Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość littlebird

Czy to to ? Potrzebna porada ...

Polecane posty

Gość littlebird

Potrzebna mi wasza pomoc. Chodzi o to, że w ostatnią niedziele nasze pieszczoty przybrały trochę inny wymiar niż się tego spodziewaliśmy. Mój chłopak doszedł i chcący czy nie chcący to już nie ważne dotknął mnie swoim mokrym "instrumentem" w to miejsce, daleko nie wszedł, bo bym czułą ale mimo wszystko był mokry. Co prawda, wytarłam się chusteczką, ale nie wiem czy to pomoglo... Ostatni okres mialam 20,01 także jeszcze moj termin sie nie zbliża, chociaż mam okres nieregularny ... od tamtego czasu mineło raptem 4 dni, ale ja zaczynam wariować, tym bardziej że w nocy nie mogłam spać przez mdłości ... tylko nie wiem czy ciązowe czy pokarmowe ;/ mój chlopak stwierdził, że kupi mi test, ale wiem że to za wcześnie ;/ czy przez to mogłam zajść w ciąże ? Pomocy bo zwariuje ...

omg dziecko a ty czemu dzis nie w gimnazjum? Jestes w ciazy na 1000000% :D:D:D:D:D:D:D

Gość środek okręgu
Tak mogłaś, nie nie wiemy czy jesteś w ciazy, ale na objawy na stanowczo za wcześniej.

Gość pitulinka
bardzo maaaale szanse...

no test za wcześnie, na mdłości tym bardziej. uspokój sie bo do terminu okresu i tak niczego się nie dowiesz a zwariujesz.

Gość dedaaa
Kobiety staraja sie miesiacami i latami o ciaze i to przez normalne, pelne stosunki w dniach plodnych. Wnioski wyciagnij sobie sama.

Gość lgtg
to zależy co to była za instrument. Bo jak np. puzon to w to to nie jesteś, ale jak gitara to to trzeba brać pod uwagę niestety..

Gość cgiuj
Zależy, co to znaczy "dotknął" i gdzie dokładnie.

Gość mlk
nie baw się mokrymi instrumentami

Gość Jo-------anna
Jesli plemniki dotarly na tyle blisko ujscia,ze sobie dalej same poradzily, dodatkowo jesli mialas dni plodne,a plemniki byly na tyle silne, to szansa jest. Ale nie sadze abys miala takiego pecha. ;)