MIALAM TAKIEJ SYTUACJI

Yhmmmm widzę że to TEN TYP który będzie zdradzał,ukrywał,kasował smsy i połączenia, historię internetu, łgał prosto w oczy i mu nawet powieka nie drgnie i oczywiście zrzuci potem winę na ciebie że to ty się czepiasz,że masz go przeprosić i że ty jesteś nienormalna :P jJakaś pieprzona zaraza........ Jedyne wyjście z tej sytuacji to zmiana na NOWY LEPSZY MODEL

Gość załąnanamaksaaaa
wiesz co po co gadka o mieszkaniu, o dzieciach, jeszcze przedwczoraj byl u moich rodzicow nic nie dal po sobie poznac bozeee :(:(:(:(:(

Niektóre typy facetów potrafia bardzo dobrze sie maskować. Aaaa i jeszcze jak przyłapiesz takiego to wybucha agresją i obraża się ,że jak y mogłaś sprawdzić mu telefon badź laptopa (a to że wypisuje sobie z kleżaneczkami dwuznaczne smsy- to jest normalne bądź TY przesadzasz) pfffff Facet mojej koleżanki spędzał z nią romantyczny wieczór (zresztą jej urodziny) kolacja przy świecach....romantyczny film....słodkie słówka...gdy poszła pod prysznic wypisaywal sobie smsy z inna kobietą umawiaąc się z nią na jutrzejszy wieczor :P Odkryła to rano, wyrzuciła za drzwi i jeszcze ją wyzwał do kur** i psycholek bo przeciez on nic nie zrobił. Po prostu niektorzy ludzie to chamy i bezmózgie świnie

Gość załąnanamaksaaaa
o kuzwa porazka :(

Gość Devenko
Ja to bym użyła programu szpiegowskiego NinjaLogger, żeby przekonać się raz i porządnie czy mnie facet zdradza czy nie. Nie wytrzymałabym z niecierpliwości.

Gość gość
nikomu nie wierze