Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

*BLE BLE*

Piercing

Polecane posty

Moorland "temat jest o "babach" czy o kolczykach?" Jak jeszcze trochę popiszemy to będzie o 'babochłopach'. :D

To dobrze, moja narcystyczna osobowość kocha jak się o niej pisze :P

Gość to chyba nie ten nik podalas
lelełała ma rację w sumie, takie modyfikacje podobają się przeważnie tylko kobietom które same są w mniejszym lub większym stopniu ''zmodyfikowane'' i/lub są tym zainteresowane ale np. brak im odwagi, i nie oszukujmy się że tak nie jest

(albo po prostu im się to podoba - względy czysto estetyczne?)

spoko dziewcyzny to nei ejst moda, nagle cały swiat wpadł równocześnei na ten sam pomysł - zróbmy sobei tunel :D

Fiku - no i kolejny raz się popisałaś. Nie, pomysł był już kupę lat temu, ale teraz ze względu na zmniejszającą się ilość osób dopisujących choroby psychiczne i zaburzenia emocjonalne do gustu coraz więcej osób nie ma obaw co do robienia sobie takich ozdób na jakie maja ochotę.

Nie, też nie teraz go lansują. Zerknij sobie chociażby na lata 70-80. Inna sprawa - jeżeli z czymś pierwszy raz spotykasz się bo akurat jest na to moda, ale Tobie osobiście się podoba to czemu masz tego nie robić? Bo masz 12 lat i chcesz być "hipsterem", a to jest zbyt "mainstream"? :D

Gość a mi zal takich jak fiku
2x letnie dziewice bez perspektyw na faceta :(

Moorland "To dobrze, moja narcystyczna osobowość kocha jak się o niej pisze" Moja też. Widocznie jesteśmy stworzone do bycia celebrytkami. :) fiku mikuuu "żal mi ludiz którzy musza sie okaleczac by móc pokazac swoje JA" Mi żal tych, którzy nie potrafią znieść myśli, że niektórzy nie dostosowują się do otoczenia jak kameleony.

Gość to chyba nie ten nik podalas
chyba nigdy jeszcze nie spotkałam się z taką której podoba się piercing, tunele czy tatuaże u faceta, a która sama któregoś z owych nie posiada lub ewentualnie nie chciałaby mieć w przyszłości poza tym to nie tyle co moda, co o pewien styl/sposób życia (żeby nie powiedzieć ''subkulturę'') okrawa w wielu przypadkach

No też tak myślę...bo ja przyznam miałam jak każdy hopla na punkcie "swojego ja", "indywidualności" i innych takich...ale miałam wtedy z 15 lat jak nie mniej... Cholera, to musi byś straszne - widzieć siebie tylko przez pryzmat tego co mówią i myślą inni, a do tego żyć w przekonaniu, że wszyscy powinni robić to samo, jednocześnie dążąc do oryginalności. Czy tylko ja widzę sprzeczność?

to chyba nie ten nik podalas - przyznam, że nie wiem jak to w Polsce wygląda. Podobno podział na subkultury jest bardzo mocny, ale u siebie tego nie widać. Coś się komuś podoba - to to ma, nie podoba - nie ma. Koniec historii. A jeżeli chodzi o moje osobiste gusta to za kolczykami nie przepadam, a tunele ogólnie mi się nie podobają. Przy czym obiektywnie mogę powiedzieć, że na niektórych wygląda to lepiej niż nad innych, ale sama idea szerokiego, plastikowego z reguły kolczyka do mnie nie przemawia. Przy czym to tylko moje zdanie i nikomu nie nakleję plakietki z analizą psychologiczną bo podoba się tej osobie inny rodzaj biżuterii niż mnie.

Ano właśnie - przy czym przykład średnio trafiony, bo to co podałaś ma akurat funkcję inną niż ozdobna ;)

a ja mam prawo powiedizec że to ejst idiotyczne i smeiszne :) wolnośc słowa moorland, toleruje to ale uważam za głupotę

Powiedzieć można też w inny sposób...swoją drogą, nie wiem czy akurat wolność słowa tyczy się strefy intymnej (to tak a propos kolczyków w penisie ;) )

Gość Markus F
Po co sie oszpecać

Gość niezalogowana look
Tunele są okropne :O U faceta wygląda to pedalsko 🖐️

Nie przyjmuję do wiadomości Twojej nowo-powstałej kultury estetyki penisa - a temat kończę bo jak już takie porównania padają, to mnie ręce opadają i się wycofuję. Napieprzanie głową w mur nie to "oszpecanie się" (głównie psychiczne w tym momencie...).

fiku mikuuu "moorland przyjmioj do wiadomosci ze w naszej kulturze jest to oszpecenie" To tylko twoje zdanie, nie przypisuj tego określenia do całej kultury.

Gość hłe hłeee hłe
a moorland znowu na kafe :classic_cool: